Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טלפון שהוזמן מסינגפור הגיע לאחר חודש בדיוק. מבדיקה שערכתי גיליתי שאני צריך לשלם מכס 176 שקלים , לצערי , דבר שהפך את הקניה ללא כדאית לחלוטין, מכיון שמכשיר כזה עולה באילת 750 שקל. את הדרישה לתשלום אני מקבל בדואר ברגע שאבוא לאסוף את החבילה ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

או שכן, או שלא. מוצר שהזמנתי, וחייב במס קנייה של כמה עשרות שקלים, הוזמן לארץ עם הצהרת מכס מדוייקת למהדרין - והגיעה לדואר ללא כל דרישת תשלום, ולא בפעם הראשונה. יש לי רושם שהמכס מוותר על סכומים קטנים, מתוך עצלנות או "יעילות".

:turn-l:
פורסם

הייתי אופטימי ובצדק. חבילה שהוזמנה ב-05.11.15 הגיעה אתמול. חבילה מאיביי ללא דואר מעקב.

וגם הגיעו עוד 3 חבילות בדואר רשום שנשלחו ממקומות שונים באיזור ה-15-22 בדצמבר ואחת נשלחה ב-02.01.16.

גם אתמול קיבלתי החזר מיסים מאמזון על חבילה שנרכשה ב-24.11.15.

פורסם

עוד מישהו שם לב בתקופה האחרונה שלא רק שלחבילות לוקח הרבה יותר זמן להגיע

אלא גם שחלק מהחבילות פשוט "נעלמות" בדרך?

אחת החבילות למשל (עם מעקב חלקי):

2015-12-10 20:30

Israel, Item Arrived at Israel

כלומר החבילה כבר מעל לחודש בארץ, כניראה כבר לא תגיע אלי.

חבילות נוספות, בלי מעקב בכלל, לא הגיעו בכלל (בחלקן עברו 120 יום

מאז המשלוח).

בפניות הציבור של דואר ישראל ענתה לי הנציגה; "אין מה לעשות, אם זה לא דואר

רשום אז יכולים לגנוב את זה הדוורים, במיון החבילות או במקום אחר. אין לנו מה לעשות עם זה".

כל כך הצטערתי שזה לא היה מוקלט אצלי.

פורסם

כלומר החבילה כבר מעל לחודש בארץ, כניראה כבר לא תגיע אלי.

ממש לא בטוח. זמני ההגעה מאוד ארוכים ובעיקר אקראיים - החבילה בהחלט עשוייה להגיע גם אחרי חודשיים בארץ.

:turn-l:
פורסם

אחרי שבחודשים האחרונים חבילות שנשלחות אלי נעלמות על ימין ועל שמאל,

אני כבר לא כל כך מאמין בזה.

בעבר, אגב, היה מאוד מאוד נדיר שחבילה לא הייתה מגיעה בכלל. כן, היו עיכובים, אך

רוב רובן של החבילות הגיעו.

הלקח? אני מזמין פחות וכשאני מזמין אני מתעקש בד"כ על מספר מעקב (שעולה לי עוד כמה דולרים).

אולי זו הדרך של דואר ישראל להילחם בריבוי החבילות איתן אינם מצליחים להתמודד.

פורסם

חבילה מארה"ב נשלחה ב18/12 התקבלה ב24/12 לארץ וקיבלתי אותה רק אתמול.

בנוסף חבילה מאנגליה נשלחה ב17/12 התקבלה רק היום.

הדואר מדרדר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

חבילה שכבת כתבתי עליה - הטלפון שהוזמן ב-BF - הגיע לפני למעלה משבוע. חבר פורום אחר, גם הוא חיפאי, שהזמין את אותו דגם מאותו מקור והחבילות של שנינו נשלחו באותו יום בדואר הולנדי - קיבל אותה רק היום. עניין אקראי לחלוטין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש לי רושם שהמכס מוותר על סכומים קטנים, מתוך עצלנות או "יעילות".

לא חושב שהם מוותרים כזה מהר,סמוך עליהם שזה מתגלגל למישהו אחר.

בזמנו לפני די הרבה זמן כשהתחיל שגעון ה GPS בפורום מפנדהוויל ושות',קבלתי את המכשיר שלי,ואיתו ספח תשלום ע"ס 40-50ש"ח (לא זוכר במדויק)

אאל"ט המכשיר עלה בדיוק 75$ או פחות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה לי שצריך להכריז על יום חג החבילות הסיני היום.

גם אני קיבלתי 2 חבילות שמקום קבורתן לא נודע, לאחת מהן צורפה התמונה הזאת:

IMG_20160115_132009.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^^^^ גדול!! אבל מרמז שכנראה האשמה הייתה בסיני ששלח את החבילה.

מצד שני איך אפשר לכעוס עליו, הוא שלח לך גם תמונה של APOLOGY GIRL.

היום קיבלתי זו לצד זו - חבילה שנשלחה לפני כמעט חודשיים וחבילה שנשלחה לפני שבוע (!), שתיהן מארה"ב.

נסתרות הן דרכי דואר ישראל.

פורסם
הופה, זה הגיע עכשיו במייל:

"החבילה תועבר לסניף הדואר הקרוב לביתך"

יחכה לי גם בטח תשלום מיסים בדואר. לפי החישוב באתר הזה אצטרך להפרד מכ 450 ש"ח, החבילה מכילה נקסוס 5x בעלות של 324$.

מתאריך ה 1.4 זה הסטטוס:

"הפריט התקבל מארה"ב ב 23/12/2015 הותר מהמכס ומועבר להמשך מיון"

מאז, אין זכר לחבילה. פניתי למכס, הם טענו שהחבילה נשלחה בעשירי לחודש לסניף המרכזי ברמת גן ונתנו לי מספר משלוח. ז"א, נכון להיום, החבילה יושבת כבר כ 10 ימים בסניף הדואר. פניתי לדואר, הדבר היחידי שקיבלתי מהם זה שהחבילה בדרכה לנמען.

בקיצור, הנה השתלשלות העניינים עד כה:

5 לדצמבר - חבילה הגיעה ל USPS ונשלחה לישראל

12 לדצמבר - החבילה הגיעה לישראל

12 לדצמבר עד 4 לינואר - חבילה במכס

4 לינואר עד כה - חבילה בדרכה אליי

לא יאומן!

פורסם

חברת דואר ישראל המדהימים אוהבים למחזר מקרים:

יש להם נטייה בדואר שליחים, לשקר במצח נחושה על כך שמנסים להשיג לקוחות שלא עונים להם...

הזמנתי ב 11/1 משקפי שמש מחברת בלנדרס, בפעם השניה (חברה ישראלית).

עבר שבוע, שבוע וחצי ועדיין לא מגיעה החבילה.

התקשרתי לשירות הלקוחות של Blenders , שם הבעלים ענה לי בעצמו ובמשך רבע שעה איתי על הקו מתקשר לדואר ישראל כדי לברר היכן החבילה שלי, הם כמובן טוענים שהם מתקשרים אלי ואני לא עונה - אני זמין מהשעה 7 בבוקר ועד השעה 8 בערב, כשהדואר כבר מסיים לעבוד הרבה לפני.

אמרתי לו שזו פעם שניה שאני מזמין ממנו ופעם שניה שהם משקרים שהם מתקשרים ואני לא עונה להם.

לא שולחים לא SMS לא משאירים הודעה (מילא היו מתקשרים), כלום נאדה.

פשוט מדהים. אני מתקשר לשירות הלקוחות ולא יכולים לעזור לי לפי המספר זהות / טלפון / שם מלא אלא לפי מספר החבילה שנשלחה שזה לצערי לא לקחתי מבלנדרס.

מזל שהבעלים ידידותי מאוד - גם בפעם הקודמת הוא עשה אותו דבר והיה איתי בקשר עד קבלת החבילה.

לדעתי אפילו כתבתי את המקרה הקודם שלי בפוסט הנ"ל.

בכל אופן הבעלים עצמו אמר שישלח דרך חברת שילוח אחרת כנראה את החבילה אלי היום או מחר. ממתין.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

הבעיה בדואר לא תיפתר ואולי אף תחמיר. כל זמן שהפוליטיקאים חיבים להתחנף לועד העובדים כדי להיבחר במרכז המפלגה או בפריימריס, המצב יכול רק להידרדר עוד.

הפתרון הוא ניתוק התלות של הפוליטיקאים בוועדים, כלומר בחירות ישירות בח"כים (אזוריות ו\ או אישיות מתוך רשימה ) ו\או הנהגת משאלי עם כמו בשוויץ ובעוד מדינות.

יהודה

עריכה אחרונה על ידי yehuda-k
  • תוכן חדש...