Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ב16 לחודש הוכרז כ"לא נדרש" ונשלח חזרה לשולח. מיותר לציין, שלא קיבלתי SMS או ספח!

למרות לחץ שמופעל עליי בסניף, אני דואג שלא יופיע מספר טלפון שלי בכתובת למשלוח. ברגע שהדואר מזהה כזה על החבילה, זו תהייה הדרך היחידה בה יודיעו לך על החבילה הממתינה. ואם הפקיד טעה בהקלדה, אף אחד לא ידע (וגם ככה לאף אחד לא אכפת). לדעתי, לשני פתקים עם שם וכתובת יש סיכוי טוב יותר להגיע. אז אני מוותר על הקידמה והנוחות.

:turn-l:
פורסם
כן, זו המערכת אונליין שלהם לפניות הציבור. תוך כמה ימים מועטים חזרו אלי עם תשובה ואמרו שהחבילה נשלחה לסניף הדואר הקרוב אלי.

טוב,

אז אני מנסה לשלוח שם פניה. בין שאר פרטי הזיהוי שמבקשים למלא (הסיווג שבחרתי: תחום הפניה: מידע בעניין אישי. נושא ראשי: מכס. תת נושא: דואר חבילות) יש שדה חובה שנקרא: "מספר היישומון".

מה זה הדבר הזה? ניסיתי לשים שם את מס' המעקב אבל זה לא זה.

לעזרה אודה,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כשאני פתחתי פניה נראה לי שסתם רשמתי שם משהו, כנראה מספר מעקב, זה לא קריטי. אתה לא יכול להתקדם במשלוח הטופס? תכתוב סתם משהו. העיקר שבגוף ההודעה יהיו כל הפרטים.

פורסם

מס' המעקב לא מאפשר להתקדם. אבל צדקת, רשמתי שם פשוט "0000" וקיבלתי אישור שהפניה התקבלה ותתקבל תשובה במייל.

מה שכן שמתי לב: לא סימנתי לאיזה יחידה אני מפנה את הפניה (יש אופציה לסמן מכס חיפה") אני מקווה שזה לא ייצור בעיות.

עכשיו נמתין,

תודה על העזרה,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
4 חבילות מסין הגיעו תוך פחות משלושה שבועות

לעומת זאת, החבילה מארה"ב שהוזמנה ב-20/1 ונותבה לבחריין, נותבה משם לאחר מכן לעיראק (?!) ותקועה שם מה-4/2. המוכר אמר שהוא פנה ל-USPS שיעשו חקירה

וואלאק זהו,בגלגול הבא אני רוצה להיות חבילה בדואר.

טיולים חינם במדינות שלא יכול להכנס ממש אליהן עכשיו ככה חופשי :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כשאני מילאתי טופס לחבילה שנשלחה מחו"ל, אחד משדות החובה היה "ישוב" ממנו נשלחה החבילה, והרשימה הנגללת אפשרה רק ישובים מהארץ :|

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
וואלאק זהו,בגלגול הבא אני רוצה להיות חבילה בדואר.

טיולים חינם במדינות שלא יכול להכנס ממש אליהן עכשיו ככה חופשי :D

האמת היא שזה מתחיל להראות כמו פשלה רצינית כי החבילה בכל זאת לא זזה וגם לא מופיעה באתר של דואר ישראל. יש לי תחושה שהיא לא תגיע.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם (נערך)

הדואר משתפר? חבילה מפולין הוזמנה ב16 היום הגיעה, חבילה מסין נשלחה ב21 היום נחתה בישראל אני לא מאמין למה שאני רואה באתר של הדואר, לפי הסטטוס הנוכחי ביום ראשון אני יקבל חבילה ראשונה מסין בשבוע (דואר CN רגיל כמובן)

4 ימים מסין לישראל ועוד אחרי חג המולד שלהם זה שיא.

עריכה אחרונה על ידי Ave

אודי A4

דימה.

פורסם

מישהו כאן התנסה במשלוח לארה"ב דרך אקו פוסט?

באתר של הדואר רשום זמן משוער למסירה 5-7 ימי עסקים, אבל בפועל החבילה נשלחה לפני עשרה ימים ועדיין לא התעדכנה באתר של הדואר האמריקאי, בדואר טוענים כי השירות צריך להיות עם מעקב מלא של החבילה.

פורסם
הדואר משתפר? חבילה מפולין הוזמנה ב16 היום הגיעה, חבילה מסין נשלחה ב21 היום נחתה בישראל אני לא מאמין למה שאני רואה באתר של הדואר, לפי הסטטוס הנוכחי ביום ראשון אני יקבל חבילה ראשונה מסין בשבוע (דואר CN רגיל כמובן)

4 ימים מסין לישראל ועוד אחרי חג המולד שלהם זה שיא.

משהו טוב קורה בדואר.

חבילות מבריטניה קיבלתי לאחר שבוע.

חבילות מסין לאחר שבועיים.

מחזק את החברים מעליי; כשמגיע מילה טובה- אז מגיע.

אחי הזמין באיביי, בנפרד, מכנסי ריצה (שהזמנתי עבורו לפני שנה ולא הגיעו) ומקלדת ל-TV (מסין) ושני הפריטים הגיעו לקיוסק הקרוב לבית מגוריי (שוס אמיתי! שיא הנוחות!) תוך פחות משבועיים, כמדומני.

אני הזמנתי 2 דגמים מיניאטוריים זולים, יחסית (1\43), האחד מספרד והשני מהולנד- שניהם הגיעו תוך פחות משבועיים.

חוץ מהעובדה שבחודשים האחרונים אני מקבל דואר בקיוסק שליד הבית, שמתי לב לשינויים שנעשו גם בסניף בדואר הראשי בכפ"ס, שמטרתם להוריד את העומס ולקצר את התור.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

גם אצלי, חבילה מסין ללא מספר מעקב שנשלחה ב-08.02 הגיעה בחמישי 25.02.

אמרתי לעצמי לא צריך להגיע לי כלום כרגע...כי מה שהזמנתי היה לאחרונה אז לא הגיוני. אבל הגיע.

קיבלתי באותו יום חבילה שנשלחה לפני כחודש מדפוקטוב, דואר רשום.

אולי באמת יש שיפור.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הזמנה שנשלחה מאינגלנד, נאספה אתמול, אחרי 7 ימים בלבד שכוללים את יום ההזמנה, מסוכנות נסיעות שהתחילה לעבוד עם הדואר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...