Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפותח השרשור - לא שזה יעזור למקרה שלך אבל אני יודע שבכירים בצ'מפיון כבר קראו מה שרשמת.

תמיד יש מישהו (ואולי בזכות הפורום) שקורא בדיעבד את הכל, אבל חודש?! נו באמת.

אני תמיד אומר שיחס מגעיל בשלבים הראשונים, הוא יחס מגעיל בהמשך הדרך.

לרדוף אחרי מכונית בין סוכנויות ולבזבז את הזמן עד שמישהו יחזור אליך אחרי חודשי? הרי אין מצב שמישהו אי שם לא קרא את הפניה לשרות לקוחות אחרי מספר ימים. פשוט בחרו להתעלם.

עשית בשכל!

פורסם
כמו איתמרג שהגיב לפני' date=' גם לי יש לא מעט ספקות לגבי אמיתות ההודעה של פותח השרשור. אולי אני טועה אבל נראה כאילו שהוא מקדם סוכנות אחרת מתחרה לסוכנות סקודה באותו רחוב בבאר שבע. בסקודה לפי מה שהוא כותב, חיכה חודש לנסיעת מבחן ולא חזרו אליו. נניח. האם במהלך החודש הזה לכאורה הוא פנה ושאל אם כבר תיאמו לו תאריך או למה לא חוזרים אליו? ואחרי זה לדבריו פנה לשרות לקוחות של צ'מפיון וגם משם לטענתו לא חזרו אליו במשך חודש וגם אליהם לא פנה ושאל למה לא חוזרים אליו? אתה רוצה לקנות רכב חדש אבל מחכה חודש לנסיעת מבחן, אחרי זה עוד חודש לתשובה משרות הלקוחות ואז בלי שהזזת את הרכב שלך במשך חודשיים (כך משתמע ממה שאתה כותב), ניגשת לסוכנות אחרת שנמצאת באותו רחוב ומיד קנית רכב יותר טוב, במחיר יותר טוב, עם אבזור יותר טוב, ושרות יותר טוב. מצטער, "לא קונה" את הסיפור שלך.[/quote']

לאיתמר, ג'וני וכל הספקנים

אני לא סוכן רכב של חברה מתחרה ואפילו הגדלתי לעשות ולא צייני איזה רכב קניתי ומאיפה.

אם אתם לא מכירים את המבנה הגאוגרפי של באר שבע אז תימנעו להגיב - יש פארק רכב שבו מרוכזות כל סוכנויות הרכב יחד במרחק הליכה

ולא צריך להסתובב כדי למצוא אותם.

אתם יכולים לנחש ולפקפק באמינות שלי כמה שאתם רק רוצים

אני עברתי חווית קניה לא חיובית ורציתי לשתף מ2 סיבות:

1. שאנשים ידעו לקראת מה הם הולכים ולא יופתעו אם יקבלו יחס דומה

2. שתעוררו בסניף באר שבע ויתנו ללקוחות יחס בכבוד ולא בזלזול.

* כן קניתי רכב בסוכנות אחרת שמגיע לה גם פרגון אבל זה לא רלוונטי לנושא זה!

פורסם
שאלה לפותח השרשור- האם אתה עובד תחת יבואן זה או אחר?.

אני מתנצל מראש אם אני חושד בכשרים אבל אני אסביר מה הסיבה שאני שואל את השאלה הזו- באינטרנט קל מאוד להרוס שם של אדם או עסק.

האינטרנט נהפך לזירה של משפטי שדה, לפעמים ללא צדק יכולים למחוק בן אדם/עסק. כמה פעמים אנשים שהיו רק חשודים במשהו, קיבלו השפלות בכותרות, סטאטוסים ומה לא ובסוף שוחררו כי לא היו ראיות או שסתם ניסו להפיל אותם (וכשהחשדות התבדו- נתנו להם איזו פסקה קטנה בעיתון שבקושי מישהו רואה).

יש תופעה של טוקבקיסטים שמשמיצים יבואנים על ימין ועל שמאל כדי לקדם את המטרות שלהם.

אני לא שולל את מה שאתה כותב ואני מאמין שקיימת תופעה כזו לא רק אצל סקודה. גם אני הלכתי פעם עם חבר לחברת ליסינג גדולה שמאוד נחשבת וקיבלנו יחס מזלזל אבל זה לא אומר שכל החברה גרועה (למרות שזה לא ניראה טוב).

בנוסף, כמעט כל יבואן רכב (ולא רק רכב, כל דבר, גם מוצרי חשמל) שתרצה לקנות יתייחסו אלייך יפה בזמן המכירה ויבטיחו הבטחות בלי סוף. המבחן האמיתי הוא אם יש תקלה ברכב בזמן האחריות אחרי שהלקוח כבר שילם על המוצר ונסע לשלום, האם מנסים להתנער מאחריות?.

ובמקביל אם הייתי עובר חווית שירות מדהימה הייתי פותח פוסט לפרגן לסוכנות אז הייתה אומר שאני עובד בצ'מפיון...אין דרך לנצח.

ואני בטוח שהיחס הגרוע לא בלעדי לסקודה ואני לשעבר ברכב קודם שלי לקוח של אחת הסוכנויות הכי מושמצות שיש והיה לי סבבה שם אז הכל אינדוידואלי

פורסם

1. מילוי פרטים באתר שלהם - פשוט מתעלמים מהדברים האלו, לא חזרו עליי שבוע.

2. ניסיתי להשיג מישהו מסוכנות ברשל"ץ - חזרו לאחר 2 בקשות בשעה לא נוחה לי - ביקשתי שיחזרו בעוד שעה = לא חזרו, לא הצלחתי להשיג אותם עוד יומיים.

3. כשאיימתי שאני מוותר על רעיון של "יחזרו עליך" ומוותר על הרכב = תוך 15דק חזרו עליי, נתנו את הפרטים שהייתי צריך, ותוך יומיים סגרנו עסקה.

זהו, קניתי את הרכב למרות השרות שלהם.

תוך שנתיים אני חופשי משירותי אחריות שלהם, ויכול להתפנק בכל מוסך נורמלי שאמצא.

חודש? לא, רק שבועיים של משחקים.

האם היה אפשר לגרור את זה לחודשיים? בכייף. וגם לסגור תוך יומיים אם ממש רוצים... אם הלקוח ממש רוצה, לא היבואן\שרות לקוחות שלו.

[under construction]

פורסם

לפותח השרשור, אני מכיר טוב את המתחם, במקרה אני מבאר שבע. לא התכוונתי לפגוע בך אישית, אבל זה ניראה לי מוזר שבא משתמש חדש, וכל ההודעות שלו בפורום אך ורק בשרשור אחד שעד עכשיו לא הצלחתי להבין מה מטרתו.

סתם לצורך העניין, אם הייתי מעוניין לרכוש סיאט איביזה וב"ריטס" לא קיבלתי שירות טוב- הייתי הולך למוסך ברע"מ שזה 5 דק' נסיעה משם ומבצע את ההזמנה דרכם, אין שום בעיה עם זה ועובדה שאנשים מזמינים רכבים חדשים דרך ברע"מ (לא חייב סוכנות נוצצת כדי להזמין רכב חדש) אגב, אני אישית הסתכסכתי עם אחד המוסכים של צ'מפיון עקב השירות הגרוע שלהם (לפני כמעט 10 שנים) ומאז עברנו למוסך אחר של צ'מפיון שלדעתי אחד המוסכים הכי טובים ברשת, אם לא הכי טוב ובכלל השירות שלו מקצועי ואדיב (כיום אני נוהג על הונדה סיויק ואישתי על יונדאי I20, אבל למשפחתי יש פולו 1400 שנת 2007 שמטופלת באותו מוסך).

פורסם
לפותח השרשור, אני מכיר טוב את המתחם, במקרה אני מבאר שבע. לא התכוונתי לפגוע בך אישית, אבל זה ניראה לי מוזר שבא משתמש חדש, וכל ההודעות שלו בפורום אך ורק בשרשור אחד שעד עכשיו לא הצלחתי להבין מה מטרתו.

סתם לצורך העניין, אם הייתי מעוניין לרכוש סיאט איביזה וב"ריטס" לא קיבלתי שירות טוב- הייתי הולך למוסך ברע"מ שזה 5 דק' נסיעה משם ומבצע את ההזמנה דרכם, אין שום בעיה עם זה ועובדה שאנשים מזמינים רכבים חדשים דרך ברע"מ (לא חייב סוכנות נוצצת כדי להזמין רכב חדש) אגב, אני אישית הסתכסכתי עם אחד המוסכים של צ'מפיון עקב השירות הגרוע שלהם (לפני כמעט 10 שנים) ומאז עברנו למוסך אחר של צ'מפיון שלדעתי אחד המוסכים הכי טובים ברשת, אם לא הכי טוב ובכלל השירות שלו מקצועי ואדיב (כיום אני נוהג על הונדה סיויק ואישתי על יונדאי I20, אבל למשפחתי יש פולו 1400 שנת 2007 שמטופלת באותו מוסך).

נכון אני משתמש חדש אבל נעזרתי בפורום בהרבה נושאים בעבר וחשבתי לתרום, אני מצטער שזה לא מספק אותך.

זה לא שקפצתי לשכן מיד ורכשתי רכב אלה במקביל ראיתי רכבים אחרים ונסעתי על רכבים אחרים וביום ההחלטה נפל הפור על יצרן אחר.

אני לא חייב לנמק לך את הרגלי הצרכנות שלי ואת המניעים שלי לרכישת רכב...אל תדאג אני יעלה עוד פוסטים רק כדי לרצות אותך!

פורסם

אני נאלץ לומר שאני מבין את פותח השרשור.

מה שכן שמתי לב אליו- זה תלוי מאוד באיזה סוכנות מדובר.

רק אציין לטובה את הסוכנות סיאט שבאשדוד, שאכן כן חוזרים לפנייה באתר למחורת היום (בעוד שבסקודה אשדוד פנו רק אחרי כ3 ימים). ושלבסוף נרכשה מהם סיאט איביזה סטיישן.

מאיך ששמתי לב, מנהל הסניף בסיאט אשדוד היה המנהל בסקודה ראשל"צ בעבר, ובזמנו גם היה שירות טוב מאותה הסוכנות (קיבלתי נסיעת מבחן על הפאביה בקלות למרות שהדגשתי שכנראה ולא ארכוש אותה, שכן היא דומה לפולו הנוכחית שלי בתחושות ולא מרגישה שדרוג משמעותי בעיניי).

מנגד, מכיר מישהו שפנה ל2 מקומות לקבלת נסיעת מבחן על אוקטביה RS, ועד היום לא חזרו אליו. הם הפסידו אותו לטובת וולבו (אולי כי הוא נראה לפלף פשוט?).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

באמת חבל שבסוכנות לא מתייחסים ללקוחות, טוב לדעת , האמת שחשבתי על הייטי גם.

טוב, מזל שיש עוד סוכנויות בארץ.

פורסם

רק לי מפריע שארגנת לעצמך נסיעת מבחן דרך יד2? לדעתי ממש לא הוגן לקחת אדם שרוצה למכור את האוטו שלו ואתה לא מתכוון לקנות ממנו את האוטו ולבצע בו נסיעת מבחן.

אם לא הבנתי אותך נכון א ני מתנצל

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
רק לי מפריע שארגנת לעצמך נסיעת מבחן דרך יד2? לדעתי ממש לא הוגן לקחת אדם שרוצה למכור את האוטו שלו ואתה לא מתכוון לקנות ממנו את האוטו ולבצע בו נסיעת מבחן.

אם לא הבנתי אותך נכון א ני מתנצל

בחנתי גם כאופציה לקנות יד2 אז ראיתי כמה רכבים פשוט ירדתי מזה בגלל מתיחת הפנים שהדגם עבר.

פורסם

אל תחשדו בפותח השרשור. גם אני עשיתי סיבוב סוכנויות בזמן האחרון וברובן המוחלט היחס של הנציגים שווה לחלק האחורי שאני יושב עליו כרגע.

אך היו גם כמה סוכנויות שנהנתי לבקר בהן.

• תוכן חדש...