Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכיף, זה לא בהכרח רק חול ומן הסתם שלכה לעולם לא תשמר שלמה לצערנו, אבל כמה שיותר למזער את הנזק עדיף.

אני מאז שקניתי את הרכב, אמנם שנת 2010, צבע לא מושלם ועבר בחלקו צביעה (וחלק לא מי יודע מה גם ככה), ועדיין לא שטפתי אפילו פעם אחת במכונה בגלל הסיבות האלו.

אני נותן לעצמי לעשות את הנזק לפחות יהיה לי סיפוק לאחר מכן :p

Opel Adam S 2017

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה? כי לעשות שטיפה כזו תעלה 150 ש"ח לפחות. כמה ישלמו מחיר כזה.

מעבר לזה בתור אחד שיש לו קילופי לכה על רכב ישן וזה מטריד אותו. (אחרת לא הייתה טורח לציין את זה שוב ושוב) מציע לך (ולאחרים) ברכב עתידי להימנע עד כמה שאפשר

מלחץ ישיר על צבע הרכב. ראיתי בחיי צבע שלם נושר בגלל לחץ גבוה של מים. (אמיתי)

מחזק,

גם לי יצא לראות על רכב בן שנה,

הבנאדם הוציא גרניק בבסיס, העביר על הטמבון [כסוף] ופשוט פס שלם הפך לשחור וחלקי צבע התעופפו באוויר,

רק חשוב לציין, שהגרניק היה מאוד מאוד חזק ולא משהו קטן שאפשר למצוא בבית.

הדבר היחיד שמנחם הוא שאפשר להחליף טמבון וזה לא על גוף הרכב.

Seat Ibiza FR

פורסם

כולם משתמשים בגרניק.

אני אגיד מה הבעיה, שמשפריצים איתו קרוב מדי.

עוד יותר מרגיז שאתה מבקש מהשוטף דברים בסיסיים והם ממשיכים.

ככה זה שמעסיקים אנשים שלא מבינים עברית או סתם כאלו עבריינים בעייתיים.

אם אהיה קרוב לשטיפה שפרסמתי ביוטיוב, אם המחיר רגיל אני אולי אבדוק את זה פעם אחת כשאהיה בסביב.

פורסם

אושריקו במקום לשלם 35 שקל כל פעם שאתה רוצה לשטוף עדיף לקנות חומרים שגם יחסכו לך כסף וגם התוצאה תהייה פי עשר יותר טובה

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

מישהו יודע בערך מתי יפסיקו כל הסופות חול והאובך? אני מחכה לעשות טיפול דיטיילינג מלא אבל מבאס לעשות במזג אוויר כזה.

פורסם

אני מקשיב לאלעד זוהר בהתלהבות יתרה, כנראה לקראת שישי.

אבל זה לא אומר שסופות אבק לא יהיו, זו התקופה המבאסת... אבל לדעתי העניין של הבוץ צרי להסתיים השבוע.

פורסם

מה צפוי לנו בסופ"ש? חלאס, הרכב שלי נראה כמו דלמטי ולא נשטף כבר קרוב לחודשיים בגלל הגשמים האלה. :evil:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרכב שלי כבר בצבע חום-לבן-בוצי. כשאני מסתכל במסך של המצלמה שצופה עליו- הוא פשוט מתמזג עם החניה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

עשיתי וקס יסודי בדיוק שבוע שעבר.

היום בבוקר הרכב היה מכוסה באבק לחלוטין (לא ראיתי שום דבר דרך השמשה) ואחרי הגשם הוא יצא די נקי. מזל שלא ויתרתי על הוקס

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

גיא יש לי ציפוי אופטי קואט על הרכב, כשיש טינופת וגשם זה לא ממש מועיל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
גיא יש לי ציפוי אופטי קואט על הרכב, כשיש טינופת וגשם זה לא ממש מועיל.

נכון. אבל לפחות הבידינג מעלה חיוך :)

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

באמצע הלילה שמעתי גשם מבול ממש עצבני. לא היה חסר שאני אקום ואתגנב בשקט...(שאף אחד לא ידע) לרסס ONR בזריזות שיוריד לפחות את כל הג'יפה שהצטברה בימים האחרונים.

עכשיו שאני רואה את הרכב - אפשר לומר שהוא עבר שטיפה מוקדמת. (באמת ירד הרבה חול/לכלוך/בוץ שהיה שם לאחרונה)

• תוכן חדש...