Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למי שרוצה מתאם OBD2 בחינם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אשדודי , וקיבלתי את זה אתמול ולקחתי את זה היום , האפליקציה עובדת מצויין עם LG G2 , כמו שנרשם למעלה צריך לעשות PAIR מול הטלפון עצמו ורק אז להיכנס לאפליקציה.

בתוכנה של אנג'י היא לא מראה כמעט שום נתון , לדעתי יש לשפר את זה (אם CFO קורא פה) לתת נתונים רבים כמו שיש בטורק ועוד תוכנות שיצא לי לעבוד מולם היום עם המתאם. בנוסף יצא לי גם למחוק CHECK ENGINE בעזרת תוכנה אחרת.

חשוב ! חייב שרק אפליקציה אחת תעבוד בזמן עם המתאם , במידה ואתם רוצים להתחבר לאפליקציה אחרת , תסגרו את האפליקציה הקודמת ותפעילו את החדשה

• תגובות 291
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיבלתי היום הודעה על דואר, כנראה זה זה. אני גם עם LG G2 נראה מה זה שווה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

הזמנתי גם משהו כמו לפני שלושה שבועות, ואתמול קיבלתי. טרם יצא לי לבדוק, אך אעדכן בהמשך.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

אתמול קיבלתי גם כן. קיבלתי מהם גם אימייל לפני כשבוע בו אמרו שהמלאי שלהם תקוע במכס, והם עומלים לשחרר אותו בהקדם.

מאוד נחמד מצידם! והאריזה נראית טוב, לא סתם קנו מחו"ל ושלחו אלינו.

מקווה שזה יצליח להם 8)

פורסם

המתאם (השני) הגיע אתמול לאחר שדיברתי איתם לפני כשבועיים .

סה"כ נראה שהם שרותיים עם רעיון נחמד. צריך לראות איך רעיון כזה שורד ומתפתח למוצר שגם יש לו יחוד וגם עובד טוב.

חשבתי שהמתאם שישלחו לי יהיה מסוג אחר אבל זה בדיוק כמו הראשון שהגיע (לפני 3 שבועות בערך) :ELM327 רק בקופסא יותר מסודרת עם הוראות התחברות.

מישהו קיבל מתאם אחר?

שאלה ליד : ראיתי כל מני תצוגות עיליות לנתונים שעובדים עם מתאם OBD חוטי (בערך 40 דולר לא כולל המתאם עצמו לדעתי). האם יש המלצות על תצוגה עילית מומלצת באזור 40-50 דולר שעובדת עם מתאם BT?

פורסם

סוף סוף קיבלתי את שלי,

אז ככה - גם לי קרה פעם אחת שהרכב סרב להניע עם המתאם, בפעם אחרת הוא הניע בקלות.

הפלאפון זיהה את המתאם, באנג'י כתוב לי רק שהמצבר תקין חוץ מזה שום דבר לא עובד הוא אומר לי שצריך להתניע את הרכב למרות שהוא מונע, גם שכיביתי את הרכב כשהרכיב בפנים והתנעתי מחדש.

בטורק אותו דבר הוא מצא את הרכיב אבל לא מצליח להתחבר ל"ECU" ולא מראה לי שום נתון.

מישהו יו'דע למה? פונטו ELX 2001

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

מישהו יודע מה זה נתון Vaccum בTORQUE המלא?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם אלי זה הגיע סוף סוף,אצלי הכל עבד בלי בעיות,רק שהייתי צריך להניע את הרכב עם המכשיר בפנים זה כיבה לי את המנוע אחרי כמה שניות. :roll:

כמו שנאמר כאן אין יותר מדי אינפורמציה,הורדתי את הטורק הגרסת בטה והוא לא מצליח להתחבר לגירסה הזו,אני מעוניין להוריד את המלאה אבל אני פוחד שגם לשם המכשיר לא יתחבר...(מכשיר נוט3)

Scan Speak

פורסם
מישהו יודע מה זה נתון Vaccum בTORQUE המלא?

זה נתון הואקום בסעפת היניקה. עד כמה שאני מבין הקריאה מתקבלת מחיישן ה-MAP.

http://en.wikipedia.org/wiki/MAP_sensor

גם אלי זה הגיע סוף סוף,אצלי הכל עבד בלי בעיות,רק שהייתי צריך להניע את הרכב עם המכשיר בפנים זה כיבה לי את המנוע אחרי כמה שניות. :roll:

כמו שנאמר כאן אין יותר מדי אינפורמציה,הורדתי את הטורק הגרסת בטה והוא לא מצליח להתחבר לגירסה הזו,אני מעוניין להוריד את המלאה אבל אני פוחד שגם לשם המכשיר לא יתחבר...(מכשיר נוט3)

על איזה רכב מדובר ועם איזה מנוע?

אצלי יש את הטורק החינמית, אני בטוח ש"המנוע" של התוכנות זהה לכן אם החינמית לא מתחברת אז גם הגרסא בתשלום לא תעבוד.

פורסם

גם אני קיבלתי בסוף השבוע את המתאם השני והמעודכן,

בהתחלה לא התחבר אבל אתמול בנסיון נוסף הצלחתי להפעיל ועובד נהדר.

תודה רבה לגל על העזרה והשירות הנפלא שהעניקה לי. :mm_yeah:

פורסם

גם אני קבלתי את המתאם השני, לצערי למרות השרות הנפלא והרצון הכן של גל, גם המתאם השני לא עובד.

נראה שהבעיה היא בטלפון (הסיני) שיש ברשותי, שלמרות שהזיווג מצליח אין תקשורת לתוכנה.

אז נכון שאני לא יכול להעיד על התוכנה, אך שרות מצויין ברמה שלא קיימת בארץ... בהצלחה לחברה.

נ.ב

ביונדאי גטס, היכן יושב שקע הבדיקה?

• תוכן חדש...