Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפסקה בקשר (זוגיות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מזמן חושב שצריך לפתוח תת-פורום בעופטופיק - רק לענייני זוגיות ושות'.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כשאדם נורמטיבי נפרד ממישהו הוא עושה זאת בצורה עדינה,

אחד המשפטים הנפוצים הוא "אני צריך פסק זמן".

לרוב לא נפרדים בצורה בוטה למשל " 'זד**ן לי מהעניים ומהר",

אחרת היית מבין תיק תק וללא ספק שזה נגמר.

אני מבין למה אתה עדיין תולה תקווה, זה הכי נורמלי שיש.

הייתם מעט זמן יחד כך שאפשר לאסוף את השברים מהר ולנוע הלאה,

וביננו, גם היא תחזור בה הייתי חושב טוב במקומך.

Gn'f'R

פורסם
כשאדם נורמטיבי נפרד ממישהו הוא עושה זאת בצורה עדינה,

אחד המשפטים הנפוצים הוא "אני צריך פסק זמן".

לרוב לא נפרדים בצורה בוטה למשל " 'זד**ן לי מהעניים ומהר",

אחרת היית מבין תיק תק וללא ספק שזה נגמר.

אני מבין למה אתה עדיין תולה תקווה, זה הכי נורמלי שיש.

הייתם מעט זמן יחד כך שאפשר לאסוף את השברים מהר ולנוע הלאה,

וביננו, גם היא תחזור בה הייתי חושב טוב במקומך.

מה בדיוק עדין בזה?

עדיף לומר שזה לא מתאים וזה זה נגמר.

הרבה יותר קשה לקבל את זה כשאומרים "אני צריכה עוד כמה ימים".

כי הרי מה היא תרצה שאני אצור קשר איתה שוב עוד כמה ימים ולבדוק מה התשובה?

למה היא צריכה להחזיק אותי באויר? תסיימי ונגמר. הרי זה היה בהודעה ולא בטלפון...אין לה מה להתבייש או לחשוש מפגיעה.

כולה הודעה.

בעבר כבר היה דיבור בנינו על פרידה והיא עשתה זאת בפגישה, היא ביקשה להפגש, נפגשנו והיא דיברה על זה שלא מתאים הקשר ואין מספיק תקשורת יחד. אמרתי לה שאם זה מה שהיא מחליטה אז בסדר..ואז המשכנו לדבר וסיכמנו שנמשיך ונראה איך זה מסתדר.

קשה לי להאמין שהיא מתביישת לומר שהיא קיבלה כבר החלטה.

אבל עברו 5 ימים! אני חושב שזה מספיק זמן כדאי להחליט.

חתימה עד שלוש שורות.

פורסם

בזוג מילים - דפדף הלאה

בהסבר - כנראה שלא נעים לה לפגוע בך כיוון שהיא כבר ראתה איפה היא נמצאת ואיפה אתה נמצא בקשר הזה, היא חתכה, אתה יכול לשקוע בזה ולחשוב עד שמתישהוא זה יגיע ותבין. אתה יכול פשוט להמשיך הלאה כאילו כלום לא קרה ולהתקדם לבאה/הבא בתור לפי בחירתך... :-D

עריכה: עכשיו חשבתי על זה, יש לך אופציה לשחק בה בזמן טוב, צא לבלות עם חברים צא לדייטים ותדאג שיהיו תמונות כאלו, היא אישה גם אם היא לא אוהבת אותך היא תקנא לך וזה יפריע לה שאתה נהנה

Confidence In Motion

פורסם

צר לי להיות זה שמוריד עליך את הפטיש אבל זה לטובה. היא לא מעוניינת בקשר ,פשוט מאוד.

אל תיצור קשר ואל תחפש אותה. פשוט תן לקשר להתמוסס. אם היא תרצה היא תדע איפה למצוא אותך . היא יודעת את העמדה שלך ויודעת שאתה רוצה. לצערי הכי קל להיות מומחה לאחר שאתה מקבל את הפטיש בראש (הכוונה אלי :wink: )

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
צר לי להיות זה שמוריד עליך את הפטיש אבל זה לטובה. היא לא מעוניינת בקשר ,פשוט מאוד.

הסר צער מליבך, אתה לא זה שמוריד את הפטיש.

אתה זה שחוזר פחות או יותר על מה שנכתב לפניך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הסר צער מליבך, אתה לא זה שמוריד את הפטיש.

אתה זה שחוזר פחות או יותר על מה שנכתב לפניך...[/Q

סליחה שלא ישבתי לקרוא 3 עמודים לפני..

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

כולנו הינו שם חבר, כולנו עשינו את הטעות והתקשרו שוב או יזמו שיחה (טוב, אולי לא כולנו אלא 99 אחוז מהגברים).

רובנו גם קיבלנו את אותה התשובה שאתה קיבלת, הנפנוף הזה שנראה כאילו לא בדיוק איכפת לצד השני.

תנסה להקשיב ואל תעשה עוד טעויות, אל תתקשר ואל תיזום יותר שיחות פשוט תתרחק,

הייתי בסיפור בדיוק אותו הדבר, בדיוק אותן תשובות, בדיוק אותן טעויות.

הרי עכשיו רע לך, היא לא תחזור אלייך מרחמים, ואתה בטח גם לא רוצה שהיא תחזור אלייך מרחמים.

אז למה לך? להיות תלוי באיזו תקווה?

תמשיך הלאה, מעבר לכך יש לך דלתות חדשות להתקדם אליהן, כולם כאן באים לטובתך לא לרעתך, נותנים לך עצה מהצד בתור אנשים ש"מסתכלים" כביכול ממבט שלישי.

נ.ב מעבר לכך - תיזום דייטים חדשים ותכיר בחורות חדשות, אין לך מושג כמה טוב זה יעשה לך, זה גם יוריד מהרגשות אל הקודמת וגם מי יודע אולי תכיר מישהי ששווה הרבה יותר ממנה.

אל תשכח! אתה אוהב אותה מאוד, והיא לא מעריכה את זה או מכבדת את זה בכך שהיא מבקשת ממך הפסקה או מנסה להתרחק, אנשים כאלו לא שווים את הזמן ואת הלחץ הנפשי שלך.

Opel Adam S 2017

פורסם

וואי, איזה סרטים של בחורות. (מותר לי, אני אחת מהן).

חבר יקר, אתה נשמע איש חביב, רומנטיקן וראוי למדיי. קח רגע צעד אחורה ושאל את עצמך האם המקום שאליו הגיע הקשר שלכם מצדיק את ההיסטריה שהבחורה מייצרת (לכאורה).

היא מדברת על "להגיע עם דיעה מגובשת", ששניכם "תהיו שלמים עם ההחלטה". לא הבנתי, יצאתם 3 חודשים ואתם צריכים להחליט אם להמשיך או לוותר, או שהיא נכנסה להריון, הצעת לה נישואים והיא צריכה להחליט לאן החיים שלה ממשיכים מכאן?

אם נעים ונחמד וכיף ביחד- ממשיכים לצאת ונותנים לדברים להתפתח, בלי דרמה. אם לא כיף לה, חסר לה, מפריע לה משהו מהותי- חותכים, אין סיבה להישאר כשהבסיס לא מתאים בצורה כ"כ בסיסית.

אני יכולה לנחש שמאוד נעים לה שאתה משקיע בה ומוצא בה עניין ואפילו התאהבת. זה מחמיא וזה נוח. קשה לפעמים לוותר על קשר חדש כאשר "על הנייר" הוא נראה נהדר, ובפועל הרגש לא מתפתח ומשהו לא עובד. היה לה יותר קל אם היית אלים, קמצן, או בוגדני. ככה לפחות היא היתה יודעת להסביר למה זה לא מתאים. איתך היא לא מצליחה להסביר, והיה מאוד נוח להחזיק אותך בסביבה למעט העובדה שהפער ברגשות שלכם אחד לשניה הלך וגדל עד לשלב שבו כבר הפסיק להיות נוח והתחיל להלחיץ אותה.

אני חושבת שזה בסדר שהרגשות בקשר לא מתפתחים באופן ובקצב זהה. זה לא בסדר אם הם לא מתפתחים בכלל.

אחרי 3 חודשים זה לגיטימי להגיד שהיא צריכה עוד קצת זמן להכיר אותך, שהיא לא מרגישה בשלה עדיין לצאת בהצהרות כלפיך וכלפי הקשר ביניכם- כשזה במקביל לכך שאתם יוצאים ונהנים ביחד והיא נמצאת שם מכל הלב, ויוזמת וחיובית.

לקחת פסק זמן שפירושו נתק מוחלט, כפוי, חד צדדי, שלא מוגבל בזמן, שמעניש אותך, ולכתוב לך בכזה חוסר אכפתיות ואדישות וזלזול, בהודעות טקסט- זה לא מוביל לשום מקום.

אתה חושב עליה עכשיו ממקום מאוהב, שמספק עבורה תירוצים מאוד רומנטיים. אבל המצב הזה הוא רעל עבורך, אתה תבין את זה רק בדיעבד. גם אם היא תיצור קשר, תתחנן שתחזרו, תקנא לך, ושאר תסריטים בדיוניים- האמון שלך בה כבר מורעל, אתה פשוט עוד לא יודע את זה.

חבר, מגיע לך יותר.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

מיקה את כותבת כל כך יפה כאלו שממש את מבינה את המצב שלנו ומכירה את הקשר מקרוב.

מצד אחד בא לי לשחרר ולמחוק אותה מכל דבר בחיים שלי.

ומצד שני בא לי לומר לה שסהכ רציתי להפרד כידידים וזה הכל, רציתי לומר זאת בפגישה אבל

לא רצית להפגש ולסיים יפה. ככה לפחות היא תרד מהעץ שאני רציתי לחזור ושאני מתייסר בבית בגללה.

וגם לא לצאת טמבל שאני מאמין שבאת זו הפסקה.

אני מבין שכנראה היא לא ידעה איך לסיים את הקשר הזה ולכן אמרה הפסקה לא מוגבלת בזמן כי זה הכי קל.

חתימה עד שלוש שורות.

פורסם

תראה, פעם האמנתי האהבה, הפסקתי לראות טלוויזיה וזה כמעט עבר לי.

לפי ההודעות איתך ב6:30 בבוקר, אני לא חושב שאתה צריך לטרוח יותר מדי עם מחשבות, אני מנסה להמנע מלדבר על יחסים, לצערי נפלתי קשה במערכת יחסים האחרונה שלי, אבל נהנתי מאוד מהשיעור.

זה מאוד פשוט, ברגע שמישהו רוצה מרחב, נותנים, מישהו רוצה ללכת, שילך.

לפעמים זה כמו מראה שבורה, עדיף לעזוב מאשר לנסות לסדר ולהחתך.

העצה הכי טובה שמישהו יכול לתת לך זה - תעשה מה שבזין שלך, גם ככה אתה לא תקשיב לאף אחד.

שיהיה רק טוב.

haters will hate

פורסם

אפשר להיות האיש הרע לרגע?

היא מנסה להחליט בינך לבין מישהו אחר, מי יותר טוב לה.

בקיצור, דפדף דפדף.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מיקה את כותבת מדהים. לרגע עלתה בי המחשבה לכתוב גם איזה סיטואציה כזאת רק בשביל לקרוא מה שאת כותבת :)

• תוכן חדש...