Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למי שרוצה מתאם OBD2 בחינם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם לכם שלחו אימייל מהמנכ"ל של הסטארטאפ?

כן.

נראה שהחברה משתדלת מאוד להיות מנומסת ועם יד על הדופק, אם ימשיכו באמת בכיוון הזה צפויה להם הצלחה.

• תגובות 291
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיבלתי עכשיו הודעה שפונטו MK2 של אח שלי לא אוהבת התקן זה בחריץ שלו.

אך שהכניס את סורק וסיבב את המפתח, נדלקו אורות הזהרה ורכב סירב להניע.

לציין שסורק אחר שלי היה מחובר באופן רצוף כשנה.

פורסם (נערך)

שואלים מה המודל העסקי? חלקי חילוף!

יש לי עכשיו רכב X נדיר,אני הולך לחברה הזו ושואל למי יש רכב X כמו שלי שפינקו אותו במתאם חינם,

נותנים לי את הכתובת ואני הולך ומוציא מה שאני צריך.

לא ככה?

בכל מקרה,תודה,נירשמתי אליהם גם :-P

עריכה:

סתם עוד קונספירציה שאני חושב עליה,המתאם הזה יכול גם לביים תקלות באותה מידה שהוא קורא תקלות?

כי הריי אם המוסכים משלמים לאפליקציה על פרסום,אז למה שהאפליקציה מידיי פעם לא תביים לנו תקלות ותשלח אותנו אל המוסכים?

מצטער שאני חשדן,אני פשוט ישראלי וזה פשוט חינם.

עריכה אחרונה על ידי WonderDin

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם
שואלים מה המודל העסקי? חלקי חילוף!

יש לי עכשיו רכב X נדיר,אני הולך לחברה הזו ושואל למי יש רכב X כמו שלי שפינקו אותו במתאם חינם,

נותנים לי את הכתובת ואני הולך ומוציא מה שאני צריך.

לא ככה?

בכל מקרה,תודה,נירשמתי אליהם גם :-P

עריכה:

סתם עוד קונספירציה שאני חושב עליה,המתאם הזה יכול גם לביים תקלות באותה מידה שהוא קורא תקלות?

כי הריי אם המוסכים משלמים לאפליקציה על פרסום,אז למה שהאפליקציה מידיי פעם לא תביים לנו תקלות ותשלח אותנו אל המוסכים?

מצטער שאני חשדן,אני פשוט ישראלי וזה פשוט חינם.

אתה תמיד יכול להתחבר עם תוכנה נוספת ולראות מה היא אומרת - קשה לי להאמין שהם יכולים להשחיל שגיאות OBD דרך המתאם היות והוא כמו כל מתאם אחר.

פורסם

דיברתי עם נציגה של החברה הנ"ל

הסברתי לה שכרגע יש להם בעיה באפליקצייה עם מספרים של רמי לוי ( 055)

והסברתי לה שאין אופציה להוסיף שברולט אלרו (או אולדסמוביל אלרו) ולכן אי אפשר להרשם.

כרגע נרשמתי עם היונדאי היא אמרה שהם יתקנו זאת בהמשך.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
אתה תמיד יכול להתחבר עם תוכנה נוספת ולראות מה היא אומרת - קשה לי להאמין שהם יכולים להשחיל שגיאות OBD דרך המתאם היות והוא כמו כל מתאם אחר.

ברור שהאפליקציה יכולה לכתוב מה שהיא רוצה ואז אתה יכול לוודא עם תוכנה אחרת שזה אמיתי,אבל אני מתכוון ממש לכתוב שגיאה למחשב של הרכב,ואז גם בתוכנה אחרת אתה תראה את השגיאה,כי יש שגיאה.

ובמתאמים בכללי אין בעיה,כי למתאם אין רצונות משלו הוא סתם מעביר מידע מצד לצד,לאפליקציה מצד שני יש,היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה כביכול.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

בעקרון לOBD אין אפשרות בשום אופן לרשום תקלות, לתוכנה בטלפון כן.

לכן ברגע שתשתמש בתוכנה כמו טורק תוכל לאמת את הנתונים.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תוכן חדש...