Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, לצערי אין לי.

לא קיבלתי אותו מהשולח (גרמניה).

האם אני יכול לבקש את זה ממנו? לא חושב שזה היה כלול בעסקה.

דרך אגב, אני כמעט משוכנע שזה:

RG649474153DE

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

משהו כאן כנראה טעה בספרה על הפתק , או בצע היפוך ספרות או כל בעיה אחרת ,

תתקשר לשולח ותשאל אותו אם יש מספר מעקב. כנראה שכן,

תקליד באתר של הדואר ותראה מה המצב,

תגש עם הפתק והמספר ותוכל לקבל את החבילה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לי היתה בעיה של רישום הקידומת RO במקום RC. לי היה מזל - היה לי מספר מעקב מ-GearBest, כך שיכולי לכוון את הפקידה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מתאריך ה 1.4 זה הסטטוס:

"הפריט התקבל מארה"ב ב 23/12/2015 הותר מהמכס ומועבר להמשך מיון"

מאז, אין זכר לחבילה. פניתי למכס, הם טענו שהחבילה נשלחה בעשירי לחודש לסניף המרכזי ברמת גן ונתנו לי מספר משלוח. ז"א, נכון להיום, החבילה יושבת כבר כ 10 ימים בסניף הדואר. פניתי לדואר, הדבר היחידי שקיבלתי מהם זה שהחבילה בדרכה לנמען.

בקיצור, הנה השתלשלות העניינים עד כה:

5 לדצמבר - חבילה הגיעה ל USPS ונשלחה לישראל

12 לדצמבר - החבילה הגיעה לישראל

12 לדצמבר עד 4 לינואר - חבילה במכס

4 לינואר עד כה - חבילה בדרכה אליי

לא יאומן!

היום התעדכן הסטטוס:

דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר הראשית אשר ברמת גן בתאריך 02/02/2016 ויועבר אל יחידת הדואר הקרובה לנמען לצורך מסירתו שם.

מה שזה אומר זה שהשק שכב ביחידת הדואר הראשית ברמת גן מהעשירי לינואר עד היום, ז"א כ 20 יום.

פורסם
חבילה קטנה שהגיעה לישראל ב-10.12.15 ומאז מעלמו עקבותיה

[ATTACH=CONFIG]449556[/ATTACH]

עד כמה שהבנתי מדובר ב-EMS המלזי ובענף אסיה של DHL.

משהו נורא מוזר!

יש לי חבילה שעברה באותם תאריכים באותן שעות(!) את אותו מסלול וגם מספר המעקב נראה דומה.

גם במקרה שלי החבילה לא הגיעה.

מצ"ב צילום מסך:

[ATTACH=CONFIG]449668[/ATTACH]

sperial - זה לא נראה לך מוזר?

קיבלת בסוף את החבילה?

פורסם

שלילי. ולא הוגן לפתוח תלונה נגד המוכר, למרות שחלפו למעלה מחודשיים.

מה לעשות. דואר מלזיה כנראה מצריך בדיקות נוספות.

מדובר במגן מסך מזכוכית, למזלי הייתי מספיק חכם, ויחד עם הטלפון הזמנתי גם מגיני מסף פשוטים מפילם כך שיש מדבקה על המכשיר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קיבלתי היום פתק לפריט שהוזמן מארה"ב ב-20.1.16. מחר יאסף.

פורסם

קיבלתי אתמול פתק למשהו שהגיע ב26.1 והספקתי כבר לאסוף אותו לפני מספר ימים.

מענין מתי תגיעה הודעה שניה?:lol:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קורה לא מעט שפתקים מגיעים אחרי האיסוף, בעקר כאשר האיסוף נעשה לפי זימון ב-SMS. לפעמים דיליי של 10 ימים.

פורסם

עלילות הדואר אצלי:

בהתחלה, היה דואר במתנ"ס של השכונה.

אחר כך היה סניף של דואר.

אחר כך עבר למכולת.

אחר כך עבר למכולת אחרת.

אחר כך עבר לסניף דואר של שכונה אחרת.

אחר כך עבר לשופרסל.

עכשיו עבר לחנות בשכונה אחרת.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)

אני חייב לציין לטובה את השירות לקוחות באתר הדואר, מי שזוכר לפני כחודש שאלתי כאן מה עושים במיקרה ויש טעות בכתובת שלי על החבילה וכיצד לימנוע את החזרתה לסין, פעלתי שכמו שהצעתם וברגע שראיתי עידכון בדואר שהחבילה הגיע לעיר אבל מוחזרת לסין עקב טעות בכתובת - מילאתי את הפרטים באתר דואר ישראל וביקשתי שימנעו את ההחזרה לסין ויעבירו אלי- לשימחתי תוך יומיים כבר החבילה הגיע ליחידת הדואר ליד הבית ואספתי- הופתעתי לטובה :-).

נ.ב- אני חושב שהבעיה בדואר ישראל לא בהכרח הדואר בעצמו אלא איכות השירות/זמנים תלוי מאוד בסניף המרכזי בעיר והסניף שמימנו אוספים.

אם הם לא יעילים/אין כוח אדם/מרכזי חלוקה מפוזרים בפיצוציות וכו' זו הבעיה, אם יש סניף מרכזי יעיל ופריסה של מרכזי מסירה בעיר אז החבילות מגיעות יחסית בסדר וגם אחוז החבילות הנעלמות קרוב ל-0.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

הבעיה היא החבילות שאין אחריהן מעקב ושנעלמות בדרך. חוזר לסיפור מלפני חודש - חבילה שהגיעה מהולנד, הסטטוס "נתקע" למספר שבועות ופתאום היה פתק בתיבה ו-SMS בטלפון

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

תוך כמה זמן בד"כ שולחים חבילה שהוזמנה בארץ?

יש לי חבילה שהתקבלה בסניף בנתניה מלפני שבוע, ועדיין לא נשלחה אפילו, לפי בדיקת מספר המעקב באתר הדואר.

• תוכן חדש...