Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוםהפלסטיק בצורת T שמחבר בין הצינור מהמשאבת מים ולצינור שהולך למתז השני נשבר לי אני לא מצליח למצוא מקום שמוכר חלק כזה מישהו יכול לשלוח לי לינק אם זה לאיבייי או אתר באתר שמוכר חלק כזה תודה מראש

פורסם

אתה יכול לבדוק אם יש עליו איזשהו מק"ט ? יקל עלינו בחיפוש..

למרות שלפי התיאור זה נשמע חלק יחסית פרימיטיבי שלא אמורה להיות בעיה למצוא לו חלופה גם אם היא לא מקורית.

פורסם
אתה יכול לבדוק אם יש עליו איזשהו מק"ט ? יקל עלינו בחיפוש..למרות שלפי התיאור זה נשמע חלק יחסית פרימיטיבי שלא אמורה להיות בעיה למצוא לו חלופה גם אם היא לא מקורית.
לא כתוב כלוםסתם חתיכת פלסטיק שחורה עם שני חיבורים לצינורות משני הצדדים9dmd.th.jpg
פורסם (נערך)
שלוםהפלסטיק בצורת T שמחבר בין הצינור מהמשאבת מים ולצינור שהולך למתז השני נשבר לי אני לא מצליח למצוא מקום שמוכר חלק כזה מישהו יכול לשלוח לי לינק אם זה לאיבייי או אתר באתר שמוכר חלק כזה תודה מראש

את כול סוגי החיבורים תוצרת תפן ישראל תוכל לרכוש אצל טכנו צינור בת"א בעלות של כמה שקלים ויותר זול מאיביי.

דרך אגב גם באיביי מוכרים את המוצרים של תפן.

לפני הרכישה יש למדוד את מידות המחבר קרי את קוטר חיצוני מכיוון שקיימים כמה מידות של מבחרי T.

חפש באיביי TEFEN Union T.

או TEFEN PLASTIC NYLON.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
את כול סוגי החיבורים תוצרת תפן ישראל תוכל לרכוש אצל טכנו צינור בת"א בעלות של כמה שקלים ויותר זול מאיביי.דרך אגב גם באיביי מוכרים את המוצרים של תפן.לפני הרכישה יש למדוד את מידות המחבר קרי את קוטר חיצוני מכיוון שקיימים כמה מידות של מבחרי T.חפש באיביי TEFEN Union T.או TEFEN PLASTIC NYLON.
לא מצאתי משהו דומה למה שאני צריךאני יותר מאשמח לקנות בארץ אם אמצא רכיב מתאים
פורסם
חפש צילום של המחבר המקורי ונראה איך אפשר לעזור לך.

במקרה הגרוע קנה במחסן של ייבואן הרכב את החלק.

epzw.th.jpg

אני צריך משהו כזה רק שלא היה שטוח בחלק העליון ושהחיבורים היו בצדדים ולא מלמעלה

פורסם

לי גם נשבר החלק הזה הוא עולה באזור ה80 שח במחסן של ייבואן

אני לקחתי את החלק כמו ש asaf556 צירף בהודעה שלו עולה 3 שח.

חיברתי לחלק העליון חתיכה קטנה של צינור מתזי מים רגיל.. והופ יש לך את אותו חלק שמתחבר למתז בדגם של פורד.

בדקתי שאין נזילות והכול עובד פיקס

פורסם

מה אתם רציניים? שמונים שקל למחבר עלוב ?

בפגו של זוגתי גם נשבר כזה, הלכתי וקניתי מחנות של ציוד לדגים ואקווריומים מפצל זהה לצינוריות אויר וחיברתי , עובד מצויין כבר חודשים ללא דופי.

דוגמא לאחד עם וסת http://www.fishy.co.il/shop.asp?psi=455 , 4 ש"ח בלבד,

אם אתה מאיזור נתניה אני יכול לכוון אותך גם לחנות דגים בסביבה שפתוחה בשבת.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
מה אתם רציניים? שמונים שקל למחבר עלוב ? בפגו של זוגתי גם נשבר כזה, הלכתי וקניתי מחנות של ציוד לדגים ואקווריומים מפצל זהה לצינוריות אויר וחיברתי , עובד מצויין כבר חודשים ללא דופי. דוגמא לאחד עם וסת http://www.fishy.co.il/shop.asp?psi=455 , 4 ש"ח בלבד, אם אתה מאיזור נתניה אני יכול לכוון אותך גם לחנות דגים בסביבה שפתוחה בשבת.
אבל החלק המקורי הוא עגול בחלקו העליון
פורסם

מה שהצעתי לך פותר את הבעיה בחלק העליון.

לדעתי אין כאלה חלקים בשוק אני מניח שהיבואן בנה את זה ככה מלכתחילה כדי לגזור קופון.

אם אתה מתעקש לחפש חלק מקורי תפנה למוסך יבואן ותקנה במחיר שלו.

פורסם
מה שהצעתי לך פותר את הבעיה בחלק העליון.לדעתי אין כאלה חלקים בשוק אני מניח שהיבואן בנה את זה ככה מלכתחילה כדי לגזור קופון.אם אתה מתעקש לחפש חלק מקורי תפנה למוסך יבואן ותקנה במחיר שלו.
לא אכפת לי איך זה נראהאני רוצה שזה יעבוד פשוט אני לא בטוח שזה מתאיםאם אתה אומר לי שזה מתאים בטוח אז סבבה
  • תוכן חדש...