Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנות לרכיבי אלקטרוניקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשת לקנות חבילה של נגדים, כמה סוויצ'ים, כמה קבלים, טרנזיסטורים וכדומה לצרכים לימודיים.

לא בא לי לחכות חודש להזמנות מאיביי ודומיו, ולא נראה לי שההפרש במחיר מצדיק את זה. מחפשת מקום שאפשר פשוט לבוא עם רשימה ולקחת, באיזור המרכז בואכה ת"א.

המלצות?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

המקום הכי זול לרכישת רכיבי אלקטרוניקה הוא סימן טוב אלקטרוניקה בפתח-תקוה.

מקומות נוספים:

אריסטוק בשדרות הר-ציון בת"א.

אבן אלקטרוניקה בשדרות הר-ציון בת"א.

הכי חשוב שתגיעי עם רשימה מסודרת והגדרה של הרכיבים וגם תנסי למצוא מק"טים תחליפים לטרנזיטורים שאינם נפוצים בארצינו.

אם תעלי את הרשימה לפורום אני אוכל לכתוב לך האם תוכלי להשיג את הרכיבים בחנויות שציינתי.

איזה כייף לי :)

פורסם

היי מרק,

אני צריכה רכיבים שנראה לי שהם בסיסיים ונפוצים. זו הרשימה:

מתאם לסוללה של 9 וולט (לחיבור למטריצה)

נגדים: 470 אוהם, 22K, 100K (יש לי כרגע כמה 1K, 10K ו220 אוהם)

טרנזיסטור NPN דגם 2N2222 או 2N3904

טרנזיסטור PNP דגם 2N3906 או חזק יותר...

קבלים אלקטרוליטיים: 100 מיקרו, 470 מיקרו, 1000 מיקרו

(שלושתם 16V ומעלה)

מייצב מתח L7805

מפסק הזזה ON/OFF שמתאים למטריצות

זה לבינתיים. יהיו עוד, עם הזמן וההתקדמות, אז אשמח למצוא מקום שכיף לחזור אליו.

פורסם (נערך)

הר-ציון, יש שם כמה חנויות, כולל בחור מאוד מאוד נחמד שהחנות שלו קצת "מתחבאת" ברחוב שמוביל לתחנה המרכזית מהר-ציון, 10-15 מטר מהצומת, שכחתי את השם לצערי. ממנו קניתי חלקים לפרוייקט גמר.

פשוט להגיע וללכת ברגל בין החנויות.

עריכה - בחיי שאין על סטריט-ויו של גוגל...השם הוא "סימן טוב" אם אני לא טועה, רחוב וולפסון.

עריכה אחרונה על ידי MadCat_LE

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

מצאתי בסטריט ויו את אריסטוק, שזה גם בפינת וולפסון אבל בצד השני של הר ציון, בכיוון ההפוך מהתחנה המרכזית.

ומצאתי גם את אבן אלקטרוניקה שזה קצת בהמשך של הר ציון לכיוון לוינסקי.

את החנות שתיארת לא מצאתי בחלק של וולפסון שדיברת עליו, אלא אם זו החנות שנמצאת ממש אחרי הפינה עם הר ציון, שהשלט שלה נראה כמו מכולת או מספרה... (לא הצלחתי לקרוא מה כתוב עליו).

בכל מקרה, נראה שזה האיזור שאכוון אליו, הוא גם קרוב לי ללימודים. תודה לכם.

פורסם (נערך)
מצאתי בסטריט ויו את אריסטוק, שזה גם בפינת וולפסון אבל בצד השני של הר ציון, בכיוון ההפוך מהתחנה המרכזית.

ומצאתי גם את אבן אלקטרוניקה שזה קצת בהמשך של הר ציון לכיוון לוינסקי.

את החנות שתיארת לא מצאתי בחלק של וולפסון שדיברת עליו, אלא אם זו החנות שנמצאת ממש אחרי הפינה עם הר ציון, שהשלט שלה נראה כמו מכולת או מספרה... (לא הצלחתי לקרוא מה כתוב עליו).

בכל מקרה, נראה שזה האיזור שאכוון אליו, הוא גם קרוב לי ללימודים. תודה לכם.

סימן טוב (סימנטוב) אלקטרוניקה עבר לפני חצי שנה מהחנות בוולפסון לפתח-תקווה היכן שממוקם המחסן הראשי והמשרדים.

כול הרכיבים שציינת זמינים לרכישה בכול החנויות שציינתי.

וכמובן יש גם בלצר.

כבר כמה שנים טובות שהוא לא מתעסק בזוטות כלומר מכירה של 10 נגדים ו-3 טרנזיסטורים אלא אם אתה תזמין כמויות הוא יביא לך מהחנות הסמוכה.

לחנות של הבוכרים (אלקטרוניקה הר-ציון) אל תיכנסי כי הם שודדים.

http://www.harzion.co.il/

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

כבר כמה שנים טובות שהוא לא מתעסק בזוטות כלומר מכירה של 10 נגדים ו-3 טרנזיסטורים אלא אם אתה תזמין כמויות הוא יביא לך מהחנות הסמוכה.

לפני 4 שנים קניתי שם שלושה טרנזיסטורי הספק. לפני חודש קניתי שם גליל אחד של כבל רשת. בזה מסתכם נסיוני לאחרונה.

:turn-l:
פורסם

אכן כבלים וקונקטורים וגאדג'טים הוא מחזיק מלאי יחסית גדול. רכיבי אלקטרוניקה כמו שביקשה פותחת האשכול לרכוש אין סיכוי לרכוש אצלו אבל אם תרצה לרכוש סרגל של ג'וקים או 100 טרנזיסטורים הוא יביא לך תוך 5 דקות מהחנויות הסמוכות.

עדיין יש לו מלאי יישן שכבר לא מתחדש של רכיבי אלקטרוניקה שלפעמים ניתן להשיג אצלו.

אני לפחות פעם בשבוע עושה סיבוב בחנויות בשדרות הר-ציון ככה שאני קצת מכיר את ההתנהלות של החנויות האלה.

פורסם

כמה נגדים אפשר לקחת מהבסיס הצבאי שקרוב לביתך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה מזכיר לי שבצוות אחר ביחידה שלי היו בעיקר אלקטרונאים, ולכן היה להם גם ארון גדול עם המון רכיבים אלקטרוניים.

הדפסנו דף שהיה כתוב עליו "ארון נגדים", הדבקנו על הארון והכנסנו נגד אחד פנימה לתמונה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מי שרוצה לחסוך נסיעה לת"א בכדי לרכוש רכיבי אלקטרוניקה אני ממליץ על האתר הישראלי בקישור המצורף.

בדרך כלל החבילה מגיע תוך 3-4 ימים וניתן גם כמויות קטנות במגוון צורות משלוח.

השירות מעולה !

http://www.4project.co.il/section/transistors

• תוכן חדש...