Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למי שרוצה מתאם OBD2 בחינם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 291
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע במה שונה המתאם שלהם שכמה אנשים נתקלים בבעיות, אני הזמנתי מעלי אקספרס בפחות מ20₪ (כולל דיסק עם תוכנות) וזה עבד מצוין כמעט עם כל תוכנה שבדקתי מהפליי של גוגל.

אגב, הטורק הזה מה כל כך מיוחד בו? העיצוב שלו זוועה ועושה רושם שהוא לא תומך כמו שצריך ברזולוציות גבוהות..

אולי אני מפספס משהו, איך אתם משתמשים בו בצורה יעילה? (הוא בסגנון לאנצ'ר של אנדרואיד שצריך לבוסיף לו "וידג'טים" לכל דף)

פורסם

כשאני צריך מידע מסויים אני משתמש בטורק כדי להוציא ממנו את המידע (כולל לוגים ושאר הדברים) , כשאני רק רוצה להשתעשע יש את התוכנה " Dashcommand

שהיא מסודרת יותר , מראה דברים יותר נחמדים לנסיעה (כמו חישוב של כ"ס ו מומנט , צריכת דלק רגעית וכללית וכו וכו, ).

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
כשאני צריך מידע מסויים אני משתמש בטורק כדי להוציא ממנו את המידע (כולל לוגים ושאר הדברים) , כשאני רק רוצה להשתעשע יש את התוכנה " Dashcommand

שהיא מסודרת יותר , מראה דברים יותר נחמדים לנסיעה (כמו חישוב של כ"ס ו מומנט , צריכת דלק רגעית וכללית וכו וכו, ).

היא נותנת רק חצי שעה לא?

עברתי על לא מעט אפליקציות, ScanMaster עושה עבודה טובה.

פורסם

בצורה חוקית היא נותנת רק חצי שעה , למרות שאתוודא קניתי אותה וגם את טורק פרו :)

פורסם

אני גם קניתי את DASHCOMMAND לפני כשנתיים. זה בסך הכל כ-8-10 דולרים לצמיתות, חד פעמי. לא חודשי.

כלום כסף על אפליקציה שבאמת מספקת את הסחורה 8)

פורסם

אם תרשום באיזה רכב מדובר, יהיה ניתן להגיע למספר דגמים שנתקלים בבעיית חיבור עם המתאם הזה.

בינתיים, למיטב הבנתי, כל מי שניסה להתחבר לפונטו ספייס עם המתאם נתקל בבעיות.

פורסם

שאלה די חשובה,

באיזה שלב אני מחבר את המתאם?

האם לפני הכנסת מפתח/אחרי חצי סוויטש/ או כאשר הרכב מונע?

ההגיון אומר לפני הכנסת המפתח, אשמח לתשובה בנושא.

תודה

פורסם

השלב שבו אתה מכניס את המתאם לא חשוב.

אך נהוג להכניס את המתאם כאשר אין מפתח בסוויצ', לאחר מכן להדליק סוויצ' ואז כבר אפשר להתחבר למתאם.

(למרות שאין שום בעיה להכניס את המתאם גם כשהרכב מונע)

פורסם

נרשמתי לאפליקציה שלהם ביום ראשון בערב עם הזמנה למוצר.

אתמול קיבלתי מכתב דואר רשום ישראלי שלפי המידע נראה שזה אכן המוצר (לא הזמנתי משהו אחר מהארץ).

אבל הדואר כבר היה סגור והיום חוזר מאוחר מדי ושוב יהיה סגור אז רק בחמישי בבוקר אוכל לאסוף :|

ציינתי במייל עם המנכ"ל שאין ברשימה שברולט אימפלה, אמרו שיטפלו בזה ויוסיפו בקרוב, בטח עם דגמים נוספים.

בינתיים בחרתי בשברולט אחרת.

• תוכן חדש...