Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למי שרוצה מתאם OBD2 בחינם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 291
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הזמנתי את ה-OBD ביום שני בערב וביום רביעי הוא כבר חיכה לי בתיבת הדואר.

רק היום הזדמן לי לגשת לרכב ולנסות אותו.

מכיוון שברשותי WP ולא אנדרואיד, גנבתי את הטלפון של אשתי וירדתי לרכב. המתאם התחבר בקלות ובאמצעות ה-BT התוכנה של אנג'י פעלה ללא דופי.

לצערי, מצאתי שהאפליקציה של אנג'י היא עדין בחיתוליה ולא מפיקה נתונים רבים ומפורטים על הרכב אלא רק נתונים כללים כמו "לחץ שמן תקין" (יופי שהוא תקין, אני גם רוצה לדעת מה הלחץ וכו').

אני מברך על היוזמה אך עוד יש להם דרך ארוכה אם הם רוצים לספק למשתמש תוכנה שימושית ומעניינת ואני בטוח שהם רואים אל מול עיניהם את האפליקציות הרציניות מחו"ל.

משם הורדתי את אפליקצית ה-TORQUE שהיא באמת נפלאה ומספקת מידע רב ושימושי בשלל אפשרויות שמעניינות את המשתמש.

לטובת משתמשי ה-WP (כל השניים וחצי) יש אפליקציה שנקראת OBD AUTO DOCTOR שנותנת את כל האופציות שניתנות ב-TORQUE רק במערכת ההפעלה של מייקרוסופט.

ניתן לקרוא עליה ביקורת כאן: http://www.windowscentral.com/obd-ii-scanner-windows-phone

פורסם

חיברתי לקליאו 2003 את הOBD שלהם והשתמשתי בטורק פרו, אפליקציה מדהימה עם הרבה אפשרויות מעניינות מלבד איתור תקלות

ניסיתי את אנג'י, כיביתי את המנוע, חיברתי את המתאם ןלא זיהה, הנעתי וגם לא זיהה, חצי סוויצ' כן זיהה אבל האפליקציה משעממת האפשרות היחידה היא סריקת תקלות וגם את זה היא לא עושה טוב, יש נורה של כרית אוויר ונורת SERV שדלוקה באופו קבוע אבל אנג'י רשם שהכל תקין...

פורסם

אז אני מבין פה מהרבה משתמשים שהאפליקציה TORQUE הכי מומלצת, לא הצלחתי להבין איך משתמשים באפליקציה .

אשמח להסבר .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

נגמר הסטוק:

שמחתי לראות שהורדת את אפליקציית אנג'י והזמנת את רכיב ה- BT.

עקב עומס הזמנות אנו צופים כי זמן המשלוח שלך ייקח יותר מהממוצע ויגיע אליך תוך שבוע ימי עסקים.

אנו מתנצלים מראש על ההמתנה ומחכים לראותך כחלק ממשפחת אנג'י.

אשמח לענות על כל שאלה נוספות, סופ"ש נעים,

"

פורסם

ברוב הרכבים אי אפשר לסרוק כריות אוויר ומחשב בלמים עם OBD פשוט - כי הוא לא מתחבר למחשבים האלו ,

לגביי התוכנה עצמה של טורק - יש מדריך דיי טוב בגוגל .

פורסם

טורק גם לא מצריכה ידע יותר מידי, למשתמש הפשוט מספיק אחרי ההתחברות פשוט להכנס ל "Real time information" שם ניתן לראות כמעט כל נתון אפשרי.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אני כימעט בטווח שזהו זבל סיני אם פרוטוקולים פרוצים..

ממליץ בחום את המכשיר OBDLINK מגיע אם תוכנה בסיסית אבל אם אפשרויות טובות..

מכבה את אצמו 5 דק לאחר שנועלים את הרכב ולא גוזל חשמל..

מעבר נתונים מהיר גרפים יוצאים חלקים..

מכשיר בסיסי ואיכותי..

פורסם

אכן, זה חיקוי סיני של OBDLINK ואפשר לקנות אותו (את החיקוי) ברשת תמורת 30 ש"ח.

אבר לרוב החיקוים עובדים בסדר ואין בעיות איתם.

פורסם

אני משתמש כרגע בחיקוי סיני שהוזמן ליפני המון זמן , ועובד מעולה עם כל תוכנה ולא עושה בעיות התחברות, לא אמורה להיות שום בעיה איתו.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אני התחלתי אם חיקוי סיני, שעבד בחלק מהמכוניות בסדר, בחלק לא זיהה מחשב גיר, בחלק לא התחבר בכלל..

גרפים שלו פעם יצאו פעם ניתקעו...

קנייתי OBDLINK לפני חצי שנה, הוא עשה את העבודה בצורה טובה ביחס למחיר..

מה שרשמתי זה רק המלצה, זה לא אומר לא לקנות סיני והוא לא יעבוד..

• תוכן חדש...