Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב אתמול למשהו ברכב ועניין אותי מה דעתכם

במאדה 2 יש כריות אוויר וילון על קורת הרכב.

בהתקה של מערכת גלאי הנפח שבא בהתקנה של הסוכנות מפרקים את כיסוי הקורה (למעשה חשפים את כרית האוויר)

ומעבירים כבל של החיישן ומצמידים את החישן.

ראיתי פעם אחת כזאת קורה מפורקת וזה מלא איזולירבנד וקליפסים.

הדרך היחידה לבדוק עם זה משפיע זה להכניס את האוטו בקיר ואני לא כזה נחוש!

כנאה זאת אחת מנפלאות ההתקנות המקומיות... דיון נצחי אם קוסמטי או בטיחותי (סכנון שרשור סדק בדשבורד של פיאט)

פורסם

זאת התקנה סטנדרטית של דלק מוטורס שבאה עם מערכת ההזעקה שהרכב מגיע איתה מהסוכנות...

היה כך במזדה 3 של אמא שלי והיום בדקתי וזה ככה גם ב CX5 של הבוס שלי...מעניין אם יש מאזדה או פורד בארץ שזה לא מתקן בה ככה?!

פורסם

ראיתי הרבה חיישנים כאלו שמוצמדים לחלקו התחתון של הקורה קרוב לדשבורש, למה המקרה הזה שמים אותו כל כך גבוה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ההתקנה ה"סטנדרטית" היא מפגע שזועק לשמיים. מעניין מאוד אם ימצא מישהו בפורום שחושב אחרת.

נזכרתי בעוד אנקדוטה שאני מקווה שסיפרתי כבר בפורום: לאחרונה יצא לי להיתקל ברמזור ברכב עם שני נוסעים כאשר הנער נוהג והנערה יושבת כשרגליה היחפות על הלוח, כשמתחת לכפותיה כרית האוויר.

פתחתי את החלון, ושאלתי אם היא יודעת שהיא דורכת על מוקש. עשתה פרצוף והורידה את הרגל. לי קשה לראות דברים כאלה מבלי להעיר. למזלי הייתי לבד ברכב. (הנער טען שהוא כל הזמן מעיר לה על כך).

בזמנו הייתי נוסע עם בת זוג שהייתה נוהגת כך, אז אמרתי לה שאם היא מעוניינת להשעין את הרגל על כרית האוויר שתגיד לי לפני הנסיעה, ואדאג לבטל את פעילות הכרית. תמיד זה היה מסתיים בכך שהייתה מורידה את הרגליים משם. היום אנחנו כבר לא זוג.

פורסם

Eily,

תקח נשימה עמוקה, אף אחד לא חדר את מודול כרית האויר, במקרה שהיא תופעל החיפוי עף הצידה והכרית נפרשת, גלאי הנפח יעוף ביחד עם החיפוי.

הקטע עם הרגליים על הדשבורש זה מכת מדינה ובאמת עושה רושם שאף אחד לא מבין שבמקום לצאת מתאונה (חלילה) עם קצת חבלות בפנים ובית החזה, אפשר לגמור עם נזק חמור לעמוד השדרה והפנים (ברכיה עצמית).

פורסם

שתיתי כוס מים ואני די רגוע. במקרה של הפעלה של כרית הוילון הלוח המכסה אותה מתוכנן להיקרע או לעוף מבלי לגרום נזק רב לנוסעים, שכן הוא קל משקל ובעל שטח רחב. גלאי הנפח לעומת זאת יעוף לכוון לא ידוע, ואני לא רוצה לדעת בעין של מי הוא יפגע.

פורסם

EILY פחות מדאיג התעופה של הגלאי מאשר שהחיזוק שלו לפנל ימנע פעולה תקינה של כרית האוויר.

באוטו ליסינג של המשרד הוא מחובר עם בורג!!! לא עם דבק דו צדדי כמו אצלי.

יונדאי I25 עם אותו סוג של כרית אוור (אני אצלם מחר)

פורסם

אני יודע שהטעון הזה לא משהו, אבל בהתחשב בכך שקיימים לא מעט רכבים שיש בהן בקושי 2 כריות אוויר ופחות מכך: פעולה לא תקינה של הכרית פחות מדאיגה אותי מאשר נזק שעלול להיווצר בעקבות פעולת הכרית (כפי שהיה ב"משא ומתן" עם בת הזוג).

פורסם

עדיין ישנם אזעקות עם הגלאי נפח המכוערים האלה ?

היום האזעקות האיכותיות כוללות גלאי זעזועים שמותקן במקום נסתר ולא מכער את הרכב.

פורסם

יש איסור להתקין אזעקות, ולכן אם הם לא מספקים את האזעקה עם שלט דו כיווני( והם לא) אז האזעקה הזו חסרת תועלת.

הרי אין סירנה, ואין שלט כיווני, אז חוץ מהאזעקה מי יודע שמתעסקים עם הרכב?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אצלי מותקנות אזעקות כולל סירנה וצופר הרכב - כך שאני מייד מזהה אם מדובר ברכב שלי.

הציל אותי פעם אחת כשניסו לגנוב.

מה שכן - האזעקה מפסיקה לאחר חצי דקה.

• תוכן חדש...