Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה!! אני קניתי את הנוזלי של מגוירס, מקווה שהוא טוב, מחר אנסה8)

פורסם

זה לא ייאומן...

אתמול שטפתי את הרכב לאחר הרבה זמן וכבר היום בבוקר-צהריים יש שכבת אבק קטנה על הפח ועל החלונות.

אין ספק שאין שום דבר חיובי באביב ובקיץ למכונית. שום דבר!

מצד שני, עם החורף של התקופה האחרונה, גם הגשם לא עושה חסד למכוניות ורק מלכלך.

החלום שלי זה גרניק בבית קרקע.:roll: מוכן לשטוף ככה את הרכב כל יום8).

פורסם

דווקא אני כבר מיום שבת והרכב ללא טיפת אבק שזה הפתיע אותי לחלוטין.

היום או מחר אעבור עליו עם קוויק כלשהו

Opel Adam S 2017

פורסם

גם הרכב שלי נוצץ מיום שבת, אבל זה בזכות הדבורים וציפורים שיש בשפע בחניה בעבודה של אשתי. כל ערב אני עובר עליו עם ONR.

אך האביב הזה בלתי נסבל...

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

ברק כתום וחום לא מתאים לצבע של הרכב :-)

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם (נערך)

רק לפני כמה ימים הרכב עבר שטיפה יסודית שכללה ONR כמובן וסיום בקוויק דיטיילר מעורב (BSDַַ&V7)

נסיעה הלוך וחזור לאילת -והרכב נראה כמו אחרי הפצצת חרקים. מטורף איך שזה נראה.

מזג אוויר טוב, או לא, למי אכפת. שוב אותו תהליך שטיפה עם ONR (מי שהמציא את ONR חייב לקבל פרס יקיר הדיטיילרים) כי אי אפשר לראות רכב במצב כזה. רוקח קוויק דיטיילר אחר של optimum+Ultimate . מגווירס שתמיד מאכזב אותי,אז מנסה "לחזק" אותו עם QD אחרים.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

ברכב הקודם שלי הייתי מנקה את הרכב אחת לשבוע עם onr. ארבעה ליטרים כל הסיפור. שופך על הרכב, משפשף עם מטלית מיקרופייבר שקניתי במכולת, מנגב עם ג'ילדה (לא ידעתי שג'ילדה בעייתית).

אחת לשבועיים הייתי עושה ווקס של מגוויירס, והלכלוך תמיד היה יורד בקלי קלות. (צואת יונים הייתה משאירה סימן לבן מעצבן...) היה תמיד בידינג ושיטינג, וכל השכונה היתה מדברת על זה שהרכב שלי תמיד נוצץ (גם כשהוא מלוכלך).

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
:lol:

5680101.JPG

נראה מדהים, רק שאלה - חומר להברקת צמיגים לא הורס אותם?

ובכל מקרה, הצמיג מתלכלך כבר בנסיעה הראשונה של 20 מטר, אז למה להשקיע?

פורסם

יש חומרים יעודיים לצמיגים (יש כאן שרשור שלם או חיפוש קטן על אנדורנס / ENDURANCE יעזור לך המון).

חומרים מבוססי סיליקון לרוב "עוזרים" לצמיג להתייבש ולהסדק יותר מהר עם החום שלנו בארץ.

אני משתמש באנדורנס ובאופטיבונד, שני החומרים הנ"ל משאירים צמיג שחור יפה וטבעי (עם הברקה עדינה) למשך כמעט חודש חודשיים. הצמיג לא מתלכלך על ההתחלה.

כמו כן אחרי שאני מורח חומרים על הצמיג אני מנגב אותם לאחר זמן מה כדי שהשמנוניות לא תתפוס לכלוך נוסף

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
שופך על הרכב, משפשף עם מטלית מיקרופייבר שקניתי במכולת

.

כבר טעות של חוסר ניסיון ואתה עוד שואל למה צריך חומרים לצמיגים "מילא הם מתלכלכים"

אז למה להשקיע? במקום לנסות לקרוא ולהפנים - נו באמת.

רק כדי שלא תחמיר את מצב הצבע אצלך,עם מטלית לא משפשפים, אלא מנגבים בליטוף או טיפחות עדינות. מקווה שאני ברור.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

היי, כל מה שאני עושה כאן זה לקרוא וללמוד... לכן אני שואל.

1) איך הלכלוך ירד מהרכב בלי שפשוף? קניתי עכשיו כפפות שטיפה חמודות מעלי אקספרס, וחשבתי שהשפשוף איתם לא יעשה סווירלים... אני טועה? אז איך מורידים לכלוך עקשן?

2) יש קישור לחומר מומלץ לניקוי צמיגים שלא הורס אותם?

פורסם

קונים שמפו איכותי שמפרק לכלוך ביעילות ולא סתם עושה בועות, כגון שמפו שנקרא סיטרוס של כימיקל גייז, או של וולפגנג / סונקס וכו' חברות טובות עם מוצרים טובים, תעשה חיפוש על שיטת 2 הדליים (אחד עם סבון אחד עם מים לניקוי הכפפת מיקרופייבר לאחר כל פאנל ומעבר).

Opel Adam S 2017

פורסם

אבל אתה לא מסביר איך הלכלוך יתפרק בלי שפשוף... או לפחות העברה של הכפפה.

וסתם ככה, נגיד שקניתי שמפו טוב - איך הוא יגיע ללכלוך?

• תוכן חדש...