Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשבת חניתי בערך 20 מטר מבניין שפגע בו טיל. במזל היו רק פצועים קל אבל היה הרבה נזק לרכוש. מלא בתים ורכבים עם חלונות מנופצים בכל הרחוב. במבט ראשוני נראה שלרכב שלי לא קרה כלום אז לא ייחסתי לזה חשיבות. ביום ראשון כבר הוקפצתי לבסיס ושנכנסתי לרכב שמתי לב שהדלתות(במיוחד הדלת שלצד הנהג) לא נסגרות עד הסוף. מעבר לזה גם המצלמת דרך נפלה מהמקום שלה מה שאומר שהרכב אמנם לא חטף רסיסים אבל חטף הדף רציני(המצלמה הזו מעולם לא נפלה). מכיוון שהייתי חייב ליסוע לא ייחסתי לזהחשיבות ונסעתי.

נציג של מס רכוש בא לבקר בשכונה ביום שני כדי להעריך נזקים לפיצויים ונאמר שלי שברגע שהזזתי את הרכב אין כבר אופציה להחזר.

עכשיו אני רוצה להיעזר בכם(יש סרטון) בהערכת הנזק ואפשרויות התיקון כי לא נראה לי שווה להכנס לתביעות עם מס רכוש עם הנזק לא רציני(גם אין לי כל כך זמן לזה).

דיברתי עם חבר מידידים שאמר לי שלפעמים כשהם פורצים רכבים נוצר נזק דומה וניתן לתקן את זה על ידי השחלת מוט מתכת באוזן הנעילה בגוף הרכב ודחיפת החלק העליון של הדלת לסגירה. אני האמת קצת מפחד לעשות את זה. מישהוא מכיר את זה? או מכיר סרטון של זה?

המלצות בכללי.....

פורסם

כנס לפחח רכב.

לדעתי בכמה מאות ש"ח ואולי פחות יוכל לסדר לך את זה.

ומס רכוש,

אכן ברגע שהרכב זז הם עושים בעיה רצינית על השיפוי.

ובכל מקרה. על נזק כזה כנראה לא היית מקבל סכום רציני (אם בכלל)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

.

פורסם
לפני 21 שעות, om2 כתב:

כנס לפחח רכב.

לדעתי בכמה מאות ש"ח ואולי פחות יוכל לסדר לך את זה.

ומס רכוש,

אכן ברגע שהרכב זז הם עושים בעיה רצינית על השיפוי.

ובכל מקרה. על נזק כזה כנראה לא היית מקבל סכום רציני (אם בכלל)

מאות שקלים לשני דלתות(גם השנייה קצת פגועה אך פחות)?

שמעת על השיטה שהציעו לי? נראה לך מסוכן לנסות?

פורסם

לא מכיר את השיטה שלו.

אבל לדעתי עדיף ללכת לפחח רכב. יהיה מקצועי יותר ומדויק יותר.

ורצוי לעשות את זה לפני הגשמים

• רעיון טוב! 1

.

• תוכן חדש...