Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בבעלותי דייהו רייסר 94' ידנית

לפני כחודש הרכב נדפק בפינה הקדמית ימנית, (ע"י חבר זבל הנ"ל שילם והתנצל וכו)

אני חייב לציין שהרכב לא נראה מליון דולר אבל בשביל סטודנט

שבקושי משלם ת'דלק וחולם על 458 'זה-מה-יש'

עכשיו אני מנסה לתקן באופן עצמאי את הפח ע"מ לחסוך בעלויות ובעיקר בשביל האהבה לרכב,

האם מישהו יודע איך אני מגיע לחלק הפנימי של הפח?

קצת טיפים על פחחות, חלודה, צבע יוכלו מאד לעזור:lol:

נ.ב אם מישהו יודע פרטים על טמבון קדמי לרכב (שנתון 94' בצבע אפור) מפירוק או אפילו חדש אשמח אם יעדכן אותי

בתודה מראש

מנחם

תמונות מצורפות:

תמונה דייהו.JPG

פורסם

אם אני שם את עצמי בנעלייך, הייתי חוסך על בעלי מקצוע ועובד על הרכב לבד.

יותר גרוע כבר לא יהיה,תלמד ותקבל נסיון להבא.

1.מעלה את הרכב על ג'ק(שם בוק בטיחות),מוריד את הגלגל.

2.מוריד את הפלסטיקה מתחת לכנף(אם יש כזו), מוודא בתא המנוע שכל הברגים של הכנף נראים לעין ובודק אם ניתן להסיר את הכנף בשלמותה.

במידה וניתן להסיר את הכנף, הרווחת, עבודה על שולחן מאולתר בחוץ תהיה נוחה יותר מעבודה על הרכב עצמו.

3.פטיש עם כיסוי גומי ולעבודה. מנסה לישר את הפח בין עם על הרכב(מחלקה האחורי של הכנף) או על שולחן עבודה.

ממבט על מחסה המנוע, אני מניח שצבע זה לא מה שיציל את מראה הרכב. ולכן אוותר על פירוט תהליך צביעה מחדש של הכנף.

פלסטיקה לא ניתן להחזיר למצבה המקורי, למרות זאת בשרשור הנ"ל תוכל לראות עבודה על פלסטיק ואולי תקבל רעיון.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם (נערך)

אחשלי ממש תודה רבה זה באמת הפעם הראשונה

מקווה שבסופ"ש אסיים (אין הרבה שעות פנאי) אעלה תמונות

שבוע טוב

עריכה אחרונה על ידי מנדי 458
תיקון טקסט
  • תוכן חדש...