Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה חבר פורום שחיבר מיכל הקצפה לערכת שטיפה 12V:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?526839-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%99%D7%9D&p=4491037&viewfull=1#post4491037

(הסרטון השלישי)

אני חושב שעם משאבת מים יותר חזקה, התוצאה אמורה להיות יותר טובה.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא באמת מיכל הקצפה, זה פשוט מים עם סבון, הגלוריה עדיפה בהרבה.

ואושריקו- יש בטח שיש, ערכת שטיפה 12v שמתחברת למצת, המקור מים יכול להיות גלון או דלי וזה שואב משם, אני משתמש בזה.

פורסם

באמת ?

תוכל לראות לי לינק או משהו למוצר?

אחת הסיבות שלא קניתי דבר כזה כי תמיד אמרו שצריך גישה לצינור ואני גר בבניין ואין אפשרות פה.

אבל איך זה יושב כמו שצריך אם הדלת צריכה להישאר פתוחה בגלל החוט איך הרכב לא יינזק משטיפה מבפנים?

פורסם (נערך)

זה המוצר, יש לו כל מיני גרסאות, הצינור שמחבר אותו למצת ממש ממש דק והדלת נסגרת עליו.

זה קישור לקניה, אני קניתי מהמוכר הזה הוא מצויין -

http://s.aliexpress.com/iiYNJZfe

יש כאן עוד מוכר -

http://s.aliexpress.com/U32UFRnM

עריכה אחרונה על ידי Hihiz
פורסם

מסובך? כן מאוד, מומלץ לקחת קורס של בין 2-3 שבועות וזה עוד רק הפעלה למתחילים.

חחחחחח מה מסובך בזה אחי? מחבר למצת, יש לך צינור שאתה שם במקור מים (מומלץ גריקן כמה שיותר גדול) וזהו פשוט משתמש באקדח.

זה הכי פשוט שיש.

פורסם

סבירה לחלוטין, בוא נגיד שזה מספיק כדי להוריד את הסבון של הפריווש.

לא ברמה של גרניק כמובן, אבל בשביל אלו שאין להם אפשרות להשתמש בגרניק וגרים בבלוק (כמוני) זה מעולה, בטח עדיף על לשפוך דליים.

פורסם

מוצר טוב דובר עליו המון פה אבל כבד לסחוב כל פעם ג׳ריקן של 20 ליטר. הכבל מספיק עבה כדי לסגור עליו את הדלת.

קצת התייאשתי מהערכה הזאת כבר, מזל שיש לי גישה כבר לצינור מים.

פורסם

תודה לך שוב.

חברים, היום ביליתי במתחם ועל הדרך קפצתי לאוטו דיפו שנהיה להם המון מבחר בסניף הקרוב אליי של דברים וגם הנחות עד ה1.5 לפי מה שאני יודע.

בכל מקרה, קניתי את השמפו הזה סוף סוף דופון ב40 שקל במבצע!

CAM02563.jpg

עכשיו כתוב שלכל 30 מ"ל צריך להוסיף 4 ליטר מים. מיותר לציין ולהגיד לכם שאין לי שום שמץ איך למדוד את זה ויש לי דליים פשוטים של בית בבית. מכיוון שהשמפו כנראה איכותי ואני לא רוצה להרוס את הצבע שגם ככה גמור בחלק מהמקומות או לא להצליח לשטוף כמו שצריך ולהעיף את הסבון רציתי להתייעץ איתכם.

תודה רבה!

פורסם

קח בקבוק שתיה שיש לך בבית

של ליטר וחצי ומלא אותו במים ומשם שפוך לדלי, ואז תדע כמה פעמים נכנס לך בדלי ליטר וחצי.

לדוגמא נכנס לך בדלי 4 בקבוקים, אז יש לך בדלי 6 ליטר.

את השמפו תוכל למדוד באמצעות מזרקים פשוטים.

פורסם

1. זה מיכל הקצפה שחובר לערכת 12V.

ברור שיצא פשוט מים עם סבון, אבל זה מעולה בשביל פרה ווש.

2. אושריקו, אני מניח שאתה תקנה את הערכת 12V.

תקנה לפחות 2 ג'ריקנים 20 ליטר.

1 ג'ריקן להורדת פרה ווש.

1 ג'ריקן להורדת סבון מהרכב.

הכי טוב ג'ריקן כי אתה יכול למלאות בו מים, לסגור אותו ולשים בבאגז' ברכב.

ומתי שאתה רוצה לשטוף את הרכב, אתה פשוט מוציא אותם מהבגאז' ושוטף בבית\ בפארק וכו'.

3. אכן, רבע כוס שמפו (60 מ"ל) ל10 ליטר מים.

פורסם

אזהרה לחברי הפורום הנכבדים: ע''פ דני רופ מזג האויר השבוע יהיה הפכפך, וביום רביעי מזג האויר השנוא ביותר על המכוניות שלנו: טפטופי בוץ. מזל שלא שטפתי תאוטו ביומיום האחרונים.

13096307_1026681307368651_2188841885814577915_n.jpg?oh=36cbe2d6aae8d84256a7ae9a9f79cb9f&oe=57B74CC2&__gda__=1470572610_16066109b04ed99f7203f126ad085697

• תוכן חדש...