Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני כולם - פוקוס ST המחודשת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כזכור לכם, מתיחת הפנים של פורד פוקוס(המכונה דגם 2015) הוצגה בתערוכת ז'נבה האחרונה.

את ה-ST, הדובדבן שבקצפת, שמרו אנשי פורד לאירוע מיוחד, שבוע המהירות של גודווד, אנגליה - ותאריך החשיפה נקבע למחר.

אלא שהאינטרנט הפך את כולנו לחסרי סבלנות ומחפשי מידע בלתי נלאים...

אז קבלו את תמונות ה-ST המחודשת, לרבות בגוון חדש ומשגע של אפור;

http://www.car-revs-daily.com/2014/06/26/updated-12-new-photos-2015-ford-focus-st-make-dynamic-debut-goodwood-fos/

שימו לב גם לתמונות הפנים; זו גרסת הדיזל החדשה, עם קו אדום ב-5000 סל"ד.

מידע ומפרטים מלאים יפורסמו מחר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם (נערך)

מעניין שאת הפיאסטה ST מייצרים בלי מד חום מנוע נורמלי נראה לעין, ואת הפוקוס ST מייצרים בנוסף למד חום מנוע נורמלי בלוח השעונים, גם עוד 3 שעונים מעל הקונסולה המרכזית שמעניין מה הם עושים (טמפ' שמן ומה זה כל השאר)? בכל אופן נראית מעולה!

חבל שיצרנים נוספים של רכבי ספורט לא הבינו עדיין שמעבר לחובבי נהיגה (וגיר ידני), הלקוחות רוצים כמה שיותר מידע אודות רכבם, ולא כמה שפחות (כמו קורסה OPC גם כן ללא מד חום מנוע).

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

שפע המחוונים נועדו בעיקר לצורכי תדמית.

במכוניות של ימינו הכל עובד בשיטת "פועל לא פועל" כמעט ללא מצבי ביניים.

גם כך שעוני החום מכויילים כמו נורת אזהרה, בעיות טעינה כבר אין וכנ"ל גם לחץ שמן.

גם במטוסי נוסעים חדישים ויתרו על כל המחוונים, ואם אין תקלה הלוח פשוט נשאר חשוך.

אין טעם להטריד את הטייס במידע לא חיוני.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

רכב מרשים ביותר קצת מלא בפנים בצעצועים מיותרים בעיני (מלא כפתורים שעונים ) מפריע לי בעין אבל נראה טוב.

מעניין אך נוסע???

פורסם

העבירו את כל הקונסולה המרכזית להגה, מה הרעיון בזה?

אני עם הבראבו לפעמים לוחץ על אחד הכפתורים בטעות, מענין מה יקרה עם לנהגים עם ה ST.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
העבירו את כל הקונסולה המרכזית להגה, מה הרעיון בזה?

אני עם הבראבו לפעמים לוחץ על אחד הכפתורים בטעות, מענין מה יקרה עם לנהגים עם ה ST.

שנה וחצי עם הפוקוס - וזה לא קרה לי אפילו פעם אחת.

שבועים עם אבארת' פונטו - וזה קרה לי 3 פעמים (הפעלתי את הדיבורית בטעות).

בפוקוס אומנם יש יותר כפתורים (אגב, לא פחות מהגה של כל ב.מ.וו חדשה מאובזרת...), אך המיקום שלהם על גבי ההגה - במקום עדיף.

קורו, הפוקוס MK3 מעולם לא הייתה מלכת היופי, אבל מכוערת היא לא. המתיחה בהחלט הופכת אותה למעודנת ונאה יותר, גם ב-ST.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הצליח להם עם הצבע האפור, עד עכשיו חשבתי שמשהו דפוק בעיצוב החדש, אבל עם הצבע הזה הרכב נראה מעולה!

פורסם

3 המחוונים העליונים:

טמפרטורת שמן

לחץ שמן

מד גדישה

כולם עובדים ומראים מצב מדוייק. לא עובד / לא עובד כמו שנכתב.

אמנם זהיתי לא מעט שינויים חצוניים ופנימיים, אבל זה בדיוק מתיחה לא משהו דרמאטי יותר. לדעתי חלק מהשינויים פחות יפים. למשל פנסי ערפל מרובעים ולא עגולים.

השאלה מה עשו בצד הדינמי. האם שיפרו או סירסו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
עדיין נראית כתאונה עיצובית וכנראה שעדיין נוסעת מעולה.

הפוקוס האצבק הרגילה נראית על הפנים. הטמבון הקדמי עם המשולשי פיצה האלה, זוועה. כנ"ל פנסים אחוריים שנראית כמו לגו.

הסדאן והסטיישן יותר נסבלות בגלל האחוריים, הטמבון הקדמי נשאר של פיצה פרגו...

בחדשה הם שינו את הדברים האלה אחרי שהם הבינו את הפאדיחה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם מדברים על ST הרי שהתקלה הנ"ל לא נדדה אליה כבר במקור. החרטום נראה בכלל לא רע.

לגבי הרגילה אני מסכים, המשולשים לא לעניין. שאר העיצוב לא רע. אולי נדוש, לאור הכמויות...

פורסם (נערך)

נכון, ה-ST בסטיישן, למרות שעדיין לא הטעם שלי, נראית הכי נורמלי מבין כמו הפוקוסים.

ואתה צודק, כולם לוקחים פוקוס בליסינג, אגב שמעתי שהרבה לא מרוצים בגלל בעיות גיר ועוד שטויות,

היו לנו בבניין 3 פוקוסליסינג, שניים מהם עברו לקורולה אחרי תקופה קצרה...

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מה הקשר לגיר רובוטי בשרשור על ST?

מה הנקודה?

פורסם
3 המחוונים העליונים:

טמפרטורת שמן

לחץ שמן

מד גדישה

כולם עובדים ומראים מצב מדוייק. לא עובד / לא עובד כמו שנכתב.

למעט מד גדישה, שאף הוא לא יותר מגימיק נחמד, שני המחוונים האחרים מיותרים לחלוטין.

מד לחץ שמן רלוונטי רק כשהמנוע "עייף", ומד חום שמן חסר חשיבות מאחר ומגדשי הטורבו מקוררי מים במכוניות החדשות.

מה שכן, המחוונים מקנים אווירה ספורטיבית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...