Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו 4C הגיעה לישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 600
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קרא את ההודעה שלי היטב

גם השכן שלו היום יודע את טיב המתגים כי השכן קורא כאן בפורום או בעיתונות ברכב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אקדמי - אם כי הזמן עושה את שלו ואינני זוכר במדויק באיזה קורס החומר נלמד.

אני די מתחבר למה שכתבת.

עם זאת אציין שאני מכיר מקרוב מישהו שכרגע שוקל לקנות ב.מ.וו והאלפא הזו אפילו לא נשקלת כאופציית קניה, בין היתר מהסיבה שהרכב צריך לשרת אותו גם ביום -יום ולא כפאן טהור בלבד.

ולשם בדיוק כיוונתי, מי שקונה אוטו כזה לא ממש בודק אלטרנטיבות כמו ב.מ.וו או מרצדס, גם לא בהכרח חשוב לו מה שחשוב למי שכן.

פורסם

עזוב, ביצועים זה לא מעניין.

אולי נעביר את השרשור לפורום אסתטיקה או משפטי?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מה לקחתם את העניין קשה, אה?

זה פורום, אפשר לדון גם בביצועים וגם באספקטים אחרים של מכונית גם אם רחמנא לצלן היא מצויידת באמבטיית קארבון ונושאת סמל של אלפא.

אין סיבה שאנשים שונים עם דעות שונות יתמקדו באספקטים שונים, זה מטרתו של פורום, בפרט במכונית שמובן לכולם שהיא מכונית מתנהגת ועם ביצועים טובים.

אמרו ( אמרנו ליתר דיוק דורקי ואנוכי מלטפי הדשבורדים ומריחי דיפונים ) שהיינו מצפים בתג מחיר כה גבוה לקבל מוצר יותר "שלם" והבנו שכולם פה חיות מסלול שרק מעניין אותם לקרוע את המסלול עם הרכב ולא מעבר וזה בסדר גמור.

לא צריך לבכות על זה כל כך הרבה עמודים... ;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אין סיבה שאנשים שונים עם דעות שונות יתמקדו באספקטים שונים, זה מטרתו של פורום, בפרט במכונית שמובן לכולם שהיא מכונית מתנהגת ועם ביצועים טובים.

אמרו ( אמרנו ליתר דיוק דורקי ואנוכי מלטפי הדשבורדים ומריחי דיפונים ) שהיינו מצפים בתג מחיר כה גבוה לקבל מוצר יותר "שלם" והבנו שכולם פה חיות מסלול שרק מעניין אותם לקרוע את המסלול עם הרכב ולא מעבר וזה בסדר גמור.

1. במשאית מתמקדים בנפח אחסון. במכונית ספורט ממוקדת מתמקדים בביצועים הדינמיים. כלומר, זה לא קשור למטרת הפורום, אלא למטרת המכונית.

2. לרכב אקזוטי בסדרה מוגבלת, תג המחיר של הרכב הזה נמוך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אחד מהדברים הנחמדים (לדעתי) בביקורות רכב, זה כשהן עושות לך חשק לצאת ולמצוא את הרכב מהביקורת ולנהוג בו. אין ספק שהסרטון הזה מצליח לגרום לי לרצות לקחת הלוואה של 500,000 מאיפשהו, ולקנות אלפא כזו (למרות שאז כנראה אצטרך גם לעבור לגור בתוכה).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה בסדר עופר, אנחנו פשוט מגיעים מגישות שונות, לשיטתך ברכב ספורטיבי אמורים להתעניין רק בביצועיו הדינמיים.

לשיטתי רכב, כל רכב הינו חבילה, יש רמת צפיות מסויימת בהתאם לתמחור שלו ויש רמת צפיות מסויימת שנגזרת מהיצרן שלו.

בלוטוס אליז אני לא אחפש יוקרה או איכות כי אני יודע שאני נטו שם כסף על קארטינג עם רצפה של אוטובוס, זה הרכב וזה היצרן.

בב.מ.וו M3 ( נחשב רכב ספורטיבי? ) אני מצפה למצוא לצד הביצועים גם תא נוסעים איכותי ומאובזר.

באלפא 4C אני מצפה למתוא קצת יותר סטייל או ייחוד בתא הנוסעים כי זה הייחוד של אלפא ( פיאט מעוצבת, לא עופר? ).

אין סתירה בין ביצועים ליתר החבילה וכשזהממדובר ברכב כל כך ייחודי זה אפילו מתבקש, זה כל מה שאמרנו.

אגב, מסכים איתך שיחסית לרכב כל כך ייחודי המחיר לא גבוה, אני התכוונתי לכך שאבסולוטית 600k זה הרבה כסף.

בכל אופן, קחו את זה בקלות, רק דיון, אין צורך להעביר לפורום אסטתיקה, עדיף לפורום ספורט מוטורי.

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

זאת לא התמקדות, מה שעופר לא מפנים זה שהרמה הכללית של המכוניות עלתה מאז שנות ה 80, ומה שנסלח אז בפרארי או למבורגיני או לוטוס (מי זוכר בכלל שללוטוס אספריט טורבו לא היה הגה כח ?) לא מקובל ב 2014.

איכות ייצור, סטייל ושיק לא נחשבות יותר מילים גסות גם בסגמנט ההארד-קור, במיוחד אם מדובר במכונית יקרה אבסולוטית.

עריכה אחרונה על ידי proxima
פורסם

לא מקובל על מי? מה הפואנטה בקביעות הנחרצות וחד משמעיות מהסוג הזה? אם נמכרו כבר מספר יחידות אפילו בארץ, אז כנראה שזה כן מקובל על אנשים, לא? בחיי שאני לא מצליח להבין את היומרנות הזו של חלק מהמגיבים כאן, שכותבים בניסחוים כאלו שעלולים לגרום למבקר אקראי לחשוב שכאן, בפורום הזה, נקבע גורלה של תעשיית הרכב העולמית. טוב. אז על חלק "זה לא מקובל" ואחרים כאן לא יקנו פיאט. יאללה, לשרוף את כל ה4c שיוצרו ונמכרו כבר, ולהפסיק את היצור שלהן לאלתר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
זאת לא התמקדות, מה שעופר לא מפנים זה שהרמה הכללית של המכוניות עלתה מאז שנות ה 80, ומה שנסלח אז בפרארי או למבורגיני או לוטוס (מי זוכר בכלל שללוטוס אספריט טורבו לא היה הגה כח ?) לא מקובל ב 2014.

איכות ייצור, סטייל ושיק לא נחשבות יותר מילים גסות גם בסגמנט ההארד-קור, במיוחד אם מדובר במכונית יקרה אבסולוטית.

אתה סתם ממורמור כי היא מחוץ לתקציב. ע"ע 430 סקודריה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

יבגני,

זו דעתו (ולא רק לדעתו), וזו זכותות המלאה להביע את דעתו בדיוק כמו שלך ולחבריך ל"מחלה" יש זכות מלאת להשתפך ולהתענג על כל מה שבא מארץ המגף גם כשברור שזה אוטו סביר בקושי (לא ה 4C).

עכשיו אחרי שביססנו את זה, נא להנמיך את גובה להבות הפאטוס ולקבל דעות של אחרים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הבעיה היא שהדעות האלה מובעות, משום מה, רק כשמדובר באלפא. כאילו יש מירוץ בלתי פוסק למצוא בה חסרונות. אם היא פיאט, אם היא לא מספיק ייחודית, לא מספיק טהורת גזע - מה לא. כל זה תקף רק לאלפא, לכל האחרות יש פטור.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...