Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע כאילו עשה סיבוב לאילינוי.

יש בעולם בלבול עם ה-IL :brickwall:

אני מקוה ששלי יעשה סיבוב יותר קצר, המוטו G שלי חוגג שנתיים וכבר כמה חודשים מראה סימני זקנה, והמכשיר הרזרבי שלי (Logicom l-ite 502) ממש לא יכול לספק את צרכי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
"גפני על נתניהו: "צריך לשלם בראשו הפוליטי"

ח"כ משה גפני תקף בחריפות את שר התקשורת, הלא הוא ראש הממשלה בנימין נתניהו על רקע המשבר בדואר ישראל, ואמר כי במדינה מתוקנת מישהו היה משלם בראשו הפוליטי"

אומרים שלחרדים יש כוח. אולי הם יצליחו להזיז משהו.

מה קרה? השטריימלים שהם מזמינים מרוסיה לא מגיעים בזמן לחגים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נראה לי שאני שברתי כאן את כל השיאים

הזמנתי טלפון שנשלח מהולנד ב 8.2015

הסטטוס של ההזמנה היה נשלח מהולנד ב 8.2015

קיבלתי כבר החזר כספי לפני חודש מ Paypal

לפני שבוע וחצי השתנה הסטטוס ל התקבל מהולנד ב 23.12

דיברתי עם השירות של הדואר הם אמרו לי שזה במכס.

כמה זמן זה עוד יהיה שם במכס?

איך אני יוצר איתם קשר ?

פרסמתי את הלינק לאתר המכס כמה הודעות למעלה, הנה הלינק שוב:

https://taxes.gov.il/Pages/InfoTaxesGovIl/MAPAL.aspx

אם הסטטוס הוא רק "התקבל..." לדעתי אל תעיר שדים ותפנה למכס באופן יזום, תמתין ותראה אם החבילה מגיעה אליך בלי דרישה לתשלום מיסים. במידה והסטטוס ישתנה ל "מעוכב במכס.." אז תפתח פניה באתר המכס וצרף מסמכים רלוונים אם יש לך.

יש כרגע עיכוב גדול בהגעת חבילות, או בגלל הבלאק פריידי שגרם לעומס במכס או שהמכס התחיל לבדוק באופן מעמיק יותר חבילות.

פורסם
דפקו בדלת ואף אחד לא היה בבית.

השאירו הודעה, והייתי צריך לנסוע אליהם.

אני מחכה לחבילה מ BUY2USA. באתר שלהם נכתב:

לאחר שחרורה מהמכס החבילה שלך תמוין על ידי דואר ישראל ותועבר להפצה למוקדי השליחים הפרוסים ברחבי הארץ, ובתוך 72 שעות תצא למשלוח לביתך.

במקרים רבים לא יתבצע תיאום מסירה מולך, במידה ולא תמצאו בכתובת המסירה תושאר הודעה ליצירת קשר עם מוקד השליחים לתיאום מסירה נוספת.

לאחר שני הניסיונות החבילה תוחזר ל-BUY2USA ובכל ניסיון מסירה נוסף יגבה סכום בסך ₪25.

אף אחד לא היה ולא השאיר שום פתק, אף אחד לא יצר קשר.

:turn-l:
פורסם

הזמנתי אתמול מוטו360 מאמזון ספרד, במשלוח מהיר עד סוף השבוע הבא.

נכון לשעה מוקדמת זו עדיין לא נשלח, מקווה שיגיע כצפוי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אתה מדבר על חבילות מאמזון? חבילות מאמזון מגיעות עד הבית עם שליח של דואר ישראל. תשלח ל I PARCEL מייל ותבקש את מספר המעקב בארץ, ככה תוכל לבדוק באתר דואר ישראל מתי החבילה נכנסה לארץ ומתי היא יצאה למסירה.

פורסם

ואם אני לא בבית במועד המסירה לאן החבילה חוזרת, לדואר הקרוב?

תודה על העזרה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ברוב ההזמנות שלי התקשרו אלי כדי לתאם מועד מסירה. אאל"ט פעם אחת לא תיאמו, הייתי בעבודה, ואז הם התקשרו כדי לתאם מועד מסירה חדש.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...