Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
באמצע הלילה שמעתי גשם מבול ממש עצבני. לא היה חסר שאני אקום ואתגנב בשקט...(שאף אחד לא ידע) לרסס ONR בזריזות שיוריד לפחות את כל הג'יפה שהצטברה בימים האחרונים.

עכשיו שאני רואה את הרכב - אפשר לומר שהוא עבר שטיפה מוקדמת. (באמת ירד הרבה חול/לכלוך/בוץ שהיה שם לאחרונה)

נתת לי רעיון, אבל שאני יבין את הסיטואציה, יורד גשם ואתה תוך כדי מרסס onr? או שריססת אחרי?

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

האמת לא נעים לי...גם ככה התחום הזה נחשב של פסיכים.

בלי שישמעו, לפעמים שרכב ממש מטונף (בחורף) אני מרסס ONR לפני גשם מבול. (או במהלכו)

לפעמים אפילו מעביר ניגוב יחד עם הגשם. (מטורף אמרתי...)

עשיתי את זה כמה פעמים גם עם סבון. הרכב אומנם לא כמו אחרי שטיפה אמיתית

אבל לפחות יורד חלק גדול מהג'יפה ויותר נעים לנהוג ברכב.

פורסם

התנהגות שלך מקובלת עלי לגמרי. עשיתי את זה בעצמי, אבל לא השבוע :)

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

Yogev אתה גר בבית פרטי? אם לא אני מצדיע לך.

בכל אופן הייתי מת לעשות את זה אבל מספיק כל השכנים חושבים שהשתגעתי אז מהלך כזה באמצע גשם ישלחו אותי ישר למוסד..

שלא תבין לא נכון אני יותר ממבין אותך.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
התנהגות שלך מקובלת עלי לגמרי. עשיתי את זה בעצמי, אבל לא השבוע :)

עכשיו אני רגוע...חשבתי שאני לבד.

אגב אתם בטח יודעים שמי גשמים זה המים הכי טובים לשטיפת רכבים - מים רכים.

בקרוב אני בונה מתקן לאגור מי גשמים לשטיפת הרכב...

פורסם

אז מה הוחלט? אפשר לשטוף מחר את הרכב?

(ליסינג, על הז*ן שלי סווירלרים ואני שוטף במכון בתחנת דלק)

פורסם

לפי התחזית מחר גם יכול להיות גשם מקומי=טיפות מלוכלכות.

הכי טוב לשטוף בשישי או תחילת שבוע הבא. ראיתי כבר תחזיות הכל אביבי ושמשי, בתקווה ללא אובך מיותר.

פורסם
Yogev אתה גר בבית פרטי? אם לא אני מצדיע לך.

.

לא. ביום שהיה לי בית פרטי עם חניה צמודה מקורה (לא פתוחה לסקרנים) אמצא את עצמי מבצע

פרויקטים דיטיילינג כל כמה שבועות או חודשים בודדים. כי מי שבתוך העניין... לעולם לא יחשוב שהרכב

לא צריך עוד פינוק. הרי זה לא מסתיים רק בטיפול דיטיילינג חיצוני. אפשר לשהות ליד הרכב שעות לפעמים ימים. לא חסר מה לעשות.

* ניקוי יסודי של הריפודים +שטיחים.

* ניקוי אבק מפתחי האוורור ושאר מסילות.

* מעבר על כל המסגרות פלסטיק החיצוניים כולל וישרים עם אופטי בונד.

* הברקת סמלים +ניקוי בתוך הסמלים שבדרך כלל קשה להתעכב שם בניקוי כללי. (עם מברשת)

* ניקוי תא מנוע. (חשוב לא פחות -עבורי)

* שימון דלתות. (נעשה אצלי כל כמה חודשים)

* ניקוי צמיגים/חישוקים +בית גלגלים (כל הבוץ שמצטבר בפנים) + מריחת הגנות/קוסמטיקה.

* סדר וניקיון בתא המטען שכל חומרי הדיטיילינג יעמדו כמו חיילים ממושמעים.

ושכחתי בטח משהו.

תכפיל את זה ב 3 בקרוב אולי 4 רכבים.

ומצאת אחלה תחביב "לבזבז" עליו שעות בלי בעיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אצלי השכנים חושבים שאני משוגע. לא הייתה פעם ששטפתי ואנשים לא עצרו להסתכל\שאלו שאלות.

לא פעם גם ניסו לשכנע אותי למכור. ואני פחות "קיצוני" מכם בנושא השטיפה. שמפו מים וכפפה, מדי פעם אוטם צבע.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אצלי השכנה כבר באופן קבוע כשאני מגיע להורים "נו, זמן להבריק את האוטו?"

אבל היא נחמדה, פעם קודמת בשבועות באה אלי עם דלי ואמרה לי "אתה שוטף את האוטו אז אתה כבר רטוב, מותר לי".

:p

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...