Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דווקא אני מאוד מתחבר לצורה החיצונית של ה GT86, אבל כמו שציינתי, מהירויות פחות חשובות לי.

עד כמה שהבנתי, כבר לא מוכרים את הטויוטה וזה כנראה לא בגלל ההצלחה שלה.

אם אתה מחפש פוזה בלי ביצועים, אז תיקח כבר וולוסטר. אם אתה בכל זאת מחפש ליהנות מנהיגה וביצועים באזור ה-200 אל"ש, יש לך האוקטביה RS ואם אתה מחפש יותר פאסון, המרצדס CLA או אודי A3 סדאן יכולות להתאים לך. אגב ב-160 אלף בערך תוכל לקנות 208GTI ספורטיבית ומהנה מאוד.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הג'ולייטה מפנה את השמאלי ביעילות רבה יותר וגם בגרסתה הבסיסית ביותר הינה ספורטיבית יותר מהשקודה (מבחינת ניהוג הכוונה, ונראה לי שזו אמירה שמתייחסת יותר לצ'כית מאשר לאיטלקיה).

אתה לא רציני. אני מבין שאתה מוכר ג'ולייטה אבל לבוא ולומר לבנאדם שלא מחפש ניהוג שחמישים כ"ס יתרון לסקודה זה לא קילר פיצ'ר זה מוגזם בעיני.

כמה ק"מ נסעת ב-VRS העדכנית תזכיר לי?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אמנם איש איש וטעמו בעיצוב, אך לדעתי היתרונות של הטויובארו על פני הג'ולייטה אינם באים לידי ביטוי בעיצוב החיצוני. לצמד היפניות יש עיצוב נאה אך מעט בנאלי (שוב, לדעתי).

עזוב חובבי רכב, כל אדם מן הישוב שאינו חובב רכב יסתכל על צמד היפניות וישר יגיד "איזה רכב ספורט!".

מבט על הג'ולייטה יניב בד"כ יחס אדיש או "מה זה? גולף תוצרת איטליה?"

הג'ולייטה מפנה את השמאלי ביעילות רבה יותר וגם בגרסתה הבסיסית ביותר הינה ספורטיבית יותר מהשקודה (מבחינת ניהוג הכוונה, ונראה לי שזו אמירה שמתייחסת יותר לצ'כית מאשר לאיטלקיה).

אני לא יודע כמה נהגת ב VRS (אם בכלל) אבל מה שכתבת תלוש מהמציאות, בטח ובטח בגירסתה הבסיסית של הגולייטה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

או בקיצור, אתה מחפש רכב עם מראה ספורטיבי ופוזה. שזה לגיטימי אך יש לציין זאת, כי רוב חברי הפורום יציעו לך רכבים מצוינים כמו הסקודה VHC שפשוט לא מתאימה לדרישות שלך.

אני מציע לך לבדוק את הג'ולייטה, שירוקו, הGT86 היא רכב הארדקור יחסית שלא בטוח שיהיה לך נוח לנסיעה, לכן אם ברצונך לרכוש אותו אני ממליץ לך בחום לעשות עליו נסיעת מבחן בכדי לראות שהוא באמת נוח לך מבחינת נהיגה. כנ"ל מיאטה.

יש את ההוט האץ' הקטנות כמו הפיאסטה ST הפחות מוחצנת והקורסה OPC היותר מוחצנת, ממנה תקבל גם עודף.

אני ממליץ לך למקד אותנו קצת יותר בנושא "מה עושה לך את זה". בנוסף איזה גודל אתה מחפש ואיזו תיבת הילוכים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

איזה סקודה? :lol::wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

הייתי הולך על אלפא 159 בכל העניין של מראה ספורטיבי.

אמנם אין חדשות, אבל היא עושה לי את זה הרבה יותר מהשאר.

אם אין לך בעיה לחזור עוד אחורה בשנים, יש הונדה S2000 בתקציב שלך ביד 2.

ייתן לך פוזה וביצועים.

עריכה אחרונה על ידי rezik
פורסם
עד כמה שהבנתי, כבר לא מוכרים את הטויוטה וזה כנראה לא בגלל ההצלחה שלה.

אבל עדין מוכרים את אחותה העונה לשם BRZ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
איזה סקודה? :lol::wink:

לא זכרתי את שילוב האותיות אז אלתרתי :-D

פיאסטה ST עם 182 כ"ס ותקבל עודף או לחילופין למתוח קצת את התקציב ולרכוש פוקוס ST .

גם זו בחירה טובה אך יש לציין שהיא מגיעה רק בתיבה ידנית, דבר שיכול להוות פקטור חשוב לפות"ש

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

גם זו בחירה טובה אך יש לציין שהיא מגיעה רק בתיבה ידנית, דבר שיכול להוות פקטור חשוב לפות"ש

נקודה חשובה, אם פות"ש יתן קצת יותר מידע וכיוון לגבי מה שמעניין אותו (סגמנט, תיבת הילוכים, מה יותר חשוב פוזה/ביצועים וכו') נוכל לעזור הרבה יותר.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
היי לכולם,

כבעל טויוטה יאריס מאושר החלטתי להתפנק ולהחליף את הרכב עם משהו קצת יותר בומבסטי, התקציב שלי עומד על 200k (אך אשמח אם יהיה פחות).

בעיקרון לא חשובה לי המהירות והלוקסוס שמציעה מכונית ספורט, אבל כן בא לי משהו cool (אמרתי כבר שבא לי להתפנק?).

הסגנון של טויוטה GT86 נראה לי, אבל אשמח אם מישהו יכול להמליץ על משהו בסגנון (אם אפשר גם חסכוני ולציין כמה עולה ביטוח שנתי לחיה כזו).

תודה לכולם.

אלכס, עשה טובה... תן יותר פרטים. כל אחד מבין אחרת את מה שכתבת...זה אפילו הגיע לאוקטביה, אלוהים יודע למה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אין ספק שמכל ההצעות הטובות שנתנו פה, מבחינת לוק ה BRZ או GT86 לוקחות בענק לטמי כמובן. גם השירוקו יפייפיה אבל לא בליגה.

מבחינת כוח, היתה לי פולו GTI עד לפני חודשיים - שלוש וזה אוטו חזק ללא ספק. לגבי האמינות זה כבר סיפור אחר לגמרי.

בהצלחה

• תוכן חדש...