Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא היה קל עם החום שהיה היום, נכנסתי עם השטיפה לתוך השקיעה.

תוצאות? מחר בבוקר

אני ממש אהבתי את הספריי של סונקס לחישוקים.

הם נותנים אטימה מסוימת, שיטינג לא רע, מעט גלוס

Sent from my D5803 using Tapatalk

שמים את הספריי במהלך השטיפה או בסופה?

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם

צ'יפ - היה חסר לרכב סידן :lol:

מרססים בסיום השטיפה, לאחר ייבוש של החישוק כמובן. האינדיקציה שיש חומר על השטח הוא ברק מיידי (מראה רטוב), שמתנדף תוך כמה שניות.

מי שיסחף, יראה טיפות של המוצר נוזלות מטה מטה.(אל דאגה, לא משאיר סימנים, אין לנגב אחר הריסוס)

M-TECH E46

פורסם

הגעתי מוקדם הביתה היום והיתה לי שיחת ועידה עם ארה"ב, החלטתי למקבל אותה ועל הדרך לפנק את החולייטה

uploadfromtaptalk1466617493895.jpguploadfromtaptalk1466617506521.jpguploadfromtaptalk1466617518675.jpguploadfromtaptalk1466617523512.jpguploadfromtaptalk1466617529219.jpg

uploadfromtaptalk1466617482003.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אתה שם את הסונקס אחרי השטיפה?? אני תמיד עושה לפני... התוצאות סבבה אבל לא מספיק טובות, ויש לי תחושה שאני משתמש בהרבה יותר מדי חומר...

פורסם

כל מי שבאזור אשדוד,

יש שואב אבק בשימוש עצמי בתחנת דלק דור אלון בתעשייה (צמוד להום-סנטר) קצת מוסתר ואני אישית לא ידעתי על קיומו

710e01b4e95651e02617e3287b015d63.jpg

1c5f9cb1193e8c51d1537133efc67d52.jpg

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Seat Ibiza FR

פורסם (נערך)

אני משתמש בערכת שטיפה 12V.

אחרי שהמשאבה הראשונה הפסיקה לעבוד, החלטתי להזמין לפני 3 חודשים משאבה חדשה כי את כול הערכה יש לי.

לפני שבועיים יצאתי מוקדם בבוקר לשטוף את הרכב, ובזמן השטיפה אני מריח מרחוק ריח שרוף.

אני המשכתי לשטוף כרגיל כי הנחתי שזה מאיזה שהו רכב או משהו שרוף מאיזה שהו מקום\ בקרבת מקום.

סיימתי לסבן את הרכב, לוחץ על האקדח ולא יוצא מים (לבינתיים ריח שרוף יותר חריף).

טוב, לא יוצא מים, אני הולך לקדמת הרכב בשביל לבדוק למה לא יוצאים המים, ומה אני רואה?

המשאבה רותחת ויוצא ממנה עשן. חששתי שהיא תתפוצץ בטעות או תידלק, מהר כיביתי אותה, הוצאתי את החיבור 12V מהמצת ברכב (הרכב בפנים מסריח מריח שרוף) ושפכתי הרבה מים על המשאבה.

לא משנה כמה שפכתי ועדיין יצא עשן כמה שעות.

לצורך השוואה, המשאבה הקודמת שלי שרדה שנה וחצי, ועדיין כשהיא הפסיקה לעבוד לא היה עשן, פשוט הפסיקה לעבוד יום אחד.

לבסוף, הזמנתי לפני כמה ימים משאבה חדשה מדגם חדש ויותר משופר.

לבינתיים עד שהיא תגיע, הרכב מאוד מלוכלך.

יש לי ONR למקרה חירום.

אז אני מתכוון לשטוף בשיטת 2 דליים עם ONR.

בגלל שהרכב מאוד מאוד מלוכלך, איך אני יכול לשלב PRE WASH הונידו עם שטיפת ONR?

זה בכלל אפשרי?

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי rsm130d

• תוכן חדש...