Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

iron x חומר יחסית חזק שמיועד לחישוקים. (יש גם אפשרות להוריד איתו מעומק הצבע מזהמים חזקים)

מטבע הדברים אין אפשרות להימנע לגמרי מהחומר לגעת בצמיג, אבל זה לאחר דילול עם מים.

שורה תחתונה אין צורך להשתמש בו לצמיגים, יש פתרונות טובים ועדיפים.

מה אתה מנסה לעשות?

פורסם

האמת שאני מחפש חומר לחישוקים בלבד ולא לצמיגים, ותהיתי איך כל החומרים האלה שנחשבים כימיקלים מאוד חזקים להסרת שומנים ואבק בלמים לא אוכלים את הצמיגים כי כמו שאמרת כמעט ואי אפשר להמנע ממגע של הצמיג בעת השימוש.

ובנוסף רציתי לדעת אם אתם משתמשים בו גם לבית הגלגלים שכן זה אחד האזורים הכי מלוכלכים ברכב מאותו סוג הלכלוך שקיים על החישוקים, מניח שהאזור שם עשוי מפלסטיק, וחשבתי האם עשוי להיגרם נזק גם כן לאזור זה?

פורסם

כנראה שיש סיבה מוצדקת שכל אותם מוצרים נמכרים בבקבוקי פלסטיק.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

לא יודע ספציפית לגבי IRON X אבל בהרבה מאוד בקבוקי פלסטיק של חומרי ניקוי למיניהם הם לא בדיוק בקבוק המים המינרלים הטיפוסי שאתה מכיר, חלקם מפלסטיקים המיועדים לעניין זה והם עמידים יותר וחלקם אף עם חיפוי הגנה פנימי כלשהו.

פורסם

לא הייתי מהמר על חיפוי הגנה פנימי כלשהו, אבל אני לא כימאי. בכל אופן לאחר שימוש בחומר שוטפים עם הרבה מים. אז אם בקבוק מפלסטיק מחזיק מעמד, אז גם בית הגלגלים ישרוד. בטח גם הצמיג שנשטף עם סבון גם.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

יש בקבוקי פלסטיק מיוחדים כמו אלו שהחומרים הנ"ל נמצאים בהם, אלו חברות גדולות עם מוניטין וקו מוצרים ענקי בכל העולם, אז תוכל לסמוך עליהם שהחומרים לא יאכלו את הפלסטיקה של הבקבוק.

כמו כן יש לך בקבוקי פלסטיק מיוחדים כאלו לקניה דרך כימיקל גייז - יש באוטוסטור, בקבוקים מעולים בערך ב 15 שקל ליחידה לחצי ליטר, ויש גם של ליטר.

קניתי בערך 4 כאלו והם עושים את העבודה אחלה.

נ.ב החומרים שמסירים לכלוך מהג'אנטים כגון IRON-X הם לא מבוססים חומצה ולא פוגעים לא בצבע ולא בג'אנט, זה לא כמו מסיר שומנים בכלל או כמו החומר שמשתמשים בבתים לנקות סירים.

השתמשתי פעם אחת ב IRON-X אפילו על פלסטידיפ, והוא לא פגע בו.

Opel Adam S 2017

פורסם

אחרי שטיפה יסודית,

אני חוזר ממשמרת לילה לגלות שכל הרכב מכוסה בברחשים [צבע לבן]

ויותר מזה, חיכתה לי הפתעה בצורת 2 פגיעות דלת בכנף האחורית... כמה חוסר אכפתיות יש לאנשים??

Seat Ibiza FR

פורסם

באמת עצוב. שכן שלי כמעט הגיע לריב עם מישהו שישב לו על מכסה מנוע וניסה לשכנע אותו שזה רק ברזלים.

פורסם
לי מישהו ההתיישב\ נשען על הרכב היום... כשהייתי בתוכו.

ומה עשית? התחלת לנסוע? :evil:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ומה עשית? התחלת לנסוע? :evil:

הייתי בלבוש ייצוגי למזלו אז צפרתי לו שיקום לפני שהתחלתי לנסוע.

אחרת גם הייתי חוזר ברוורס

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

לא רוצה לפתוח נושא במיוחד בשביל זה אבל רק רוצה למסור חוות דעת קטנה.

שטיפת רכב ברעננה ברחוב זירחין 13 בתחנת דלק דור אלון לא מומלצת בכלל.

שטפו לי את הרכב ידנית, למרות שביקשתי מספר דגשים לא להשפריץ במקומות מסויימים שבהם מודבקים לי חלקים וגם רגישים יחסית , בכל זאת הושפרץ לחץ אדיר.

שטיפה אגרסיבית עם מטאטא+הטאסות וחזרה לרכב. שום עדינות.

בנוסף, כשניגשתי לייבש את הרכב גם שברו לי את המגן רוח בחלון השמאלי וגם ניגבו לי רק את החלונות באדישות מטורפת. שורה תחתונה, לקחו לי"רק" 35 שקל "במקום 40" שקל.

הייתי חייב לשטוף את הרכב כי ביצעתי באותו יום השחרת חלון אחורי והייתי חייב לשטוף את הרכב לפני העבודה(מקצועיות).

שורה תחתונה, הרכב עוד התלכלך בדקות הראשונות אחרי השטיפה כי עם שטיפה כזו מי צריך שטיפה...

אגב, הטאסות יצאו מבריקות מאוד. אבל מגן רוח שבור.

דרך אגב, לא נראה לי שהבחורים שם מבינים מי יודע מה עברית חוץ מבעל העסק שם.

אני שטפתי ידנית עם גרניק כי להיכנס למכונה אני לא יכול בגלל חלקים כמו שאמרתי.

• תוכן חדש...