Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חבילה קטנה שהגיעה לישראל ב-10.12.15 ומאז מעלמו עקבותיה

17TRACK.jpg

עד כמה שהבנתי מדובר ב-EMS המלזי ובענף אסיה של DHL.

17TRACK.jpg

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משהו נורא מוזר!

יש לי חבילה שעברה באותם תאריכים באותן שעות(!) את אותו מסלול וגם מספר המעקב נראה דומה.

גם במקרה שלי החבילה לא הגיעה.

מצ"ב צילום מסך:

ללא שם.jpg

פורסם

שמתם לב כמה פעמים בשבוע (אם בכלל) הדואר (כן הדואר, לא מחלקי החשבונות שמאסו בשרות של הדואר) מגיע לבתים שלכם ?

אולי אולי פעם בשבוע (לפחות אצלי וממה שאני שם לב). הרי מישהו צריך להביא את הפתקים האדומים לפעמים (מתרשם ששרות ה-SMS לא עובד במלוא תפוקתו, אולי לא בכל מקום ואתר).

alfa 156 2.5.

פורסם

בהתחלה היו שולחים SMS הרבה, עכשיו בכלל לא. זורקים חופשי חבילות לרצפה בחצר והן מתמלאות במים ונהרסות. כבר קרה לי כמה פעמים שהאידיוטים מהדואר עשו ככה והחבילות נרטבו לגמרי בהן מטענים + מגני מסך.

נ.ב - המשקפיים עדיין לא הגיעו אלי כבר עבור שבועיים וחצי, ושילמתי על משלוח 25 ש"ח. מדהים.

Opel Adam S 2017

פורסם

דואר פשוט מטומטם.. חבילה בדואר שליחים.

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]זמן פעולה[/TD]

[TD]שם מוקד / סניף[/TD]

[TD]תיאור פעולה[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]25/01/2016 13:36[/TD]

[TD]מיון ארצי[/TD]

[TD]נותב לנתניה[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]25/01/2016 11:27[/TD]

[TD]נתניה[/TD]

[TD]נותב ל מיון ארצי[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]25/01/2016 06:41[/TD]

[TD]נתניה[/TD]

[TD]התקבל במוקד[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]25/01/2016 01:42[/TD]

[TD]מיון ארצי[/TD]

[TD]נותב לנתניה[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:x

פורסם

חייב לתת ציון לשבח למיון הארצי שקיבל את החבילה וניתב אותה חזר תוך שעה.

נראה אם הלילה תעשה עוד סיבוב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פעם ראשונה שזה קורה לי, הגיע חבילה, מפורקת לגמרי, הכול שבור בתוך ניילון.

כן כן הם מתנצלים השאלה עכשיו למי אני מוציא חשבונית, אני ממש לא מתכוון לעבור על זה בשתיקהuploadfromtaptalk1453798177098.jpg

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

לכל מזמיני המוצרים היקרים מחו"ל שימו לב, המכס התחיל "לפתוח" חבילות לבדיקת התוכן ועושה השוואה בין המחירים בשוק העולמי לבין מה שרשום על החבילה. אתרים כמו bangood ו- gearbest מכירים את העיניין של מכס ישראל ורושמים אוטומטית על החבילות מחיר זנותי, למשל הזמנתי 2 טלפונים שכל אחד עלה 209 דולר על חבילה אחת נרשם 22 דולר ועל השנייה 30 דולר. אחד מהם לא חויב במכס אבל החבילה השניה נתפסה וביחד עם החבילה הגיע מכתב אזהרה ממכס ישראל שאומר שסוג הטובין על החבילה לא תואם למחיר שלו בשוק והפעם המכס החליט לשחרר לי את החבילה עם מכס לפי חוק, פעם הבאה שתתפס לי חבילה שהמחיר לא תואם אני אשלם פי 3 ממה שצריך. תדאגו שהמוכר ירשום מחיר אמיתי על החבילה.

20160126012050.jpg

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם

לגבי המכס זה לא חדש, ולכן תמיד צריך לבקש מהמוכר לרשום את המחיר האמיתי על החבילה,

וכמו כן לתעד את הבקשה, למקרה של בירור מול המכס. ברגע שתראה להם שביקשת מפורשות

שתהיה הצהרת אמת, החבילה תשוחרר, ללא קנס או עיכוב, מלבד דרישה לתשלום המיסים ה"רגילים".

פורסם
פעם ראשונה שזה קורה לי, הגיע חבילה, מפורקת לגמרי, הכול שבור בתוך ניילון.

כן כן הם מתנצלים השאלה עכשיו למי אני מוציא חשבונית, אני ממש לא מתכוון לעבור על זה בשתיקה[ATTACH]449762[/ATTACH]

בעקרון מי שאמור לבקש את הכסף בחזרה זה השולח.

שלח לו את התמונה , ותרמוז לו שהוא לא ארז את החבילה היטב ולכן נהרסה במשלוח

שיתמודד הוא מול הדואר בארץ המוצא שלו שיריב בתורו עם דואר ישראל על הנזק.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לכל מזמיני המוצרים היקרים מחו"ל שימו לב, המכס התחיל "לפתוח" חבילות לבדיקת התוכן ועושה השוואה בין המחירים בשוק העולמי לבין מה שרשום על החבילה. אתרים כמו bangood ו- gearbest מכירים את העיניין של מכס ישראל ורושמים אוטומטית על החבילות מחיר זנותי, למשל הזמנתי 2 טלפונים שכל אחד עלה 209 דולר על חבילה אחת נרשם 22 דולר ועל השנייה 30 דולר. אחד מהם לא חויב במכס אבל החבילה השניה נתפסה וביחד עם החבילה הגיע מכתב אזהרה ממכס ישראל שאומר שסוג הטובין על החבילה לא תואם למחיר שלו בשוק והפעם המכס החליט לשחרר לי את החבילה עם מכס לפי חוק, פעם הבאה שתתפס לי חבילה שהמחיר לא תואם אני אשלם פי 3 ממה שצריך. תדאגו שהמוכר ירשום מחיר אמיתי על החבילה.

[ATTACH=CONFIG]449768[/ATTACH]

ב-BF הזמנתי את ה-Mi4C שעלה כ-230 דולר. ביקשתי הצהרת אמת, ההצהרה על החבילה העתה 180 אירו. לא רחוק מהמחיר בחשבונית. החבילה הגיעה סגורה ללא כל רמז לטיפול על ידי המכס.

פורסם

בתקופה האחרונה מה שקורה בדואר זו קטסטרופה לשמה, חבילות שלא מגיעות, נאבדות, נמצאות במיון חודש ויותר, מגיעות לסניפים מרוחקים וכו' וכו'. תכנסו לדף הדואר בפייסבוק, נראה לי שהם כבר לא עומדים בעומס של התלונות שם. אם אצטרך להזמין מוצר יקר או חשוב בזמן הקרוב, אחשוב פעמיים אם זה כדאי. הזמנתי נקסוס 5X בתחילת דצמבר, היום, חודשיים אחרי והוא עדיין במיון ארצי.

פורסם

בחיים לא הייתה תקופה כזאת בדואר,חבילות שמגיעות גם מאירופה פשוט לא מגיעות,וכמובן כל החבילות מסין לא נראות באופק,שום פתק לא הגיע,עצוב...

Miata ND2

פורסם

כנראה שזה תלוי גם בסניף עצמו, יש לי בעיר 2 סניפי דואר, אחד מרכזי שמקבל חבילות ושאר השירותים והשני רק לתשלומים ודברים כספיים, ממש ממש נדיר שאני מקבל חבילה מעל חודש לא משנה מה הזמנתי ומאיפה.. החודש הזמנתי המוןןן דברים (עד היום 37 מוצרים, כמעט כל יום משהו.. ככה זה כשאתה בלי כרטיס בינלאומי 4 חודשים ואז אתה מקבל אחד :lol:)

את ההזמנות התחלתי מה4 לחודש כל פעם משהו בהדרגה, המוצר האחרון הוזמן היום בבוקר ו9 דברים כבר אצלי ו3 הודעות אסמאס כבר קיבלתי שממתינים לי דברים בסניף.. כל יומיים מגיע משהו

• תוכן חדש...