Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מצב, אחי!

גם רכבי בצבע לבן וגם אם לא אשטוף אותו שנה הוא לא יראה ככה.

אתה גר בקרבת מפעל או מקום אחר שפולט מזהמים לאוויר?

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה לי מקרה דומה לפני יותר מעשור, גם דובר על רכב לבן, שמעבר עם משחת gs27 השיבה לפח את הצבע הלבן כפי שלא היה לפני כן.

הואיל והתחום לא היה מפותח אז, איני בטוח היכן היה המקור לבעיה, הצבע שהיה מעורב עם לכה, אולי לכלוכים שנטמעו בצבע במהלך השנים? אני מדבר על רכב שהיה מקבל ווקס מידי שבועיים. כנראה שיש בפוליש יתרונות מעבר להעלמת חמצון ושריטות. אין ספק שעל צבע לבן זה יהיה מורגש יותר

M-TECH E46

פורסם

הרכב עבר פלסטלינה לפני 4 חודשים ופוסו.

אם סיטרוס לא עזר(בדילול גבוה) אז לא היה לי טעם לנסות עם מיסטר פינק.

בקיצור זה ליכלוך שנטמע בלכה.

צבע יפני מקורי בן 15 שנים אם זה משנה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מי שניקה היום את הרכב סתם ביזבז מים וסבון, מחר הכל יתחרבן שוב.

תכננתי לנקות את הרכב שלי בשישי אבל ששמעתי מה הולך להיות מחר דחיתי בשבוע.

פורסם

לאן הגענו... אם בחורף הרשתי לעצמי לתת לרכב להיות מלוכלך יותר זמן כי רוב הגשמים בחורף נקיים (מדבר על גשמים חזקים ורצופים) מסתבר שהחורף השנה גורם יותר נזק מהאבק של הקיץ. (להוריד חול ובוץ זה גיהינום בלי גרניק ).

פורסם

מי מנקה את הרכב בחורף בכלל ?!

הרכב כבר חודשיים מטונף.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

הרכב שלי אצלי רק חודש וחצי ושבוע שעבר כבר הייתי חייב לשטוף.. לרגע שכחתי איך האוטו נראה.

כנראה שאת הרכב הישן הייתי משאיר מלוכלך ונותן לגשם לעשות את העבודה.

• תוכן חדש...