Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קנית כבר?

אם כן, אז תתחדש ותהנה, אין טעם בחו"ד.

למה אין טעם?

היא לא טובה?

מערכת בסיסית מאוד, אך טובה.

מה הכוונה בסיסית?

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם (נערך)

מערכת בסיסית= מערכת למתחילים בתחום. אם כבר קנית למה לשאול איך היא? שואלים חוות דעת לפני הקניה, אני אישית היתי לוקח מגבר אחר. מערכת דיי טובה למחיר שלה :) בעיקרון זאת המערכת הבסיסית המפורסמת באתר (רוב ההמלצות על החלקים האלה) רק במקום המגבר הנ"ל היו ממליצים jbl gto 1004 .

עריכה אחרונה על ידי Kuturga

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם
מערכת בסיסית= מערכת למתחילים בתחום. אם כבר קנית למה לשאול איך היא? שואלים חוות דעת לפני הקניה, אני אישית היתי לוקח מגבר אחר. מערכת דיי טובה למחיר שלה :) בעיקרון זאת המערכת הבסיסית המפורסמת באתר (רוב ההמלצות על החלקים האלה) רק במקום המגבר הנ"ל היו ממליצים jbl gto 1004 .

בסדר לא נורא,המגבר הזה טוב ?

פורסם

כמו שנאמר לא היה מזיק לשדרג את המגבר. מה שיותר חשוב לדעתי זה מה אתה הולך לעשות עם ה 6X9. אני מבין שאתה הולך לחבר אותם ישיות לרדיודיסק ללא הגברה , ולדעתי זה יכול לפגוע באיכות שתקבל. לדעתי , או שתרכוש מגבר מונובלוק לסאב, ותחבר אותם למגבר של קראנצ' , או שתוותר עליהם.

פורסם

אין בין המגבר הזה לjbl הבדל משמעותי, זה ה1800.4, מגבר בסיסי לא רע ואותו דבר גם הjbl.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם
אין בין המגבר הזה לjbl הבדל משמעותי, זה ה1800.4, מגבר בסיסי לא רע ואותו דבר גם הjbl.

הקראנץ יותר טוב מהJBL יש לחבר שלי את הJBL הזה אצלו 90RMS כל ערוץ נראלי ואצלי 110RMS כל ערוץ

פורסם

מה תגיד על מגבר של 70 רמס שעולה פי 3 מהקרנץ'. לפי הרמס לא קובעים האם מגבר טוב או לא. אני לא מכיר את הקרנץ' אישית, על jbl יש לי חוות דעת טובה מאוד. במגברים כאלה 110 רמס זה רק על הדף, עם יש שם 90 זה עוד מצב טוב. אני לא מתווכח עם אף אחד פה, שאלו חוות דעת. זאת חוות דעת אישית שלי. שיהיה בהצלחה.

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם

קח לדוגמה Poweramper PA 60 או GENESIS ST60 שהם על הנייק 30 RMS ועולים הרבה יותר

כמו שנאמר מעלי,לא הכל זה וואטים בחיים.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
הקראנץ יותר טוב מהJBL יש לחבר שלי את הJBL הזה אצלו 90RMS כל ערוץ נראלי ואצלי 110RMS כל ערוץ

הקראנצ' ממש לא מגבר טוב יותר מהjbl.

קראנצ' זו חברה הרבה פחות איכותית מjbl.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

jbl אוליי מותג שנחשב טוב יותר, ה1004 הוא מגבר בסיסי לא רע ולא הרבה יותר מזה, הקראנצ' הזה הוא מגבר בסיסי (ששמעתי המון פעמים) שאני די בטוח שאף אחד כאן לא היה מרגיש בהבדלי ההאיכות בינהם.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תתקין ותספר לנו אם את מרוצה מאיכות הסאונד אצלך ברכב. מה שיותר חשוב זה שאם אתה לא יודע לכוון את המערכת אז תגש למשהו שכן .

פורסם

השרשור מלפני חודש וחצי , מה הטעם להקפיץ אותו עכשיו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...