Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום התעדכן הסטטוס:

דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר הראשית אשר ברמת גן בתאריך 02/02/2016 ויועבר אל יחידת הדואר הקרובה לנמען לצורך מסירתו שם.

מה שזה אומר זה שהשק שכב ביחידת הדואר הראשית ברמת גן מהעשירי לינואר עד היום, ז"א כ 20 יום.

אז לקחתי את החבילה באותו יום. שאלתי את הפקידה למה העיכוב, היא אמרה שהבחור שאחראי על מיון החבילות בסניף הראשי התפטר והיה להם בלאגן שם :roll:

פורסם
שאלתי את הפקידה למה העיכוב, היא אמרה שהבחור שאחראי על מיון החבילות בסניף הראשי התפטר :roll:

אוה, סוף סוף מישהו לוקח אחריות על המחדלים בדואר

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

ארץ נהדרת עם רבקה מיכאלי.

המנגינה של שיר הסיכום משגעת אותי, מכיר אותה כבר איזה 50 שנה ולא זוכר מה המקור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתמול הגיע לי פריט, שהוזמן ב11.11!

לא חשבתי שאי פעם אראה אותו, אבל עברו 4 חודשים.

אלה 3 חודשים, לא 4 חודשים.

ויפה, מזל טוב! הרבה אנשים עוד מחכים למוצרים מהתאריך הזה.

פורסם

תודה.

הערב מצאתי דווקא בזכות "תיקים באפלה". באמת 50 שנה (ועוד קצת).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מנכ"ל הדואר: "עשינו כברת דרך ארוכה"

"עשינו כברת דרך, זה עוד לא הסוף, אבל זה בהחלט כיוון משמעותי"

....

המנכ"ל גולדשטיין אמר בתגובה כי "זמני ההמתנה ירדו משעה וחצי ל-8-11 דקות בממוצע". עוד גילה כי בכוונת החברה להקים לוקרים לאיסוף חבילות, וציין כי היא תעשה את זה טוב יותר מהשוק הפרטי. "בקרוב נשיק גם שירות 'הדואר בא אלי', ובעוד כמה חודשים כל אחד יוכל להיכנס לאינטרנט ולבחור איפה הוא רוצה לקבל את החבילה", הוסיף.

אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק.

:turn-l:
פורסם

משום מה לחבילות ב EMS לוקח 200 שנה להגיע...

אספתי אחת היום שלקח לה מעל שבועיים להגיע לפה מיפן.

עקבתי אחרי החבילה במהלך דרכה- היא הגיעה תוך 4 ימים לשווייץ ויצאה לפה ביום החמישי.

התקשרתי לדואר ישראל שמנסים לשכנע אותי שזה לא יצא מיפן בכלל, ואחרי זה ש "זה עדיין לא נחת פה".

יצירת קשר עם מנהל הדואר בשווייץ חשפה בפניי שאחרי שבוע בדיוק החבילה כבר הייתה בארץ, יש מספר טיסה ומספר שק דואר.

עברו 5 ימים מנחיתת החבילה בארץ עד שהתעדכן שהיא נחתה, ועוד 3 עד שהיא הגיעה לפה.

EMS להזכירכם.

עוד חבילה מיפן, גם כן EMS- עברו 8 ימים, אין זכר.

פורסם

רק חזרתי לעדכן שהמשקפיים שהזמנתי מבלנדרס (דואר שליחים בתשלום של 20-30 שח), חברה שיושבת בצפון, הגיעה אלי אחרי חודש (הוזמן ב 11/1, הגיע ב 8/2).

מזל שהמשקף הגיע שלם ולא שבור....

Opel Adam S 2017

פורסם

למישהו יצא בזמן האחרון לשלוח חבילה בדואר רשום מישראל לארה"ב? אם כן, אני אשמח לדעת תוך כמה זמן החבילה הגיעה ליעדה.

תודה!

פורסם

עוד מספר ימים נדע, שלחתי אתמול משהו לטקסס עם ems, התחייבו ל3 ימי עסקים, עד חצי קילו 87 שקל...

היתה גם אופציה זולה יותר של 30 שקל ו7 ימי עסקים

פורסם

אצלי בחבילות לא רשומות יש כבר נוהל חדש,

הדוור לא מחלק את הפתק האפור,

החבילה שוכבת בסניף שבועיים , שלושה ואז מהסניף מתקשרים אלי ואומרים לי

שיש חבילה ששוכבת הרבה זמן , למה אתה לא בא לקחת אותה.

ואז אומרים תבוא תבקש את חבילה ד-800 למשל.

מגיע לסניף מבקש את החבילה , אומר שם ומקבל.

:evil:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...