Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשרי המאמין.

אולג, יתכן שהחבילה עדיין לא הגיעה לדואר - יש סוחרים המקבלים מספרי מעקב לידם לפני שהם מוסרים את החבילות למשלוח.

לגבי חבילות בתוך הארץ דווקא יש לי ניסיון לא רע. השיא לאחרנה היה לפני כשבועיים-שלושה, חבילה גדולה (תרמיל גב) נשלחה מחנות בראשל"צ ביום ה' אחה"צ, חיכתה לי בדואר בחיפה ביום א' שאחריו (3 ימים, כולל שישבת).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הדואר לא מפסיק להפתיע אותי.

לפני כמעט 3 חודשים הזמנתי מגבים חדשים של בוש לרכב שלי, חשבתי שכבר לא יגיעו.

קיבלתי את הפתק האדום שמבשר עלי לאסוף את החבילה, הגעתי לסניף ולא חיכיתי בתור בכלל! מפתיע...

חיפשו את החבילה שלי בערך 10 דקות, חשבתי שכבר נשלחה בחזרה. לבסוף מצאו אותה, עם 2 מדבקות צהובות

של "דבר דואר לא נדרש". על אחת המדבקות הופיע תאריך של יותר מחודש אחורה. על הפתק שקיבלתי לא הופיע סימון באיזור שמסמנים בו אם זו הודעה ראשונה או שניה, אבל זו הראשונה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

פבל זה כבר תקלה בסניף בדוק, אני מאמין שאצלינו הדואר זורם כמו שהראתי בתמונות למעלה בזכות האחראית דואר מחו"ל אצלינו. לפעמים כשאני ממתין בתור לקבלת חבילות רואים איך היא מתנהלת ואני מאמין שזה מה שתורם להבדלים

פורסם

אולג, יתכן שהחבילה עדיין לא הגיעה לדואר - יש סוחרים המקבלים מספרי מעקב לידם לפני שהם מוסרים את החבילות למשלוח.

לגבי חבילות בתוך הארץ דווקא יש לי ניסיון לא רע. השיא לאחרנה היה לפני כשבועיים-שלושה, חבילה גדולה (תרמיל גב) נשלחה מחנות בראשל"צ ביום ה' אחה"צ, חיכתה לי בדואר בחיפה ביום א' שאחריו (3 ימים, כולל שישבת).

לפי מספר המעקב החבילה התקבלה למשלוח בסניף הראשי בנתניה כבר לפני שבוע.

פורסם

שאלה קשורה...

כמה זמן הייתם מחכים לפני שהייתם מתייאשים ומבקשים החזר כספי מהמוכר? ממה שקראתי פה חבילות צצות לפעמים גם אחרי ארבעה חודשים ויותר.

הזמנתי מחנות בסין בסוף נובמבר והם החליטו לפצל את ההזמנה לשתיים. החלק הקטן הגיע כבר לפני כחודש והחלק הגדול עדיין לא הגיע (כמעט חודשיים וחצי).

לחכות עוד? לבקש כבר עכשיו החזר?

פורסם (נערך)

לא יודע אם זה קשור לדואר ישראל, אבל חבילה נשלחה אלי ב-20/1 מארה"ב, עברה בלונדון, לאחר מכן ביקרה בבאחריין מכל המקומות ב-27, ומאז היא באוויר.

עריכה - יש לי הזמנה אחרת שביצעתי מאמזון שהולכת להתעכב, זה מעולם לא קרה לי עד היום

עריכה אחרונה על ידי mystopp

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
שאלה קשורה...

כמה זמן הייתם מחכים לפני שהייתם מתייאשים ומבקשים החזר כספי מהמוכר? ממה שקראתי פה חבילות צצות לפעמים גם אחרי ארבעה חודשים ויותר.

מבחינתי אני לא מבקש החזר בטווח של פחות מ 60 יום, אך בכל מקרה לא יותר מ 90 יום אלא אם יש לי עדות

לכך שהמוצר בארץ.

תדרוש החזר - אם וכאשר יגיע המוצר, תשלם לו את מה שהחזיר לך.

שים לב שאתה לא גולש מעבר לטווח שיש לך הגנה מפייפאל (180 יום).

פורסם
עריכה - יש לי הזמנה אחרת שביצעתי מאמזון שהולכת להתעכב, זה מעולם לא קרה לי עד היום

כבר קרה לי שקיבלתי מייל מאמאזון\אייפראסל עם התנצלות על עיכוב החבילה בגלל עיכוב של טיסה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העיכוב הפעם בגלל המכס ע"פ המעקב של אמזון אספניול. הזמנתי את ה-moto x play ביום חמישי שעבר, בשישי בבוקר הוא כבר נחת בארץ, ומאז מתעכב.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חבילות מארה"ב מגיעות די מהר, לפעמים פחות משבוע.

אבל יש לי חבילה מהונג קונג שהזמנתי בדצמבר ועדיין לא הגיעה. מעצבן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם בחבילות usps עסקינן, החבילה שדיברתי עליה קודם עזבה את בחריין ועברה במרכז מיון בעיראק (!). כזה דבר עוד לא קרה לי

פורסם

הזמנה מ15.01 (נשלחה אחרי כמה ימים) דרך דואר שבדיה עם מספר מעקב הגיעה היום 08.02.

הזמנה מ26.01 (נשלחה אחרי כמה ימים) מסין ללא מעקב הגיעה אתמול 07.02.

יש כמובן חבילות שנשלחו לפני ועדיין לא הגיעו.

כמו כן, בשבועיים האחרונים שמתי לב שהדואר אצלנו לא סורק במחשב את החבילות. רק שם פתק אדום בתיבה

וככה אני לא יודע לפי אתר דואר ישראל שהחבילה מחכה לי בסניף.

חייב לגשת פיזית לתיבת הדואר.... אז לא יודע אם לצאת מעבודה בזמן מסוים כדי להגיע בזמן לדואר כי אין עדכון.

נשמע שרוצים לחפף בעבודה.

• תוכן חדש...