Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהדר שצריך לרדוף אחרי מוקד שליחים כדי לקבל את החבילה. ואני חשבתי שהרעיון הוא שהם יביאו את החבילה אלינו.

:turn-l:
פורסם

לי דווקא נסיון טוב עם BUY2USA ודואר שליחים.

מה שכן, שמתי את הכתובת של המשרד בתור כתובת ישראלית,

וככה השליח מביא לי את החבילות למשרד, ואין כל הזמן בעיה של

תיאום מסירה בשעות היום.

פורסם
לי דווקא נסיון טוב עם BUY2USA ודואר שליחים.

נהדר שצריך לרדוף אחרי מוקד שליחים כדי לקבל את החבילה. ואני חשבתי שהרעיון הוא שהם יביאו את החבילה אלינו.

האחידות בשרות הזה זה משהו משהו.

אני מבטיח לך שמישהו ירוויח מהגסיסה האיטית של הדואר.

אוכלי נבלות אולי ?

alfa 156 2.5.

פורסם

סוף סוף הגיע הSSD שהזמנתי מאייבי לאחר חודש +- ולשמחתי זה אכן המוצר(וידאתי) ולא קופסא עם משוקולת.

חייב לשאול , מה הקטע שאני בא יום אחרי שהגיע הפתק על הבוקר ואומרים לי שעדיף לבוא ב12. הרי החבילה הגיעה, אתם יודעים שהיא בסניף, למי אני צריך לחכות?

כמובן שלקחתי אותה על הבוקר, אבל זו לא הפעם הראשונה שאני נתקל בדבר כזה

פורסם

בדרך כלל על פתק, יהייה כתוב להגיע למחרת קבלתו. מין כסת"ח כזה, שכן לפעמים כן ניתן לקבל את הפריט (ולפעמים לא).

אם מגיע אישור בsms - רשום שם גם אאל"ט מיקום (מס' מדף) בסניף. מה שאומר שהפריט מוכן לחלוקה.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

אחלה שירות, במקום לחכות יומיים

עד שלא ימצאו אותי בבית ואז לתאם לעוד יומיים ואז לשרוף חצי יום

תוך יום המשלוח אצלי בבית. היום זה היה בכיוון ההפוך מהמשרד הביתה.

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=class: titlerow]לדוגמה מהיום:[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: datarowB]12/01/2016 17:27[/TD]

[TD=class: datarowB]חיפה[/TD]

[TD=class: datarowB]נמסר[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: datarow]12/01/2016 06:39[/TD]

[TD=class: datarow]חיפה[/TD]

[TD=class: datarow]התקבל במוקד[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: datarow]11/01/2016 15:48[/TD]

[TD=class: datarow] מיון ארצי[/TD]

[TD=class: datarow]נשלח מסרון לשולח[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: datarow]11/01/2016 15:17[/TD]

[TD=class: datarow] מיון ארצי[/TD]

[TD=class: datarow]התקבל במוקד[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE]

[TR]

[TD=class: titlerow][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם

בחבילה שקיבלתי לפני שבוע התהליך היה מהיר מאד. ה-SMS הכיל "מקיום על המדף" שלא היה אלא ארגז קרטון שהיה מונח על הרצפה, החבילה נמצאה תוך 30 שניות מרגע הגעתי לדלפק. וזאת כאשר בפתק היה כתוב שהחבילה תהיה מוכנה רק למחרת, אבל ה-SMS הגיע רבע שעה אחריו, כנראה לאחר שהחבילה\שק דואר נסרק\ה בסניף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבוקר הגיעה הזמנה לחתונה שהתקיימה בדיוק היום, בשבוע שעבר.

נשלחה לפני כחודש בדואר רגיל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
הופה, זה הגיע עכשיו במייל:

"החבילה תועבר לסניף הדואר הקרוב לביתך"

יחכה לי גם בטח תשלום מיסים בדואר. לפי החישוב באתר הזה אצטרך להפרד מכ 450 ש"ח, החבילה מכילה נקסוס 5x בעלות של 324$.

ממשיך לעדכן. מאז הרביעי לינואר, סטטוס החבילה באתר דואר ישראל הוא "הפריט התקבל מארה"ב ב 23/12/2015 הותר מהמכס ומועבר להמשך מיון" (כבר כמעט 10 ימים נכון לעכשיו). התקשרתי לדואר, אמרו לי לחכות כמה ימים. פתחתי עכשיו פניה נוספת למכס, לא ברור לי למה לוקח כל כך הרבה זמן למיין חבילה מסכנה אחת.

פורסם

אני הגעתי פיסית למכס ועברתי תחקור רציני כדי להוכיח שהשעון המסכן שקניתי אכן עלה כפי שהוא עלה. אשכרה הייתי צריך לחפור כתבה מאיזה בלוג כדי להוכיח שמחיר ה-preorder שלו היה זול מהמחיר הנוכחי.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...