Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הספקתי לשטוף את הרכב פעמיים לבד, בשיטת 2 דלאים וצינור גינה זמין.

הבעיה כשאני עובר על הרכב עם כפפה, ברגע שאני מסיים את הרכב, בחלק שהתחלת איתו הסבון מתחיל להתייבש, מה אתם עושים במקרה הזה?

שוטף במקום מוצל, או בבוקר או בערב ולא בשמש ישירה.

ועוד משהו, בתקופה הזו הרכב מחזיק בקושי יומיים נקי בלי אבק :(

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הספקתי לשטוף את הרכב פעמיים לבד, בשיטת 2 דלאים וצינור גינה זמין.

הבעיה כשאני עובר על הרכב עם כפפה, ברגע שאני מסיים את הרכב, בחלק שהתחלת איתו הסבון מתחיל להתייבש, מה אתם עושים במקרה הזה?

שוטף במקום מוצל, או בבוקר או בערב ולא בשמש ישירה.

ועוד משהו, בתקופה הזו הרכב מחזיק בקושי יומיים נקי בלי אבק :(

אני לא נותן לשמפו לשבת על הפח יותר משלוש דקות. פשוט שוטף חפיף עם המים את הפאנל שהתחלתי ממנו וממשיך לסבן את הרכב. אחר כך שוטף יסודי. אבל אני לא משקיע שני מעברים על כל פאנל.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

פעם ראשונה שהתבאסתי שלא ירד גשם אתמול חחחחחח, אחרי שאמרו בתחזית שיירד גשם ברביעי, לא שטפתי את הרכב בסופ״ש ובסוף לא ירד, עכשיו אומרים שיירד בשישי ובראשון.

פורסם
רציתי להתייעץ איתכם על משהו.

אני עובד באיזור תעשייה מלוכלך מן הסתם... סביר להניח שהשטיפות שלי לא יחזיקו מעמד כמו אם הרכב היה ממשיך לעמוד בחנייה או סתם באיזורים "רגילים".

מה דעתכם? מה עושים? אחת הבעיות המעצבנות שמשאיות עוברות במהירויות (לא רוצה להזכיר לכם מה אני חושב על הדבר הזה שנקרא משאית) ומעיפה אבק וחול מהאוויר.

לא עניתם לי.

פורסם

בנוגע למקום עבודה, איו מה לעשות הרי אתה לא תעבור מקום עבודה כדי שהרכב יהיה נקי יותר.

בקשר למשאיות פשוט אף פעם אל תהייה מאחוריהם, תעבור נתיב הצידה ו/או תעקוף אותם.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

היי, לא הבנת... הבעיה שמשאיות עוברות מן הסתם ובמהירות גבוהה ואני כמעט בטוח שאחרי יום עבודה שאני חוזר ורואה אבק על החלונות זה חלק מהם.

כמו שאמרת, רכב מלוכלך או נקי לא יגרום לי להחליף עבודה, אבל זה די מבאס, בטח בהתחשב שיש לי תנאים קשים לשטיפה ביתית בלי קשר.

אולי בקיץ זה ישתנה טיפה, שהאוויר יהיה נקי יותר...

עכשיו גם נסגרה חנות שמכרה בעיר שלי QD שהיה עוזר טיפה במצבים קלילים.

פורסם

הרכב באמת גועל נפש. אבל להשקיע שעתיים של עבודה (עם מריחת אוטם/ווקס) נראה לי מיותר כרגע. עד שמזג האויר לא יתייצב אין לי מה לגעת ברכב.

מקווה שבשבוע הבא כבר אוכל לשטוף את הרכב

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

היי חברים, מחפש מקום לניקיון פנימי של הרכב באזור חולון, שאיבה וניקיון עם קיטור של המושבים.. מכיוון שאין לי שואב ורק APC לניקיון פנימי.

פורסם

^^אתה יכול לנקות בפנים עם APC בדילול מתאים רק תצתרך להשבית נסיעות עד ליבוש מלא

טוב למישו יש מידע מודיעיני מתי האובך שלייף חול הזה יגמרר?

כואב הלב כבר מכמות החול כבר על הרכב:-(

• תוכן חדש...