Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שטפתי את הרכב ביום שישי אחרי מלא זמן שהצטברה עליו זוהמה. אז התחיל לרדת גשם, לא נורא קורה בעונה הזאת. אבל מה, ברור שבנתיב המקביל תעבור משאית בתוך שלולית בוץ מאתר בנייה ותעיף לי הכל על הרכב. מה המסקנה? לא לשטוף לעולם.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה לא באמת מצפה שהרכב ישאר נקי כמה ימים נכון? תמיד יהיה אבק או משהו אחר

תגיד אתה מתקלח כל יום? כי במילא אתה תתלכלך ותסריח מתישהו.. כמו הגוף גם הרכב צריך שטיפה זה המסקנה :)

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש אבק שמצטבר בכמה שבועות ויש שפריצה ענקית משלולית מלאה בוץ בדיוק 3 ימים אחרי השטיפה.

והרכב לא מזיע ומסריח אחרי יום עבודה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אפשר כבר לנקות את הרכב ממכת האבק והמים שהייתה אתמול, או שעוד מוקדם מדי?

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

שואל שנית

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

אם לא הייתי גר בבניין בזמן הגשם הייתי יורד ומרסס onr (טריק של מישהו פה בפורום). :lol:

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

מילא ריסוס ONR לפני הגשם. לפני הרבה שנים לפני ONR הייתי יורד (שהרכב היה ממש מטונף)

עם סבון ושוטף מהר את הרכב (טוב מי חשב אז על סווירלים) ביחד עם גשם מבול - ומניח לרכב להתנקות לבד...אמיתי לחלוטין. למחרת היה לי רכב נחמד לנהוג בו.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אחרי כמעט חודש שלא שטפתי את שני הרכבים בבית (השלישי לא נחשב כי הוא רכב עבודה גדול) וכבר לא

יכולתי לראות את ההזנחה - במיוחד לא את הרכב של הבן שהיה נראה כמו אחוזה מוזנחת לסקס מזדמן...

החלטתי בבוקר שהגיע הזמן לעשות ניקוי יסודי לשני הרכבים בו זמנית כולל ניקוי פנימי של הדש בורד/אבק

עם אופטיבונד/פלאש דש - לא כולל שאיבה מהרכב של הבן כי הרכב אחרי פריצה וכל הזכוכיות עדיין מפוזרים ברכב.

ללא ספק "חוויה" מתישה שטומנת בחובה הרבה סיפוק. צר לי שהבן לא הולך בדרכי (כרגע) וחושב

שהרכב זה רק כלי להעברת חפצים (עלמות חמד) ממקום למקום.

* הערה קטנה לגבי השרשור המיותר שננעל ובצדק. גם לחולי ניקיון כמוני לפעמים אין זמן

פנוי עקב עבודה או סיבה אחרת. עדיין הם נשארים דיטיילרים בנשמתם גם שהם נוהגים (לעתים) ברכב מוזנח.

אלו היו 60 שניות על חולי ניקיון וההשלכות של זה על חייהם.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

לא היה קל עם החום שהיה היום, נכנסתי עם השטיפה לתוך השקיעה.

תוצאות? מחר בבוקר

אני ממש אהבתי את הספריי של סונקס לחישוקים.

הם נותנים אטימה מסוימת, שיטינג לא רע, מעט גלוס

רואים שהם מעבר ל"נקי" , התחום סקרן אותי לבדוק מוצרים נוספים בקטגוריה

רשמים נוספים? מברשת הez הצטרפה אחר כבוד לארסנל שלי. היא לא תחליף לווליס לדעתי, אבל היא אחלה side kick.

62b04c5407075b8c90488a1558d3ec39.jpg

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

• תוכן חדש...