Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפסקה בקשר (זוגיות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעת כנראה למצב שבו היא תופסת אותך כמובן מעליו, היא מבינה שמבחינתה כבר אין בך אתגר ואתה פשוט הולך שבי אחריה.

שחק איתה מעט את משחק הקשה להשגה, אל תתקשר ראשון, תן לה לחשוב שיש לך עוד אופציות חוץ ממנה ואין לך תלות כלפיה.

אחרי שזה יחלחל לה לראש היא תחזור מהר, יותר מנשים אוהבות להרגיש נאהבות הן נהנות יותר להיות מבולבלות וחסרות וודאות לגבי רגשות הצד השני.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מהמאמינים שקשר לא צריך לתחזק במשחקים.

אתה יכול לנסות עכשיו לחשוב מה הצעד הבא: אם אני לא אתקשר אליה ואצא עם חברים ואעלה תמונות לפייסבוק שאני שותה ושמח היא תראה את זה ותבין שאני לא צריך אותה ותרצה לחזור אלי, או כל חשיבה מסוג זה.

אני מאמין באמת ובתמים שזה רק לחבר מכונת הנשמה לגוסס, אם צריך להתחיל לתחמן את הצד השני סימן שהקשר לא בריא.

מציע לך להגיע להחלטה ולדבר איתה, או שתנסו לתת לזה צ'אנס אמיתי ("הפסקה" היא בריחה) ותנסו לצאת עוד כמה פעמים, בהם תנסה לרגש אותה, או שפשוט תסיימו את זה יפה ועד כמה שקשה להגיד את המשפט הזה- תמשיכו כל אחד הלאה לדרכו.

אני אוסיף עוד דבר אחרון: יש נשים שאצלם הפסקה כזאת בעצם מעידה שהיא כבר הגיעה להחלטה לסיים את הקשר וזו דרך לגרום לך לעקל את זה כדי שתהיה מוכן ויהיה (לה) יותר קל לסיים את זה.

במידה וכשתסתיים ההפסקה תראה שזה הכיוון אני מציע לך להפסיק איתה את הקשר ביחד ולא לנסות למשוך את זה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בד"כ אני נמנע מלתת "עצות ביצפר", כי כל מקרה לגופו.

ואכן יש מקרים בהם מה שאני אכתוב למטה לא תופס.

בטוח שיש.

יש הכל מהכל.

אבל אם היא לא התאהבה בך עד עכשיו, והיא לא נמשכת אליך עדיין, הסיכוי שזה ייקרה מזערי עד קלוש ביותר. התאהבות זה לא הכל, גם זיונים לא, אבל אם לא עפים ניצוצות על ההתחלה, גמור על הקשר הזה להיות קשר פרווה, נטול התרגשות (לפחות מצידה). וזו התחלה ממש לא טובה לקשר. קשר שלא מתחיל מניצוצות, הצד שלא נדלק תמיד יחפש את האש במקום אחר. זה לא שההתרגשות של ההתחלה נשארת, אבל היא תמיד שם, וכשאין אותה כבסיס, לדעתי, הקשר לוקה בחסר.

אני מבין למה שני אנשים בוגרים, מבוגרים, שכבר רצים להקים משפחה, יוותרו על החלק הזה תמורת המסגרת הזוגית-משפחתית. בחור צעיר לא צריך לוותר על זה שתהיה לו מישהי שממש תאהב אותו, בכל הלב (וחלקים אחרים).

זהו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בוקר טוב :)

האם רצוי שאני אזום את השיחה בינינו ולסיים עם זה כבר?

או שפשוט להמתין ולא להגיב כלל עד שהיא תפנה אליי.

גם אני לא בדיוק מאמין בהפסקות ולכן אולי עדיף שזה יבוא ממני?

לא אוהב להיות בחוסר אי וודאות הזאת. עוד יום עוד יומיים עוד שבוע..._מזה ישנה?

חתימה עד שלוש שורות.

פורסם

אני אהיה המבוגר הבוטה: היא לא אוהבת אותך.

זה מה שהיא אומרת.

תמשיך הלאה.

אל תיצור יותר קשר בכלל. בכלל.

תעבור גמילה.

והחיים ממשיכים.

פורסם

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טוב חייב לומר שעשיתי טעות ..

אתמול שלחתי לה הודעה ב 6:30 בבוקר...ברגע שהיא כבר יוצאת לעבודה

זה היה ברגע של חולשה ופשוט שלחתי.

כתבתי לה מה קורה?

היא ענתה הכל בסדר

רשמה שהיא מבולבלת

רשמתי לה שאני רוצה לשבת לדבר

היא ענתה שהיא עדיין לא הגיע להחלטה וביקשה עוד כמה ימים

רשמה שהיא מעדיפה לחכות עם השיחה

מאחר והיא חושבת שאין טעם בשיחה כשהיא עדיין לא מגובשת לגמרי בדעתה

רשמתי לה שאני מקבל את ההחלטה שלה אבל בסה"כ רציתי לדבר על הקשר הזה (לא נתתי לה רמז אם אני מעוניין לסיים או לא, פשוט לא מעוניין למשוך יותר את ההפסקה הזאת).

היא רשמה שהיא לא תחמה את ההפסקה בזמן כדי לא להחליץ את עצמינו וטענה שזה חשוב שנהיה שלמים עם עצמינו לגביי החלטה.

רשמה שהמטרה היא לא לעשות שיחות מסוג זה כל שני וחמישי (התכוונה כאלו לשמור על נתק בהפסקה...לפי הבנתי).

רשמתי לה שעברו 5 ימים וזה מספיק זמן להבין מה קורה. ואני חושב שכבר הבנתי מה ההפסקה הזאת גרמה לי להבין.

ואז רשמה שהיא מעדיפה לדחות כרגע את השיחה.

רשמתי לה שהפסקה זאת התרחקות והיא לא פותרת כלום.

ואז היא רשמה שעובדה, היא גרמה לך להבין משהו.

עניתי לה את לא יודעת מה יש לי להגיד בכלל

אבל נשאיר את זה ככה

היא רשמה טוב..שיהיה יום טוב.

לפי איך שאפשר להבין את זה, זה או שהיא פשוט החליטה כבר שהיא לא מעוניינת והיא מסננת..למרות שקשה לי לקבל את זה כי היא בחורה שאומרת הכל בפנים ולא מושכת.

או שהיא באמת צריכה עוד כמה ימים להחליט.

חשבתי או לא לפנות אלייה בכלל...או להתקשר אליה היום ולומר לה תקשיבי, אין טעם למשוך את ההפסקה הזאת כיוון שאני כבר החלטתי ואני מגובש בדעתי, אני לא חושב שאנחנו מתאימים ובואי נפרד כידידים.

מה אתם הייתם עושים?

תנסו להיות רציונלים, כאלו שהייתם במצבי (יש לי המון רגש כלפייה).

חתימה עד שלוש שורות.

פורסם
היא ענתה שהיא עדיין לא הגיע להחלטה וביקשה עוד כמה ימים

סתם מושכת אותך באף,תחתוך ושכח מהעניין - ויפה שעה אחת קודם.

כמו שכבר כתבו לך,שום דבר טוב לא יוצא מהפסקה ואם הקשר "תקין"\בריא - אין צורך באחת כזו בכלל.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הבנתי את זה אבל אני רוצה להראות לה שאני בעצם הגעתי אני בעצמי להחלטה ושלא מתאים.

לא רוצה להראות לה שאני עדיין מחכה לתשובה ממנה.

חתימה עד שלוש שורות.

פורסם

מה אתם הייתם עושים?

תנסו להיות רציונלים, כאלו שהייתם במצבי (יש לי המון רגש כלפייה).

אתה באמת חושב שאתה ראשון שזה קורה לו? 8)

סיפור מוכר.

קורה לרובינו (כולל השבירה).

אפילו יש שיר:

http://www.youtube.com/watch?v=KmiduiRMq2c דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

התשובה לא משתנה.

• תוכן חדש...