Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למי שרוצה מתאם OBD2 בחינם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה סגור על זה שזה לא יחסל את המצבר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 291
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אבדוק את העניין הזה (לגבי כיבוי מחשב הרכב), תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לא רגיל לקבל שירות מחברה ישראלית. כן ירבו!

לכך התכוונתי. נראה שהחברה בשלב פיילוט כלשהו. עצוב שסטנדרט השירות בארץ כל כך נמוך, עד ששירות ברמה מעל כבר מפתיע אותנו.

פורסם

אין שם נתונים יותר מעניינים? חום מנוע נניח למי שאין שעון?

שמע, האובססיה שלך לשעון חום מנוע- פשוט אדירה :-D

לעניין שאלתך,

אין משהו קבוע, כל דגם רכב מאפשר גישה לנתונים שונים, חום מנוע זה משהו שרוב הרכבים מציגים דרך ה-OBD, טמפ׳ שמן גיר למשל זה נתון שיש רכבים שמציגים ואחרים שלא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש לי משהו מוזר עם הטורק, נתתי לו לעבוד כשהאוטו מונע, כאשר אינני לוחץ על המצערת, הוא מראה מצערת 11-18% (הרכב עם מנוע חם אחרי נסיעה של שעה).

גם אחרי דימום המנוע המצב אותו דבר, איך מאפסים אותו?

פורסם

איפה אתם רואים את הדברים האלה?

לא ראיתי שם שום דבר מעניין...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
שמע, האובססיה שלך לשעון חום מנוע- פשוט אדירה :-D

לעניין שאלתך,

אין משהו קבוע, כל דגם רכב מאפשר גישה לנתונים שונים, חום מנוע זה משהו שרוב הרכבים מציגים דרך ה-OBD, טמפ׳ שמן גיר למשל זה נתון שיש רכבים שמציגים ואחרים שלא.

זאת לא אובססיה.

כשתתקע כ- 15-16 פעמים במצטבר בגלל תקלת חום מנוע נדבר...

קיבלתי את המתאם, למישהו יש המלצה לאפליקציה לאנדרואיד שמסוגלת לספק נתונים קצת יותר מעניינים?

פורסם

רגע רגע רגע! נתקעת עם הפאביה 15-16 פעם בגלל חום מנוע? :shock: או שלא הבנתי אותך נכון.

לגבי המכשיר עצמו, חיבור יש. עוד לא ניסיתי עם התוכנה, כרגע הורדתי גם את הגרסא המלאה של טורק, ואבדוק יותר מאוחר (במידה והפלאפון ישתף פעולה, הוא כבר זקן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא נתקעתי עם הסקודה, אלא עם 2 הפיאטים הקודמות במצטבר והשעון כל פעם הציל שם את הראש מנוע.

בכל מקרה הורדתי את הגרסה החינמית של טורק, במה היא שונה מהגרסה המלאה שעולה 17 ש"ח?

פורסם

בערך ב... הכל? :-P

תקרא בתוך הפירוט של הגרסא המלאה, אתה תבין. פשוט אין לי כח לפרט עכשיו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...