Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לראשונה: רכב משפחתי עם כסא חשמלי- יונדאי i35 המחודשת

green
שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

במסגרת מתיחת הפנים שעברה היונדאי i35, היא מוצעת כעת בגירסת הפרימיום, שעלותה 130 אלף ש״ח בלבד, עם כסא נהג חשמלי.

מעניין אם יש זכרונות למושב, אם יש באופן קבוע יותר מנהג אחד על הרכב, זה יכול לשפר מאד את איכות החיים.

אבזור זה אפילו לא קיים בחלק מרכבי המנהלים ואו הפרימיום שנמכרים בישראל.

זה אמנם רק כסא חשמלי, אבל זאת חלק ממגמה מתמשכת, שנראה שהואצה לאחרונה, של זליגת אבזור שהיה נהוג רק ברכבים מקטגוריית הפרימיום לקטגוריית הרכבים העממיים.

http://www.cartube.co.il/יונדאי-i35-החדשה-2014-בישראל-מחיר-החל-מ-128000-שקל

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

אני לא מתחבר לכל החשמול הזה, מעדיף כמה שיותר כיוונים ידניים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מגמה מבורכת, בכלל האסטרטגיה ביונדאי זה אבזור מקסימלי - אצלם תמיד הרכבים הכי מאובזרים, החל מהסופר מיני והלאה, ואולי גם אף במיני.

Subaru Impreza 1.6 04

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוסיפים אבזור למכונית שתוכננה לפני 3 שנים ע"מ לנסות למשוך לקחות חזרה,

מאזדה3, קורולה, אוקטביה מודרניות וחדשות יותר

היונדאי I35, ובמיוחד המחודשת לא נופלת מהם, גם שהקורולה והמאזדה 3 החדשות הגיעו לכאן יונדאי מכרה כרגיל את הI35.

132 כ''ס תיבה 6 הילוכים אוטמטית רגילה ולא רציפה, עיצוב מרוענן ונראה מודרני, יהיה פייט טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במסגרת מתיחת הפנים שעברה היונדאי i35, היא מוצעת כעת בגירסת הפרימיום, שעלותה 130 אלף ש״ח בלבד, עם כסא נהג חשמלי.

אחד הדברים הבאמת מיותרים, שלא לאמר מרגיזים (עד שהשיט הזה זז...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

והיא אפילו לא הראשונה; הגירסאות המאובזרות של השברולט קאבליר הציעו מושב נהג חשמלי כבר בסוף שנות ה 90'.

אבזור מיותר, בייחוד אם הוא לא מבוצע כיאות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרגע חשבתי שזה אבזור המשמש להוצאות להורג...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיותר? לצערי הרב אני מאוד בעייתי בכל הקשור לתנוחת נהיגה, ואני אדם קטן ממדים, ולכן כיסא שכזה אצל אנשים שדומים לי ברכב זה דבר נפלא ומבורך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה רק מראה את שולי הרווח של היבואנים , אני הייתי מעדיף לראות את מחיר הרכב יורד לרמות של 115K , היכן שמחיר הרכב היה צריך להיות ולא לפוצץ את הרכב בתוספות מיותרות במחיר מופקע.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מושב חשמלי? הוסיפו לרכב כל כך הרבה דברים שהיו הם סטנדרט , מושב חשמלי זה תוספת מבורכת אבל לא מה שהיה מאסט לרכב , מערכת מולטימדיה , מצלמת רוורס , פתחי מיזוג לאחור ועוד , זה מה שהיה צריך

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלי זכרונות זה מיותר ומעצבן. אני אוהב את הפיצ׳ר שמאפשר לשים ״פרופילים״ של נהגים שונים ולפי זה מכוונים את ההגה, כיסא, מראות, טמפ׳, תחנות רדיו וכו׳.

emotion of motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך העובדה שאתה קטן מימדים קשורה לכיסא מתכוונן חשמלית?

ההפך, אני רק מראה שאני קטן ממדים ועדיין יש לי בעיה עם תנוחת הנהיגה (בדרך כלל לאלו שהם גדולים יש בעיה כזאת). רק הדגשתי לאותם אנשים שאומרים שזה מיותר, שעל פי דעתי זה דווקא צעד מבורך, כי לא רק "גדולים" סובלים מתנוחת נהיגה לא טובה.

עריכה: כמובן אני מדבר על כיסא חשמלי עם זיכרונות, כן? אחרת זה לא שווה כלום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...