Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן מגעיל, הרכב שלי נראה כאילו הקיאו עליו בוץ, שוקל מאוד האם לנקות מחר או לא, מקסימום שטיפה קלילה עם מקציף וצינור.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בישראל אין חורף נקי, כל גשם בא עם כמויות אדירות של חול, הרכב שלי לאחר ווקס שבוע שעבר היה מבריק ונוצץ, היום כאילו sandman הקיא עליו.

בקיצר מחר נשטוף שוב אמור להיות שבוע רגוע יחסית.

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב, אני בן 23 , תאמין לי שאני זוכר חורפים בישראל שהמכוניות היו נראות מבריקות אחרי כל מבול כאילו שמו עליהן 50 שכבות של ווקס מבלי להיכנס לפרטים אם זה בריא לצבע או לא, עובדתית , היה נקיון.

בשנה שנתיים האחרונות הגשם באמת על הפנים ואיתו אבק.

פורסם

אני מתכוון לשנים האחרונות בהן אני בעל רכב שעובר ניקוי ידני אצלי בלבד,

גם ההגדרה לרכב נקי משתנה עם הזמן והנסיון כמובן כי פעם בילדות רכב לאחר גשם היה נראה נקי, היום הוא מלוכלך :)

אה וכן אני גרתי בדימונה עד לפני 6 שנים בערך, שם אין גשם נקי :p

Opel Adam S 2017

פורסם

אני לא יודע מה איתכם, אבל שטפתי היום. נראה ששבוע הבא יהיה בהיר מספיק ללא גשמים.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

שטיפה היום עם ONR בדילול למרסס 1.5 ליטר, 3 מגבות + 1 לבאפינג של קוויק דיטיילר והאדום נראה טוב שוב, השבוע אמור להיות נקי ללא יותר מדי בלאגנים מקווה שישאר ככה.

Opel Adam S 2017

פורסם

מה עושים עם לכלוך קשה במיוחד שלא יורד עם כפפה ושמפו? בעיקר הכוונה לצואת יונים וגופות חרקים שהתבשלו לי על הפרונט איזה שבועיים.

פורסם (נערך)

זה יורד לבד עם הזמן או עם לכה.

אבל אם אתה ממהר, אז יש TarX.

עריכה אחרונה על ידי Dada

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

לא רציתי לפתוח שרשור חדש בנושא שטיפה אז אמרתי שאני אנצל את זה.

אני מנוי לסופר ווש לשטיפה וגם באוטו הקודם וגם עכשיו בחדש בעל הבית ממליץ לי בחום על טיפול קריסטל בשווי 450 ש״ח. האם זה באמת טוב ושווה השקעה פעם בחצי שנה-שנה?

פורסם
זה יורד לבד עם הזמן או עם לכה.

אבל אם אתה ממהר, אז יש TarX.

1. זה מבטל את הצורך בשיפשוף?

2. צריך לקנות בנוסף גם IRONX או לא חייב (איתי ביוטיוב סרטון של שניהם ביחד)

3. מאיפה קונים?

4. מיישמים לפני או אחרי השטיפה?

תודה

פורסם

איפה שיוצא הכי זול בישבילך

• תוכן חדש...