Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחח ליאב הרגת :lol:

אני גר בבניין משותף(בלוק)

כל הזמן שהשכנים רואים אותי דופקים סטאלבט,על כל דבר, בין אם זה שאני סתם מוריד אבק מהחלונות עם שפריצר ONR ואיזה מגבת,או בין אני סתם עושה ניגוב למנוע/פנים ותגובות כבדות יותר כשרואים אותי עם דלאים וכפפה בגודל כיבשה

יום שישי נקווה שיהיה מגז אויר נוח לניקוי פנים וחידוש אופטיבונד בפנים(על הדש החדש :) )

כמובן לא לשכוח שטיפה חיצונית :)

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתי תקנה שמפה לרכב כפפה נורמלית ו2 דלאים?!

לטווח ארוך יצא לך הרבה יותר משתלם (3 שטיפות יעו לך יותר)

טוב מחוסר מעש הרכב שאיבה XD (כנראה נקיונות בהמשכים היוםDX)

פורסם

אני הולך לתת לאוטו שטיפה וטיפול רציני במוצ"ש ויש לי שאלה לגבי האקדח קצף(מצינור גינה לא מגרניק) מה עדיף לעשות קודם להרטיב את הרכב עם מים אחר כך אקדח קצף ואז לשטוף שוב עם מים ולסבן עם השני דליים או מים קצף ואז ישר לעבוד עם שני הדליים ?

פורסם

עדיף להוריד את הקצף עם המים ורק אז להתחיל לשטוף עם הדליים.

המטרה של הסבון זה לרכך את הלכלוך ו״להרים״ אותו מעל הפח ככה שיהיה קל יותר להוריד.

אתה לא רוצה לעבור עם סמרטוט על רכב מלא בלכלוך, אמנם עם קצף אבל לכלוך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

היום שטפתי את הרכב של חברה שלי, אחר כך עשיתי פלסטלינה(רכב מ2001 שאין לי מושג מה עבר על הצבע), ipa ובסוף srp, חומר פשוט מדהים ממש החייאה את הצבע הלבן והוריד כמה שריטות שיטחיות(מה שלא ירד לפני עם פוליש ידני).

לגמרי מבסוט על srp. שבוע הבא אשטוף עם onr איישם פוסו(ידוע שהוא לא מומלץ אבל אנסה לפחות על המכסה מנוע) או שאמשיך עם bsd.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

הפוסו מומלץ מאוד, הבעיה היא היישום שלו והוא לא נועד למשתמשים חדשים.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שלום רב לחברי הפורום.

אני לא מרבה להגיב (כמעט ולא) אך מקפיד להיכנס לאתר ולעבור בפורומים בזמני הפנוי.

אני כותב הודעה היום מכיוון שאני אשמח לעזרה פה מחברי הפורום.

בבעלותי רכב כשנתיים וקצת וברצוני לעבור על הרכב ביסודיות (רק חוץ),זאת אומרת פוליש ווקס וכ' וכ'ו ,בעיקר להעלים שריטות שבוודאות יעלמו עם טיפול זה.

אבל מה,איני מחזיק אף מוצר בשביל טיפול כזה,לא מכשירים למיניהם ובטח לא את הידע הזה וכיצד לטפל.

באמת שבא לי לעשת טיפול כזה לרכב...(בכל זאת רכב שחור וכבר 9 שנים על הכביש)

אני אהיה חוצפן ואומר אם יש מישהו כזה שמוכן לארח לזמן מסויים ולעבוד איתי על הרכבי ולהסביר קצת זה יהיה מעולה ממש (ואני אשלם גם לאותו בנאדם על זמנו ומוצריו)

אשמח לעזרת חבר.(הודעה פרטית)

תודה,עומרי

*אני גר בפח תקווה

פורסם

תמונה חזקה!

חג שמח

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...