Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא חושש לפרטיותו,ואפשר להבין אותו בעידן האינטרנט,אז עדיף לחסוך כמה שפחות פרסום מידע.

לגבי הסמס - מנסיוני כאשר אני מקבל סמס לגבי חבילה שהגיעה - לא מגיעה בנוסף גם פתקית (מבחינתם להראות את הסמס שמכיל קוד 3ספרות שהוא האיתור במדפים שם,מספיק להם)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הסיבה היא שכפי שנכתב, הדואר מסתפק ב SMS יחיד ואם החבילה לא נדרשת, היא מוחזרת. אם מישהו מקליד בטעות מספר טלפון שגוי, או שיש בעייה טכנית וה SMS לא נשלח, או לא מתקבל, הלקוח לעולם לא יידע על החבילה הממתינה.

בשיטה ה"ישנה" של פתקים אדומים, מופקים שני פתקים, להודעה ראשונה ושנייה, שכוללים שם, כתובת (ות.ד. במקרה שלי) וגם אם הראשון נמסר בטעות לתיבה שגוייה, יש סיכוי טוב שהשני ימסר לתיבה הנכונה.

אחרי שני מקרים שבהם ידעתי על חבילה רשומה הממתינה לי, רק בזכות מעקב המשלוחים, ולא נתקבל שום SMS, החלטתי לוותר על הנוחות ב-SMS.

היה ראוי שהדואר היה שולח SMS, ואחריו, אם החבילה לא נמסרה בתוך זמן מסויים, לשלוח SMS נוסף, ובמקביל לשלוח פתק אדום לנמען. אבל כאמור, הדואר לא מעוניין לשפר את השירות - הדואר מעוניין להקטין את הוצאותיו.

:turn-l:
פורסם

בכל מערכת מחשוב שמכבדת את עצמה ושולחת SMS , היא גם מקבלת חיווי האם המסרון התקבל בצד השני. ולרוב גם שומרים את המידע האם המסרון התקבל ומתי.

כך שתקלה טכנית הסיכוי הוא קלוש. לגבי שגיאת הקלדה , במידה והמספר שהוקלד לא קיים , תתקבל שוב הודעת שגיאה.

בדומה לטעות הקלדה , הדוור יכול לשים את הפתק האדום בתיבה של השכן ברחוב המקביל או בפח האשפה במידה ולא בא לו לחלק

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
הסיבה היא שכפי שנכתב, הדואר מסתפק ב SMS יחיד ואם החבילה לא נדרשת, היא מוחזרת. אם מישהו מקליד בטעות מספר טלפון שגוי, או שיש בעייה טכנית וה SMS לא נשלח, או לא מתקבל, הלקוח לעולם לא יידע על החבילה הממתינה.

בשיטה ה"ישנה" של פתקים אדומים, מופקים שני פתקים, להודעה ראשונה ושנייה, שכוללים שם, כתובת (ות.ד. במקרה שלי) וגם אם הראשון נמסר בטעות לתיבה שגוייה, יש סיכוי טוב שהשני ימסר לתיבה הנכונה.

אחרי שני מקרים שבהם ידעתי על חבילה רשומה הממתינה לי, רק בזכות מעקב המשלוחים, ולא נתקבל שום SMS, החלטתי לוותר על הנוחות ב-SMS.

היה ראוי שהדואר היה שולח SMS, ואחריו, אם החבילה לא נמסרה בתוך זמן מסויים, לשלוח SMS נוסף, ובמקביל לשלוח פתק אדום לנמען. אבל כאמור, הדואר לא מעוניין לשפר את השירות - הדואר מעוניין להקטין את הוצאותיו.

אצלי מגיעים פתקים בנוסף לאסמס אם אני לא אוסף תוך כמה ימים. בנוסף, יצא לי לקבל אסמס נוסף (4 ימים לאחר האסמס הראשון).

כן קרה מקרה שבו לא קיבלתי אסמס למרות שהיה מספר על החבילה, אבל אספתי אותה עם הפתק של ההודעה השניה (שהגיע 12 יום לאחר שהודפס (!), 16 יום מההודעה הראשונה שלא הגיעה..).

פורסם

זה סטטוס שלא היה לי עם חבילה מעולם -

"דבר הדואר האמור הועבר ליחידת הדואר אחד במאי אשר בחולון ומופנה אל מענו החדש של הנמען בהתאם לבקשתו."

מיותר לציין שכתובתי לא השתנתה

Sent from my XT1572 using Tapatalk

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני בדילמה ,

הזמנתי מוצר ב 20/1 , לאחר חודשיים (בדיעבד אולי מוקדם מדי , אבל לא ידעתי שיש לי חודש מיום המסירה המשוער ) פתחתי קייס.

בקישור של המוצר הופיע מספר משלוח אבל המספר לא התאים ולא סיפק מידע באתרים המובילים

רק לאחר הפתיחה , המוכר נתן קישור לאתר אחר שבו יש חברה שמעבירה את המוצר לדואר, המוצר הועבר לדואר רק כחודש לאחר המכירה , וקיבלתי מהאתר מספר משלוח מדואר שבדיה. (כמובן שמדובר במוצר סיני )

באתר של דואר ישראל המוצר מופיע נשלח משבדיה ב 7/3/2016 , ומאז אין שינוי.

מחרתיים הקייס נסגר. ואין התקדמות עם דואר ישראל

האם לבצע החמרה של הקייס ובהערות לרשום שרוצה להמתין עוד שבוע - שבועיים , או לותר ולקוות שהמוצר יגיע מתישהו ?

מה דעת המומחים ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הרבה סינים שולחים דרך דואר שוודיה ודואר שוויץ - נורמאלי.

הסטטוס מעיד שהחבילה כבר בארץ. כנראה בתור למכס.

אם אתה יכול - תבקש הארכה לקייס.

:turn-l:
פורסם (נערך)

אי אפשר לדעת.

חבילה שנשלחה אלי מסין בדואר הולנד היתה בסטטוס "נשלח מהולנד" עד שהגיע ה-SMS לבוא לאסוף.

חבילה שהוחזרה בטעות לשולח - אבל הוצאה בקשה לעצור אותה ולהשיבה אלי - נמצאת כבר קרוב לחודשיים בסטטוס של הוחזרה לשולח.

מכתב עם מסמכים חשובים שנשלח לארה"ב נמצא כבר קרוב לחודשיים בסטטוס של "נשלח מהארץ"

למותר לציין שהדיווחים בדואר ישראל, USPS ו-17track זהים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי יש מקרה דומה, ופניתי לדואר ישראל. החבילה נשלחה מסין בתחילת פברואר,

ואז עברה לשבדיה ומשם נשלחה בסוף פברואר. עד עכשיו בסטאטוס של אתר הדואר מופיע

שהחבילה נשלחה משבדיה ב 25.02. היום הגיע לי מכתב רשמי מהדואר,

שלמרות מאמצים מצידם לאתר את החבילה, הם לא הצליחו, וכי הם ממליצים לפנות לשולח שיגיש תלונה

לדואר ממנו הוא שלח את החבילה, כיוון שלפי החוק הבינלאומי, הדואר מפצה את השולח ולא את מקבל

החבילה.

פורסם

״מאמצים מצידם״ מסתכמים בבדיקה של מספר מעקב באותו אתר שאתה בודק...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לי יש מקרה דומה, ופניתי לדואר ישראל. החבילה נשלחה מסין בתחילת פברואר,

ואז עברה לשבדיה ומשם נשלחה בסוף פברואר. עד עכשיו בסטאטוס של אתר הדואר מופיע

שהחבילה נשלחה משבדיה ב 25.02. היום הגיע לי מכתב רשמי מהדואר,

שלמרות מאמצים מצידם לאתר את החבילה, הם לא הצליחו, וכי הם ממליצים לפנות לשולח שיגיש תלונה

לדואר ממנו הוא שלח את החבילה, כיוון שלפי החוק הבינלאומי, הדואר מפצה את השולח ולא את מקבל

החבילה.

חכה שהם יאבדו לך חבילה שאתה שולח לחו"ל, ואז יטענו ש "בדואר במדינה השניה איבדו את זה, אין שום דבר שאנחנו יכולים לעשות"

דואר ישראל ינסו להסיר מעצמם אחריות בכל מקרה שלא יהיה.

• תוכן חדש...