Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני ירדתי לרכב בפעם הראשונה מאז יום שישי, ראיתי כמה הוא מלוכלך והחלטתי לשטוף.

הוצאתי את הדלי והתחיל גשם. כנראה שאוותר להפעם.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לא מציע לאף אחד לשטוף את הרכב כמו שצריך לפני יום חמישי.

מסתבר שהגשם ילווה אותנו ממחר או שלישי עד סופ"ש.

לפי מיטב המסורת של האביב, הסערה הזו אמורה להיות הראשונה והאחרונה לפני פסח (עם בוץ, אבק תמיד יהיה ).

דרך אגב, סתם יצא לי להסתכל על שטיפות רכב ביוטיוב אתמול משעמום ואני לא מכיר את המקום בכלל ולא שמעתי עליו אבל יש לי שאלה אליכם ולבעלי מכוני שטיפה:

כל כך קשה לעשות דבר כזה ולא לנקות עם מטאטא ולעשות שריטות ולמרוח את השטיפה?

פורסם

למה? כי לעשות שטיפה כזו תעלה 150 ש"ח לפחות. כמה ישלמו מחיר כזה.

מעבר לזה בתור אחד שיש לו קילופי לכה על רכב ישן וזה מטריד אותו. (אחרת לא הייתה טורח לציין את זה שוב ושוב) מציע לך (ולאחרים) ברכב עתידי להימנע עד כמה שאפשר

מלחץ ישיר על צבע הרכב. ראיתי בחיי צבע שלם נושר בגלל לחץ גבוה של מים. (אמיתי)

פורסם (נערך)

אושריקו, אני לא מבין מה ייחודי פה כל כך.. בשטיפה בה אני שוטף את הרכב מבצעים בדיוק את אותן הפעולות עם בדיוק אותם האמצעים, לחץ מים, לאחריו התזת קצף סבון, ניקוי ידני עם כפפה, שטיפה ולבסוף ייבוש עם מטלית (מטונפת). כן, לאחר שנה של שטיפות כאלה יש המון סווירלים ואין מנוס מטיפול דיטיילינג, אבל לכלוך לא ירד לעולם ללא מעבר ידני. וגם ייבוש מחייב. כמובן שאם מדובר במטאטא רגיל (ולא המיוחדים של המקצוענים) יש לברוח מיד.

אני רוצה לראות אותך מגיע ל"שטיפה ללא מגע" הזאת אחרי גל הבוץ הנוכחי, ומקבל רכב נקי..

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם
לא מציע לאף אחד לשטוף את הרכב כמו שצריך לפני יום חמישי.

מסתבר שהגשם ילווה אותנו ממחר או שלישי עד סופ"ש.

לפי מיטב המסורת של האביב, הסערה הזו אמורה להיות הראשונה והאחרונה לפני פסח (עם בוץ, אבק תמיד יהיה ).

דרך אגב, סתם יצא לי להסתכל על שטיפות רכב ביוטיוב אתמול משעמום ואני לא מכיר את המקום בכלל ולא שמעתי עליו אבל יש לי שאלה אליכם ולבעלי מכוני שטיפה:

כל כך קשה לעשות דבר כזה ולא לנקות עם מטאטא ולעשות שריטות ולמרוח את השטיפה?

אין סימני מים על הרכב אחרי השטיפה כלומר ניגבו אותו ומרחו את כל הלכלוך,

תעשה את זה על רכב טיפה מלוכלך רק תדאג להזמין תור מראש אצל דיטיילר, ואחד טוב.

פורסם

הלו, חבר'ס!

התכוונתי שבמקום לקרצף עם מטאטא, הם לא נוגעים בפח. אני לא מבין מה הבעיה בשיטה הזו?לדעתכם מה שיש בסרטון זה לא דרך אפקטיבית לשטיפה עם פחות סיכויים לשריטות וסירוולים?

עוד פעם:

1)מרססים מלא מים.

2)מרססים מלא סבון.

3)שוטפים את הסבון.

4)מנגבים.

מה לא בסדר במה שיש בסרטון, עוד לא הבנתי. ברור שזה לא מדבר למומחים בתחום אבל לישראלי הממוצע זה טוב.

פורסם

חביבי, אי ההבנה הבסיסית היא אצלך. אין דבר כזה שטיפה של "אבק וכאלה שמעופפים". שטיפה זו שטיפה זו שטיפה. אם תחפף זאת גם תהיה התוצאה.

פורסם

סבון לא מפרק 100 אחוז לכלוך גם אם הוא ישב שעה על הפח וגם אם תשטוף עם לחץ מים לאחר מכן, הלכלוך נכנס ונתפס בשכבת הלכה שבצבע, הלכה היא רכה ולחול קל מאוד להתפס שם, חול הוא גבישי וחד לכן יוצר גם שריטות מינוריות אם תגרור אותו.

בכל אופן השטיפה הזו טובה אולי ורק אולי לרכב שהוא דיי נקי ולאחר שטיפה שבועית, למי שרוצה לשמור עליו נקי להמשך השבוע.

כמובן שלאחר סופת חול כמו שהיה היום מחייבת שטיפה נורמלית. הקצפה + הורדה בלחץ + כפפה עם מים וסבון מתאים זו השיטה הכי טובה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...