Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד זה גשם הכי דוחה שיש, קצר כזה שהדבר היחיד שהוא מספיק זה להוריד את כל האבק שיש באוויר על הרכב.

מילא היה ממשיך לרדת ואז גם שוטף טיפה, אבל לא - נטו בוץ.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתמול אני שומע נקישות על הברזנט, יצאתי החוצה לאיזה דייט עם בחורה ורציתי להגיע עם רכב נקי, במקום הגעתי עם רכב דלמטי שוב.

מחר ננסה את המקציף החדש שהבאתי מעלי בהמלצתכם, נראה עד כמה הוא שווה

רעיונות לדילול? יש לי האנידו וגם סיטרוס.

כמה מ"ל סבון לתוך הבקבוק?

Opel Adam S 2017

פורסם
אתמול אני שומע נקישות על הברזנט, יצאתי החוצה לאיזה דייט עם בחורה ורציתי להגיע עם רכב נקי, במקום הגעתי עם רכב דלמטי שוב.

מחר ננסה את המקציף החדש שהבאתי מעלי בהמלצתכם, נראה עד כמה הוא שווה

רעיונות לדילול? יש לי האנידו וגם סיטרוס.

כמה מ"ל סבון לתוך הבקבוק?

תחשוב על איך להשיג את המטרות שלך מהבחורה במקום לבכות על הגשם. אנחנו באמת "חולי נפש" שזה משפיע עלינו ככה!

בכל מקרה, דווקא באיזור שלי ירד גשם קליל שעשה נקודות בוציות קטנות על החלונות ועל המרכב, אבל ממש לא נורא, מנקה עם ספריי חלונות כשיהיה זמן . יש הרבה אבק על הפח אז צריך לשטוף שוב בלי קשר.

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אני שוטף מחר או מחרתיים את הרכב בטוח. מצידי סופת הוריקן תיהיה ברביעי זה לא מעניין כל עוד הרכב יהיה נקי כמה ימים.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

הוא מצריך חיבור לגרניק נכון? כי לי יש ערכת שטיפה 12v אז הוא בטח לא רלוונטי חחחחח... אני משתמש בגלוריה.

פורסם

בוודאי זה חובה לגרניק עם זרם של לפחות 110 באר אם אני לא טועה, המשאבה שב 12V היא פשוטה בעקרון לעבודה נטו כמו זרם מים רגיל.

Opel Adam S 2017

פורסם

השתגעתי כבר עם כל גשמי הבוץ הזה. כל הזמן הרחבת כניסה לבית מטונפת והרכב מנוקד.

הוקס של קאר פלאן החזיק בדיוק לשבוע וחצי אחרי הפעם האחרונה שיישמתי. אחרי גשם בוץ התזתי קצת מים עם הרכב מהצינור וזה הספיק. אבל אחרי פעמיים לא נוצר שום בידינג, אולי שיטינג (shiting, לא sheeting).

רציתי שבשלב הזה כבר יהיה לי את המנזרנה אבל לא הייתה לי הזדמנות להגיע ולקנות מאורן כמו שרציתי, אקנה מאוטוסטור בהזדמנות ואקווה שיספק תצאות טובות יותר מהקארפלאן.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...