Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בעיה בI20 2010 היפיפיה שלי :( פתאום הסך שמש נהג לא נסגר למעלה עד הסוף אלה יורד לחצי גובה וזה מתחיל דיי להציק בנהיגה.

האם אפשר לתקן זאת? במידה ולא, איך מחליפים? בפירוקיה? כמה לדעתכם העלות והאם הם גם מתקינים לי את זה?

נ.ב האם הסך שמש צריך להיות של אותו שנה בדיוק או כל יונדאי I20 יתאים?

אשמח לעזרתכם.

פורסם

לא פלסטיק, אלא צריך להחליף סך שמש בשלמותו.

לא מאמין שיש הבדל בין השנתונים השונים אבל יכול שכן. תפרק את שלך ותביא בתור דוגמא.

סך שמש מחובר עם שני ברגים שנמצאים ליד הציר השמאלי (אם זה צד נהג), יכול להיות שיש מעליהם חיפוי אותו מסירים על ידי הכנסת מברג שטוח דק תחתיו.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חברים, אין בשום פירוקיה בצפון בכפרים את הדגם הזה, ואם יש אותו - אין סך שמש אלה מישהו לקח אותו כבר, מקורי ביונדאי רוצים 420 שח, יש לכם רעיון?

• ספונסר פורום
פורסם
חברים, אין בשום פירוקיה בצפון בכפרים את הדגם הזה, ואם יש אותו - אין סך שמש אלה מישהו לקח אותו כבר, מקורי ביונדאי רוצים 420 שח, יש לכם רעיון?

כן, יונדאי שופ יבואן מקביל של חלקי חילוף מקוריים לכל דגמי יונדאי וקיה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה, עד עכשיו לא מצאתי באף פירוקיה בארץ, ובאמת שחיפשתי בהרבה..

יש אולי למישהו רעיון :( ?

פורסם (נערך)
גם אצלי זה ככה, זה די מעצבן. אפשר לשם סקוץ בין הגג לסך שמש אבל אני לא יודע עד כמה זה בריא לריפוד של הגג...

ניסיתי ברכב דומה, תוך זמן קצר הריפוד נפרד מהגג וירד עם הסוכך שמש.

ממליץ לך לבדוק פה, במאגר. מקסימום לשלוח להם הודעה, הם מאוד זריזים בנוגע להצעות מחיר וכו'.

http://www.maagar.co.il/%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%9D-~3?parts_name=&parts_type=car&part_name=&manu=%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99&model=I20&rdate=&state%5B%5D=1&state%5B%5D=4

עריכה אחרונה על ידי elians

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...