Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איך אפשר לרכוש רכב חדש מסקודה?

לאחר התלבטויות רבות החלטתי שהרכב האידיאלי בשבילי יכול להיות סקודה יטי

אנחנו זוג עם אחד בדרך אז מפרט הרכב היה אידיאלי בשבלינו.

היטי עברה בדיוק מתיחת פנים אז הגעתי לסוכנות בבאר שבע להתרשם מהרכב.

מלבד סוכן שעישן בחוץ היה עוד סוכן ומנהלת סניף וחוץ מלקוח באוקטביה לא היה איש מלבדי בסוכנות.

לאחר התרשמות מהרכב פניתי לסוכן בבקשה לשמוע יותר על המפרט של הרכב ואולי להזמין נסיעת מבחן...הסוכן שכנראה הפרעתי לו בפייסבוק הצביע על הרכב ואמר"מה שאתה רואה זה מה יש"!

תגובה מוזרה מסוכן אבל חשבתי שבאתי לו ברגע לא טוב אז פניתי למנהלת הסניף שסתם ישבה בצד היא מצידה הצביע על הסוכן ואמרה שהוא יתפנה אז יחזור אלי ביקשה שאשאיר פרטים לנסיעת מבחן (שיש שני סוכנים עם ידיים בכיסים בסוכנות).

מאוכזב חזרתי הביתה ובמקביל פניתי דרך האינטרנט לאתר סקודה להזמנת נסיעת מבחן ומיותר לציין שלא חזרו אלי במשך חודש.

ארגנתי לעצמי נסיעת מבחן על רכב של מישהו שמוכר דרך יד2 וחזרתי לסוכנות.

שוב אותו סיפור בסוכנות עם מוכרים שאם אתה לא בא עם מזוודת מזומן כולל העמלות לא יתנו לך שום מידע ולא ישימו עליך!

פניתי לשרות לקוחות של צ'מפיון והבטיחו שיחזרו אלי (עבר עוד חודש).

*בסופו של יום רכב טוב או גרוע לא הייתה לי שום גישה למידע על הרכב משום סוכן ולא נסיעת מבחן על היטי

** קשה לייאש אותי אבל החלטתי שאני לא מכניס ראש בריא למיטה חולה אז וויתרתי על הרכב וקניתי רכב אחר בסוכנות שקיבלתי ממנה שרות כמו שצריך ואחלה רכב(לא עושה פרסומות) כי מי יודע איך יהיה השרות אחרי שקניתי

עריכה אחרונה על ידי lior2321
פורסם (נערך)

אם היית כל כך מעוניין ברכב, היית מבקש נסיעת מבחן או הולך לסוכנות אחרת.

אפילו הולך לחברת ליסינג לבקש נסיעת מבחן, סתם כדי לבדוק את הרכב.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
אם היית כל כך מעוניין ברכב, היית מבקש נסיעת מבחן או הולך לסוכנות אחרת.

אפילו הולך לחברת ליסינג לבקש נסיעת מבחן, סתם כדי לבדוק את הרכב.

מעוניין עד רמה מסויימת לא מספיק בשביל להשפיל את עצמי ולתת להם כסף אחרי כזה יחס, לקנות רכב בלי נסיעת מבחן ובטח שלא להתחיל לנדוד בארץ בחיפוש אחרי סוכנות שתיתן לי יחס נורמלי ולא מבייש! היו לי מספר אופציות וזה פשוט עשה את ההחלטה ליותר קלה!

פורסם

עשית טוב מאוד, אף אחד לא מוכר זהב וימי סובארו של שנות ה-80 נגמרו, היום כולם מוכרים תדמית לפחות כמו שהם מוכרים מכונית, במקרה הזה הסוכן וכנראה גם המנהלת ממש נכשלו.

אני מוכרח לציין שלפני כשנה וחצי גם התענייתי בייטי בסוכנות בת"א, השירות היה אדיב, קביעת נסיעת המבחן הייתה יעילה ומהירה ונציג נסיעות המבחן היה המקצועי ביותר מכל אדם שנתקלתי בו במהלך חיפושי הרכב והייתי בכמה סוכנויות של מגוון יצרנים ונהגתי במספר דגמים.

פורסם

כנראה הוא היה בסוכנות בירושלים, אני גם הייתי שם לא ממזמן, מאוד לא נחמדים לעומת זאת פולקסווגן שם כן נחמדים (מה שאי אפשר לומר על רכב הנגב)...

פורסם

פות"ש היה בסוכנות סקודה בבאר-שבע, דעכנתי את הכותרת בהתאם

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפותח השרשור - לא שזה יעזור למקרה שלך אבל אני יודע שבכירים בצ'מפיון כבר קראו מה שרשמת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קניתי כבר שתי רכבים בסוכנות של סקודה בבש והייתי מאוד מרוצה מהיחס ומהשירות שלהם. כניראה שדברים השתנו שם כי שאני קניתי את הפאביה לפני שנתיים היו שם שני סוכנים גבר ובחורה והיה מנהל ולא מנהלת חבל שזה הגיע למצב כזה.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

היה מקרה כזה דומה למישהו פה בפורום שניסה לרכוש סיאט מיי והתעלמו ממנו.

במקומך הייתי משנה בחירה לקיה ספורטאג' החדש .

פורסם
איך אפשר לרכוש רכב חדש מסקודה?

לאחר התלבטויות רבות החלטתי שהרכב האידיאלי בשבילי יכול להיות סקודה יטי

אנחנו זוג עם אחד בדרך אז מפרט הרכב היה אידיאלי בשבלינו.

היטי עברה בדיוק מתיחת פנים אז הגעתי לסוכנות בבאר שבע להתרשם מהרכב.

מלבד סוכן שעישן בחוץ היה עוד סוכן ומנהלת סניף וחוץ מלקוח באוקטביה לא היה איש מלבדי בסוכנות.

לאחר התרשמות מהרכב פניתי לסוכן בבקשה לשמוע יותר על המפרט של הרכב ואולי להזמין נסיעת מבחן...הסוכן שכנראה הפרעתי לו בפייסבוק הצביע על הרכב ואמר"מה שאתה רואה זה מה יש"!

תגובה מוזרה מסוכן אבל חשבתי שבאתי לו ברגע לא טוב אז פניתי למנהלת הסניף שסתם ישבה בצד היא מצידה הצביע על הסוכן ואמרה שהוא יתפנה אז יחזור אלי ביקשה שאשאיר פרטים לנסיעת מבחן (שיש שני סוכנים עם ידיים בכיסים בסוכנות).

מאוכזב חזרתי הביתה ובמקביל פניתי דרך האינטרנט לאתר סקודה להזמנת נסיעת מבחן ומיותר לציין שלא חזרו אלי במשך חודש.

ארגנתי לעצמי נסיעת מבחן על רכב של מישהו שמוכר דרך יד2 וחזרתי לסוכנות.

שוב אותו סיפור בסוכנות עם מוכרים שאם אתה לא בא עם מזוודת מזומן כולל העמלות לא יתנו לך שום מידע ולא ישימו עליך!

פניתי לשרות לקוחות של צ'מפיון והבטיחו שיחזרו אלי (עבר עוד חודש).

*בסופו של יום רכב טוב או גרוע לא הייתה לי שום גישה למידע על הרכב משום סוכן ולא נסיעת מבחן על היטי

** קשה לייאש אותי אבל החלטתי שאני לא מכניס ראש בריא למיטה חולה אז וויתרתי על הרכב וקניתי רכב אחר בסוכנות שקיבלתי ממנה שרות כמו שצריך ואחלה רכב(לא עושה פרסומות) כי מי יודע איך יהיה השרות אחרי שקניתי

אני מתאר לעצמי שאתה מדבר על מוסך מימד בבאר שבע. בעל הסוכנות והמוסך הוא בחור בשם שמעון תפנה אילו את המכתב הזה ואני בטוח שהוא יטפל בזה

מאוד חשוב לו תודעת השירות ואני מאמין שהוא יחזיר לך תשובה מהירה.

פורסם

lior2321

את אותו יחס אני קיבלתי לפני 3.5 שנים באותה סוכנות בב"ש כשרציתי לקנות את ... סקודה ייטי.

יחס מזלזל מהסוכנת, כאילו שעושים לך טובה שבכלל נותנים לך להכנס פנימה ולגעת באוטו.

אין הנחות כי "הרכבים שלנו הם הכי טובים". או יותר נכון - הנחה של 1000 ש"ח בלבד על תשלום במזומן ואין שום תוספת או מתנה.

גם אני בסוף הלכתי לסוכנות אחרת וקניתי אוטו אחר. דרך אגב, שם קיבלתי על תשלום במזומן הנחה הרבה יותר גבוהה ובנוסף תוספות שונות.

פורסם
אני מתאר לעצמי שאתה מדבר על מוסך מימד בבאר שבע. בעל הסוכנות והמוסך הוא בחור בשם שמעון תפנה אילו את המכתב הזה ואני בטוח שהוא יטפל בזה

מאוד חשוב לו תודעת השירות ואני מאמין שהוא יחזיר לך תשובה מהירה.

לא מנסה להוציא כלום בטח שלא פיצוי או לדפוק מישהו, אני הבנתי את הרמז ופשוט הלכתי לסוכנות אחרת באותו רחוב (אפילו לא הזזתי את הרכב) וקניתי רכב אחר...שרות יותר טוב, מחיר יותר טוב ואבזור יותר טוב.

פורסם (נערך)

שאלה לפותח השרשור- האם אתה עובד תחת יבואן זה או אחר?.

אני מתנצל מראש אם אני חושד בכשרים אבל אני אסביר מה הסיבה שאני שואל את השאלה הזו- באינטרנט קל מאוד להרוס שם של אדם או עסק.

האינטרנט נהפך לזירה של משפטי שדה, לפעמים ללא צדק יכולים למחוק בן אדם/עסק. כמה פעמים אנשים שהיו רק חשודים במשהו, קיבלו השפלות בכותרות, סטאטוסים ומה לא ובסוף שוחררו כי לא היו ראיות או שסתם ניסו להפיל אותם (וכשהחשדות התבדו- נתנו להם איזו פסקה קטנה בעיתון שבקושי מישהו רואה).

יש תופעה של טוקבקיסטים שמשמיצים יבואנים על ימין ועל שמאל כדי לקדם את המטרות שלהם.

אני לא שולל את מה שאתה כותב ואני מאמין שקיימת תופעה כזו לא רק אצל סקודה. גם אני הלכתי פעם עם חבר לחברת ליסינג גדולה שמאוד נחשבת וקיבלנו יחס מזלזל אבל זה לא אומר שכל החברה גרועה (למרות שזה לא ניראה טוב).

בנוסף, כמעט כל יבואן רכב (ולא רק רכב, כל דבר, גם מוצרי חשמל) שתרצה לקנות יתייחסו אלייך יפה בזמן המכירה ויבטיחו הבטחות בלי סוף. המבחן האמיתי הוא אם יש תקלה ברכב בזמן האחריות אחרי שהלקוח כבר שילם על המוצר ונסע לשלום, האם מנסים להתנער מאחריות?.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

כמו איתמרג שהגיב לפני, גם לי יש לא מעט ספקות לגבי אמיתות ההודעה של פותח השרשור. אולי אני טועה אבל נראה כאילו שהוא מקדם סוכנות אחרת מתחרה לסוכנות סקודה באותו רחוב בבאר שבע. בסקודה לפי מה שהוא כותב, חיכה חודש לנסיעת מבחן ולא חזרו אליו. נניח. האם במהלך החודש הזה לכאורה הוא פנה ושאל אם כבר תיאמו לו תאריך או למה לא חוזרים אליו? ואחרי זה לדבריו פנה לשרות לקוחות של צ'מפיון וגם משם לטענתו לא חזרו אליו במשך חודש וגם אליהם לא פנה ושאל למה לא חוזרים אליו? אתה רוצה לקנות רכב חדש אבל מחכה חודש לנסיעת מבחן, אחרי זה עוד חודש לתשובה משרות הלקוחות ואז בלי שהזזת את הרכב שלך במשך חודשיים (כך משתמע ממה שאתה כותב), ניגשת לסוכנות אחרת שנמצאת באותו רחוב ומיד קנית רכב יותר טוב, במחיר יותר טוב, עם אבזור יותר טוב, ושרות יותר טוב. מצטער, "לא קונה" את הסיפור שלך.

• תוכן חדש...