Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפסקה בקשר (זוגיות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק לא לשכוח גומי ב break up sex...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חוסר הבנה אקוטי

אין לי פנאי או חשק לנהל דיון עם מספר כל יודע. זכית בנצחון טכני.

רק לא לשכוח גומי ב break up sex...

אולי אינני מעריך נכון את המצב, אבל מתיאורו של פות"ש אני בכלל לא בטוח שהיחסים מומשו מלכתחילה.

פורסם
חשוב לי מאוד לסיים יפה

בשביל השקט הנפשי שלי, ממש לא בשבילה

סה"כ גם אני מעוניין בפרידה הזאת

החשוב הזה לא ממש מעניין אותה, ואתה עושה את עצמך סמרטוט וסתם מעיק עליה כשאתה מביא אותה לפגישה נוספת.

בחייך, רד ממנה פשוט תעלם אין לך מושג מה זה עושה לצד השני.

אבל ברור דיי ממש לפי ההודעות שלך שאתה תלך להפגש איתה...ולא תקשיב לנו לצערי.

אולי צריך לחוות את זה על הבשר לפני שתבין שאתה עושה טעות.

וזה כי לא מגיע לה שתסיים יפה איתה, סיימתם את זה מספיק יפה כשהיא אמרה לך שהיא לא מעוניינת יותר

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב אני ממש מבין אותך וכמובן שבמיקרים אחרים אתה צודק וכן צריך לפעול ככה.

אבל לא עם הבחורה הזאת, היא באמת מדהימה, יש לה קצת בעיות זה נכון ואפילו היא יודעת את זה, היא הפכפכה וקשה לה להחליט

דברים. אני לא יכול להאשים אותה שאין לה שליטה על הרגש. אני זה שלחצתי עלייה להשאר, עשינו פעמיים שיחות על להפרד בגלל שהיא לא מצליחה לפתח רגשות והיא לא רצתה סתם למשוך את הקשר. אני די זה שקשרתי אותה אליי ולא הכי מרצונה, היא מאוד השתדלה וניסתה אבל זה לא התקדם. וזה מה ששיגע אותי! לא הבנתי מה קורה איתה למה הקשר לא מתקדם ומתפתח, היא בת 26 והיו לה רק 3 גברים בחייה. בקיצור עשינו שיחה של 3 שעות. שיחה כייפית וכל אחד דיבר ואמר את דברו. הגענו להחלטה משותפת שאין המשך לקשר הזה. בסוף אפילו נשארו ידידים. אני באמת מרגיש שירדה לי אבן מהלב אחרי השיחה הזאת איתה ואני יוצא לדרך חדשה. מאוד היה חשוב לי לסיים יפה מאחר והיא באמת בחורה מדהימה ולא עשתה לי בחיים רע.

חתימה עד שלוש שורות.

פורסם
ליאב אני ממש מבין אותך וכמובן שבמיקרים אחרים אתה צודק וכן צריך לפעול ככה.

אבל לא עם הבחורה הזאת, היא באמת מדהימה, יש לה קצת בעיות זה נכון ואפילו היא יודעת את זה, היא הפכפכה וקשה לה להחליט

דברים. אני לא יכול להאשים אותה שאין לה שליטה על הרגש. אני זה שלחצתי עלייה להשאר, עשינו פעמיים שיחות על להפרד בגלל שהיא לא מצליחה לפתח רגשות והיא לא רצתה סתם למשוך את הקשר. אני די זה שקשרתי אותה אליי ולא הכי מרצונה, היא מאוד השתדלה וניסתה אבל זה לא התקדם. וזה מה ששיגע אותי! לא הבנתי מה קורה איתה למה הקשר לא מתקדם ומתפתח, היא בת 26 והיו לה רק 3 גברים בחייה. בקיצור עשינו שיחה של 3 שעות. שיחה כייפית וכל אחד דיבר ואמר את דברו. הגענו להחלטה משותפת שאין המשך לקשר הזה. בסוף אפילו נשארו ידידים. אני באמת מרגיש שירדה לי אבן מהלב אחרי השיחה הזאת איתה ואני יוצא לדרך חדשה. מאוד היה חשוב לי לסיים יפה מאחר והיא באמת בחורה מדהימה ולא עשתה לי בחיים רע.

אם אתה לא מתראה איתה על בסיס קבוע (למשל בילויים עם חברים משותפים וכאלה ) או שהיא לא בחברים אצלך בפייסבוק אז טוב שנשארתם ידידים. אם המצב הוא לא כזה , עצה שלי תמחק אותה מכל מקום אפשרי. התקווה הקטנה שאולי אם תעשה ככה וככה פתאום העולם יהיה ורוד יותר וזה יצליח איתה לא תניח לך לעולם.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לא מתראה איתה על בסיס קבוע, לא מדבר איתה בטלפון, היא כן אצלי בפייסבוק אבל היא ממש לא פעילה שם.

מעלה תמונות רק של עצמה וחברות שלה, אין לה אפילו תמונה אחת של גבר.

שבוע הבא היא טסה לתאילנד עם חברות שלה למשך חודש. אולי זה אפילו יגרום לה להבין משהו. אני בינתיים המשכתי הלאה ולא בכיתי בגללה אפילו פעם אחת. מה שיותר ישב לי על הלב כל השבוע האחרון זה הדרך שחשבתי שהיא סיימה את הקשר ולשמחתי התבררה כלא נכונה אחרי הפגישה היום.

חתימה עד שלוש שורות.

פורסם

העיקר שעשית את הסוויצ', זה החלק הקשה.

זה טוב שהיא טסה לתאילנד, זה ירחיק אתכם קצת, צריך תקופת צינון אחרי קשר לא משנה איך הוא נגמר בשביל לתת למוח וללב לעכל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בחיי, לפעמים אני אומר מזל שאני נשוי (ועוד לבחורה מגניבה לחלוטין), למי יש כח למשחקים האלה?

מזכיר לי את גיל 16 והכאפות שאכלתי עד שגדלתי ביצים לקראת הגיוס.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יש פה הרבה תגובות שראויות לציטוט.

לעיקרו של דבר, טוב שהיא נוסעת לתאילנד, רק חסר לך שתתחיל שוב להתגעגע. צא עם חברים ושים אותה מאחוריך.

וכדי שיהיה מעניין נשאיר אותך עם הקטע הבא:

http://www.youtube.com/watch?v=vPuPFVt_Xoo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שבוע הבא היא טסה לתאילנד עם חברות שלה למשך חודש. אולי זה אפילו יגרום לה להבין משהו. אני בינתיים המשכתי הלאה ולא בכיתי בגללה אפילו פעם אחת. QUOTE]

מצטער אבל לי זה נראה כאילו אתה עוד שם. עצה שלי אחרי מעשה כי תמיד כולנו חכמים אחרי מעשה - מחוק כל קשר אליה. היא בטוח תעלה תמונות לפייסבוק מתאילנד ואתה תראה ותאכל לעצמך סתם את הלב. מה שגם תגיד לעצמך ״אם היא השאירה אותי בפייס כנראה שהיא עדיין רוצה במקום כל שהוא״ . לא סתם יש את המשפט הגאוני - רחוק מהעין רחוק מהלב. מאחל לך המון הצלחה באשר תפנה איש יקר.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

דיברנו על זה במקרה אתמול, היא אמרה שהיא לא תמחוק מהפייסבוק.

דרך אגב ככה הכרנו, היא הוסיפה אותי לפיסבוק והתחילה לדבר איתי, עניתי לה לאחר זמן מה כי לא ראיתי את ההודעות,

היא לא הגיבה להודעות שלי במשך 4 ימים, מחקתי אותה מהפייסבוק ואחרי כמה ימים היא חוזרת אליי ואומרת למה מחקתי אותה ושלא היה לה זמן להתחבר לפייסבוק...משם הכל התגלגל הלאה ונפגשנו.

תראה מצד אחד אתה צודק אבל מצד שני גם אם היינו נשארים חברים היא בכל זאת היתה טסה לתאילנד, זה טיול שתוכנן מלפני כמה חודשים. וגם אז הייתי מסתכל על תמונות. היא בחורה שמאוד שומרת על עצמה, היא לא מאילו שמשטרללות ונותנות לכל אחד לגעת בהן.

חתימה עד שלוש שורות.

פורסם

תראה מצד אחד אתה צודק אבל מצד שני גם אם היינו נשארים חברים היא בכל זאת היתה טסה לתאילנד, זה טיול שתוכנן מלפני כמה חודשים. וגם אז הייתי מסתכל על תמונות. היא בחורה שמאוד שומרת על עצמה, היא לא מאילו שמשטרללות ונותנות לכל אחד לגעת בהן.

שוב אנחנו חוזרים לנושא הזה?

ולעניין המקורי:

אתה כבר לא איתה, מה אכפת לך עם מי היא בוחרת להשתרלל או לא להשתרלל? זה כבר לא עניינך (בלשון המעטה). וגם אם היא הייתה נותנת לשמונים איש לגעת בה - זה עדיין לא עניינך. שחרר חביבי - מצא לך נערה חסודה אחרת.

בנוסף לזה - רואים שאתה עדיין נעול אבל אין לך כבר מה לעשות - תקבל את זה, ותמשיך הלאה. כל דבר אחר יהיה סתם כאב לב \ ראש נוסף שלא יוביל אותך לשום מקום.

פורסם

מסכים עם קודמיי.

לצפות בתמונות שלה נהנית במסיבות בתור החבר שמחכה לה בארץ, זה אחרת לגמרי בהשוואה לחכות בתור מי שרוצה בחברתה ובזוגיות איתה ולא יכול לקבל זאת.

אתה רק תתחיל להריץ סרטים בראש על מה היא עושה שם בתאילנד, ותתחיל לפתח ספקולציות על התרחשויות שקרו בזמן שהייתם יחד.

אתה עדיין מוצף ברגשות, ועדיין מקווה לשינוי לטובה, אבל אתה רק גורם לעצמך יותר נזק -

גם בגלל שאתה מכאיב לעצמך שוב ושוב, וגם בגלל שאתה לא מפנה את עצמך רגשית לבחורה הבאה.

אני חושב שמוטב שתמחק אותה מהפייסבוק. אולי עדיף אפילו שתחסום אותה - לא כדי לתת לה מסר, אלא כדי למנוע ממך להכנס להציץ לה בפרופיל - זה רק יוצר עוד מרמור.

בתור אחד שגם חש לאקסיות סמוך לפרידה תחושות דומות - אין כמו ניתוק מוחלט לאורך תקופה כדי להתגבר על זה.

והדובדבן שבקצפת - למצוא מישהי חדשה שהרבה יותר מתאימה לך, וההשלמה עם זה שהאקסית היא לא האידיאל שהיא היתה עבורך.

אתה תתגבר עליה רק אם באמת תוותר על הקשר איתה במלוא מובן המילה, ולא תעשה לך מבצעים והנחות.

• תוכן חדש...