Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רציתי להתייעץ איתכם על משהו.

אני עובד באיזור תעשייה מלוכלך מן הסתם... סביר להניח שהשטיפות שלי לא יחזיקו מעמד כמו אם הרכב היה ממשיך לעמוד בחנייה או סתם באיזורים "רגילים".

מה דעתכם? מה עושים? אחת הבעיות המעצבנות שמשאיות עוברות במהירויות (לא רוצה להזכיר לכם מה אני חושב על הדבר הזה שנקרא משאית) ומעיפה אבק וחול מהאוויר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או שקונים כיסוי, או שחונים רחוק והולכים ברגל, או שלא שוטפים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היום בבוקר שטפתי את הרכב.

על הרכב יש בלאק לייט + מנזרנה פאור לוק.

כול הלכלוך (הרכב שבועיים לא נשטף) ירד בקלות עוד בשלב המקדים- פרה ווש.

התהליך:

1. Snow Foam- גלוריה FM50 + האנידו.

2. שטיפה עם משאבה 12V.

* הודות להגנה שעל הרכב, כל הלכלוך ירד בשלב הזה.

3. שטיפה ב2 דליים עם שמפו דופון.

* דילול 12 ליטר מים + 60 מ"ל שמפו.

4. שטיפה והורדת הסבון.

5. ייבוש עם ONR W&W בדילול QD.

20160502_085603.jpg

פורסם
היום בבוקר שטפתי את הרכב.

על הרכב יש בלאק לייט + מנזרנה פאור לוק.

כול הלכלוך (הרכב שבועיים לא נשטף) ירד בקלות עוד בשלב המקדים- פרה ווש.

התהליך:

1. Snow Foam- גלוריה FM50 + האנידו.

2. שטיפה עם משאבה 12V.

* הודות להגנה שעל הרכב, כל הלכלוך ירד בשלב הזה.

3. שטיפה ב2 דליים עם שמפו דופון.

* דילול 12 ליטר מים + 60 מ"ל שמפו.

4. שטיפה והורדת הסבון.

5. ייבוש עם ONR W&W בדילול QD.

נראה טוב. למה 12 ליטר מים? אתה שם grit guard גם בדלי עם שמפו?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם (נערך)

אם בתהליכי שטיפה עסקינן אז אני אשתף גם את שלי, שמאוד דומה לתהליך של הבחור מעליי.

1. ריסוס על הרכב כשהוא יבש באמצעות גלוריה FM10 והאנידיו (15 מ״ל שמפו על 1.2-1.4 ליטר מים).

2. שימוש בערכת שטיפה 12v שמחוברת לגלון 20 ליטר כדי להוריד את הקצף.

3. שטיפה בשיטת 2 דליים - דלי אחד מלא במים ו 60 מ״ל של ONR ירוק (נותן ברק מדהים), ודלי שני עם Grit Guard כדי להוריד את הלכלוך מהכפפה אחרי מעבר על הרכב.

4. ייבוש עם מגבת UBER ואם נשאר עוד טיפה לייבש אז עם הוואפל של מגווירס.

5. מעבר עם Sonax BSD כשהפח ייבש וניגוב עם המגבת הירוקה של הקוריאני.

6. השלב הכי חשוב בתהליך - יום למחרת השטיפה גשם מלא בבוץ שלא דיווחו עליו בתחזית והוצאת העצבים בקללות עסיסיות שמופנות לדני רופ וחבריו.

עריכה אחרונה על ידי Hihiz
פורסם

אני לא מאשים את החזאים , אני מאשים את האביב. אבל מכיוון שהאביב אינו נראה לעין אי אפשר ל*** אותו בשם המכוניות המסכנות שמתלכלכות ככה.

בד"כ הם כן מקפידים על מידע כמו אובך וגשם מלוכלך (לפחות בערוץ 2).

פורסם

וכמובן ששכחתי את שלב 1.5 שמגיע ישר אחרי התחלת שלב 1 - השלב שבו השכנים מתחילים להסתכל כאילו אני מוזר, או לחלופין באים וזורקים הערות ״מצחיקות״.

פורסם

אין דבר שיותר מעצבן זה לשמוע אנשים שצוחקים עליך כי אתה קונה שמפו לרכב\מטפל בו באמת ולא משתמש בסבון ידיים\כלים ושוטף ישר על כל הלכלוך.

בסוף השקר הופך לאמת, אבל בפורום הזה האמת ידועה.:lol:

פורסם

BETEP- מספיק לי 12 ליטר +-.

לא משתמש בגריט גארד.

אני שוטף פאנל- פאנל.

שוטף את הכפפה בתדירות גבוהה מאוד בדלי השני.

הדלי עם הסבון נשאר נקי.

פורסם

אני שאלתי בכוונה להבין למה הולך לך 12 ליטר כאשר לי מספיק 8 ליטר והרכב שלי יותר גדול..

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

פעמים 2bm אחרי שעברת עם קצף?

פורסם

כן, פעמיים אני שוטף כול חלק ברכב.

סתם לדוגמא:

כול הרכב מכוסה עם קצף (SNOW FOAMׂ)- המתנה כ-30 שניות - שטיפה כללית של הרכב.

אחרי זה, אני שוטף כול חלק פעמיים. שטיפה דלת עם סבון - ניקוי הכפפה בדלי מים נקיים - שוב פעם שטיפת הדלת.

אחרי שסיימתי את כול הרכב (כן, מודע לזה שזה לא קל), שוטף טוב טוב את כול הרכב מהסבון ועובר לשלב הייבוש.

עדיין מדובר ברכב משפחתי במידות כמו המגאן סדאן (ההבדל הוא באורך בגלל הבגאז').

• תוכן חדש...