Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי במודעה מוזרה ביד 2, טיעון לקסארה vts במרכב 5 דלתות ותחזיקו חזק 150 כ''ס!

אני לא מעט זמן בתחום הרכב ויודע קצת על הדגמים החמים ומעולם לא פגשתי חיה כזאת, גם כשחיפשתי חיה כזאת לא מצאתי שום סיטרואן עם מנוע 1.8 ו 150 כ''ס!

הרכב גם נראה נמוך והמוכר טוען שזה מקורי, כן בטח...

בכל מקרה סיקרן אותי לראות את הרכב "החייתי" עם ה 150 כ''ס כי זה ליד הבית שלי והשבוע אקפוץ לראות....

המוכר בתכלס נשמע כאחד שלא מבין כלום בעניין הרכב וטוען שמוכר את הרכב בשביל מישהו!

מישהו שמע על חיה מוזרה שכזאת שהיא לא פרי דימיונו של מישהו?065e5c10177b41b38f8f4cb5de9e3eaf.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

היתה כזאת חיה עם מנוע 2.0 ו-164 כ"ס ממס' הרישוי נראה שמדובר באחת הקסארות הראשונות שעלו על כבישי הארץ, כך שבהחלט יתכן שזה אחד הדגמים הראשונים שהביא היבואן לצרכי תקינה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הזוי, לא מצאתי כזה מנוע לקסארה ברשת.

יש מנוע 1.8, אבל עם משהו כמו 120 כ"ס. גם שיפור תוכנה לא יגרום למנוע להוציא 150 כ"ס.

אין שום מנוע אחר שמפיק 150 כ"ס שנמכר באופן מקורי עם הקסארה.

כנראה שעשו קומבינה והתקינו איזה מנוע מרכב אחר או שהשתילו טורבו (גם כן לא חוקי בארצנו), האם ראית רישיון שרשום בו שלרכב יש 150 כ"ס?

zvit - אתה צודק, אבל הבנאדם מציין בפירוש 1.8 עם 150 כ"ס. הספק כזה מתאים לרכב עם טורבו. לא לרכב עם מנוע אטמסופרי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש קסרה VTS אבל כולן במבנה של 3 דלתות.

אם אני לא טועה הן עם מנוע 2.0 ליטר וכ - 160 כ"ס.

מה שבתמונה זה לא קסארה VTS.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הקסארה הזאת לא VTS ולא נעליים. נראת כמו קסרה 1.8 רגילה עם ג'אנט.

קסרה VTS מגיעה עם מנוע כמו של 306 GTI6, בעל 2 ליטר ו167 סוסים, אך ורק בעלת מבנה של 3 דלתות.

לא יודע כמה כאלה באמת יש בארץ, לפי דעתי אחת (שמוצעת למכירה) או מספר שאפשר לספור על יד אחת.

פורסם

הייה רכב מאוד דומה (אולי זה הרכב הזה ואולי אחד אחר) ברשות חבר פורום לפני כ 5 שנים.

שלו היה 1.8 16V ידני.

פורסם

ה 1.8 16v של vts נראה שונה ממה שנראה שם...

ברשיון רכב ברכב שנת 99 רשום הספק מנוע?

הורג אותי איך מישהו הגיע ל 150 כ''ס וטוען שהכל ברכב מקורי חוץ מהג'אנטים. אם אני לא טועה הוא רשם במודעה גם שכל השעונים מקוריים (פוד שעונים בקורה).

לדעתי מוכר עם בורות ברכבים ודמיון מופרז.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

זה לא VTS, יש מספר מצומצם של VTS בארץ וזה 2 ליטר 167-164 כ"ס, 3 דלתות, זאת הגירסה של סיטרואן ל 306 GTI-6 ללא

גיר 6 ההילוכים הכבד והמכביד.

בקיצור, לא חסר קשקשנים ביד 2, אבל הרוב מרוכז בסדרה 3 של במוו בתיאורים מסמרי השיער על ה M3 ברשותם עם המנוע בנפח 2 ליטר....

פורסם

הייתי רוצה לראות את הרכב רק כדי להראות לו שהוא חי בסרט, כנראה שזה לא שווה את זה אפילו שזה נמצא בעיר שלי וסתם יהיה בזבוז זמן מול אדם שאיכשהו בדיינו דמיוני הגיע ל 150 כ''ס

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יכול להיות שזאת לא VTS אלא VTR או כזאת שעברה הסבה לדגם כזה או אחר, כדאי לבדוק את מספר המנוע ברשיון, הדגם היחיד של הVTS הוא עם מנוע RFS עם הספק של 167 כ"ס וגיר חמישה הילוכים, סרן דיסק עם מוט פיתול 24 או 26 מ"מ, כמו כן ברקסים 283 מ"מ קדמיים עובי צלחת 26 מ"מ ולא 22 מ"מ כמו ב307, שלא כמו אחותו התואמות הGTI6.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...