Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה, כנראה לא זה. הרמתי אליהם טלפון, שאלתי אם יש להם חבילות של הדואר, אפילו דרך הטלפון הצלחתי לשמוע שעשו לי פרצוף כזה :shock:

:lol:

זה גם בצד השני של העיר מהמקום אליו אמור להגיע (נווה גן).

פורסם

לפני בדיוק חודש הזמנתי חבילה עם ממתקים מגרמניה. רק היום קיבלתי את הפתק ומחר אאסוף אותה מהסניף.

פאקינג חודש לחבילה מגרמניה כאילו מדובר בחבילה מסין.

הייתי הולך לגרמניה ברגל בפחות מחודש.

פורסם

הזמנתי שקר כלשהו מאנגליה ב12 לחודש, נשלח ב13, היום נחת אצלי בתיבת הדואר

זמני שיא לכל דבר שלא מגיע מסין, לכאורה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לפני בדיוק חודש הזמנתי חבילה עם ממתקים מגרמניה. רק היום קיבלתי את הפתק ומחר אאסוף אותה מהסניף.

השקמיסט אכל לך (בטח) חצי...

ספרון (ישירות לתיבת הדואר) מארה"ב - נשלח 15/3. הגיע 23/3.

2016, כן ?

alfa 156 2.5.

פורסם

לא מומלץ , יש פקקים בכניסה למקדוניה , תשאל את אזרחי סוריה. :roll:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

יש עוד תקווה :) הגיע פנס שהזמנתי לפני יותר מ5 חודשים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אי אפשר לנצח את דואר ישראל!

כדי להמנע מ SMS שאולי יוקלד לא נכון ועקב כך החבילה תוחזר, התחכמתי והזנתי מספר טלפון בזק.

כתגובה, הדואר לא שלחו SMS וגם לא הודעה ראשונה, או שנייה.

מזל שאת מעקב המשלוחים הם כן עדכנו.

:turn-l:
פורסם
אי אפשר לנצח את דואר ישראל!

כדי להמנע מ SMS שאולי יוקלד לא נכון ועקב כך החבילה תוחזר, התחכמתי והזנתי מספר טלפון בזק.

כתגובה, הדואר לא שלחו SMS וגם לא הודעה ראשונה, או שנייה.

מזל שאת מעקב המשלוחים הם כן עדכנו.

האמת שאני לא מבין למה אתה כל כך נגד ה SMS.

דווקא המקרה שלך מסביר למה צריך SMS - אם הוא היה קיים, היה לך עוד אמצעי לקבל הודעה, במקום להסתמך רק על הפתקים.

והדואר שולח גם פתקים במקביל לאסמס, לפעמים רק הודעה שניה (אבל שוב, תמיד יש גם אסמס וגם הודעה).

• תוכן חדש...