Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השמפו "ממיס" ומרכך את הלכלוך, מה קורה לצואת יונים על הפח? במיוחד בקיץ היא מתקשה וצורבת את הצבע לרוב וגורמת לקילופים (בוא תראה את הגג שלי, פיאט 500 משנת 2010 כאילו 20 שנה על הכביש זוועה).

בשטיפה באתי עם צינור מים ולחץ והלכלוך לא ירד, אז השפרצתי קצת ONR וסבון בזמן השטיפה ונתתי חצי דקה, הלכלוך פשוט נזל לאחר מכן עם קצת לחץ מים, לא הייתי צריך לשפשף.

במידה והרכב אחר שטיפה ויש לכלוך פשוט תרסס או ONR או קוויק דיטיילר עם יכולות ניקוי (כגון ה LAST TOUCH כמו שאמרת לי) תמתין חצי דקה ותנגב בעדינות עם מטלית מיקרופייבר

Opel Adam S 2017

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תחפש על שיטת 2 הדליים, בנוסף תחפש על prewash.

עוד דבר, אין דבר כזה שטיפה touchless לגמרי.

תקנה כפפת שטיפה טובה, המומלצת היא של מג'ווירס, או של chemical guys אם הם פתרו את העניין שהיא נקרעת אחרי חודש.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אתרום את השנקל שלי:

פעולת הסבון היא בעצם להיכנס בין שכבת הלכלוך לשכבת הצבע ולהפריד ביניהן.

בשלב השני אנחנו צריכים לשטוף את השכבה המופרדת.

בגלל זה נוצר מצב שמקום שלא עברנו עם סבון (לאו דווקא שפשפנו חזק - שמפו טוב יוריד את הלכלוך גם בלי לקרוע את הפח) נשאר לכלוך על הפח אחרי שהוא מתייבש.

לעניין צואת יונים: צואת יונים היא חומצתית (pH נמוך) ולכן אם לא מנקים אותה באופן מיידי היא מתחילה לאכול את שכבת הלכה מעל הצבע.

שמפו לרכב חייב להיות ברמת חומציות ניטרלית כמו של מים (pH 7), אחרת עלול לפגוע בצבע לאורך זמן.

בהצלחה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני צריך עזרה.

לאחרונה הקקי של היונים מאוד קשה להסרה, אני לא מצליח להוריד את זה אפילו עם מגבון. יש לי צואה שלהם על השמשה והיום ניסיתי להוריד והיה קשה.

מה אפשר לעשות?

לא מספיק חתולים עשו לי אורגיות ברכב , עכשיו גם היונות התחילו.

פורסם

לא לשטוף את הרכב עד סוף שבוע.

אני מקווה שזו הסערה הקבועה עם הבוץ שיש לפני פסח ולא תהיה לנו עוד אחת לקראת פסח ונצטרך לעבוד כפול בשטיפה (או לשלם שוב).

אין מצב אני שוטף את הרכב לבד הפעם. ניגש, נשלם כמו מ***קים , 35 שקל אבל לפחות יפציצו במים וסבון עם גרניק. בלתי אפשרי להוריד לבד את הבוץ והאבק הזה ללא גרניק לדעתי. מה גם שהמטליות מתמלאות בבוץ ברמה קיצונית כך שחבל גם עליהן.

פורסם

אני מאוד אוהב את השימוש ב ONR הירוק כסבון שטיפה.

קודם כל עושה פריווש באמצעות הגלוריה עם MR PINK או האנידיו, מים, ואחרי זה שטיפת 2 הדליים כשה ONR הירוק משמש לי כסבון.

הוא נותן ברק מדהים והגנה טובה.

פורסם

מאיפה לעזאזל באו הסופות עכשיו? לפני כמה ימים לא היה כתוב כלום מלבד טמ"פ חמימה ונעימה ואולי קצת מעונן..

הלכה השטיפה היום \=

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...