Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור מושבניק שמסתמך על שירותי דואר נע, אני לא נתקל ברוב הבעיות שאתם מציינים.

אמנם זמני ההגעה של חבילות לא קצרים יותר וחלקן עדיין אובדות, אבל כל החבילות מגיעות ישירות לתיבה. בלי פתקים, SMS ושאר מרעין בישין. מה שלא נכנס פיזית לתיבה מגיע עד סף הדלת ע"י הדוור, תושב המקום שמכיר אותי ואת הרגלי ההזמנות שלי אישית.

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
אתה יכול להזמין תור דרך המחשב.

לאנאלפבתיות יש מחיר.

למה ?

מחכים שכל הזקנים ימותו ? (סטייל ניצולי השואה שאין להם מה לאכול ?)

הדואר צריך להיות ערוך לכולם (ולא כולם אנאלפבתים. הם פשוט לא ממוחשבים).

alfa 156 2.5.

פורסם

הזמנת תור באינטרנט זה גימיק שבהחלט לא פותר את הבעייה ולא מקצר את התורים בסניף (אבל בהחלט, באופן מעוות, נותן יתרון לצעירים בקבלת שירות בסיסי).

אצלי בסניף לא ניתן להזמין תור לשעות השיא, מה שהופך את השירות ללא רלוונטי עבורי (כן, אני רוצה להגיע לסניף בשעה 08:00 ולצאת משם תוך פחות מחצי שעה).

:turn-l:
פורסם (נערך)
למה ?

מחכים שכל הזקנים ימותו ? (סטייל ניצולי השואה שאין להם מה לאכול ?)

הדואר צריך להיות ערוך לכולם (ולא כולם אנאלפבתים. הם פשוט לא ממוחשבים).

תראה - אני רואה את אמא שלי ואת החם שלי.

אמא שלי בת 87, מוצאת את דרכה באינטרנט, משתמשת בסמארטפון. נכון שלא בהיקף ובזריזות של הבנים שלי או אפילו שלי, המגבלה העיקרית היא קצת קשיי ראיה ובעקר קושי מוטורי בגלל דלקת מפרקים. לעומתה החם שלי - שהשכלתו הפורמלית עומדת על 4 שנות לימוד - לא מסתדר עם כספומט, משוכנע שסטיפה של אלתרמנים בכיס יותר בטוחה מכרטיס אשראי, ועומד בתור בדואר כדי לשלם את חשבונותיו במזומן.

הדואר ערוך לכולם. אפשר לקחת מספר בסניף ולהמתין בתור.

ללא ספק מי שלא מסוגל להפעיל מחשב שקול למי שאינו יודע קרוא וכתוב. אל תשכח שאנחנו חיים בתקופה של מהפיכה בטכנולוגיה עם הרבה השפעות נוספות, ומי שלא עומד בקצב סובל. אין לי ספק שכאשר אגיע לגיל 80 אסבול מפיגור טכנולוגי, אני מקוה שיהיה מינימלי, וגם אתה, בתורך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל - הורים שלך (יבדל"א) - אינם דוגמה מייצגת.

הזמנת תור באינטרנט - ממה שראיתי - חרטא אחת גדולה (ראיתי מספיק כאלה שטענו שהזמינו וזכו לשרות "רגיל" אם לא פחות מזה, שניתן לכל יציר בשר כאן בארצנו)

ולמי שחשב שישנה התייעלות - אז הפתקים ממשיכים להגיע מהדואר ועוד עם תאריך של לפני שבוע (כבר לא חשוב להם גם אם זו הודעה ראשונה או שניה).

למה הם מתעכבים ?

לדואר פתרונים.

alfa 156 2.5.

פורסם

המשך - בבוקר (כשעה לאחר כתיבת ההודעה הקודמת) מתקשרים אליי מסניף הדואר - יש לך חבילה קטנה ששוכבת פה מתחילת החודש - בוא קח לפני שנחזיר לשלוח.

אחלה - אבל אצלי לא שוכבות חבילות יותר מיום אם... מודיעים לי כמובן ! (מה שלא בוצע / בוצע באיחור).

שולח את הבן הגדול - מביא לי... עוד פריט בנוסף (לא הודיעו כמובן שהגיע משהו).

אחלה שהתקשרו, אבל המערכת לא עובדת כ"כ טוב.

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני התרשמתי שהשיפור בא לידי ביטוי בפורמט חדש לפתקים של חבילות ומערכת ניהול תורים מתקדמת יותר, שמנהלת כמה תורים לפי סוג השירות המבוקש.

בצורה הזאת כדי לקבל חבילה אתה לא צריך לחכות בתור עד שהפיליפיני יסיים לשלוח את כל הכסף שהוא עשה בשחור למשפחה שלו מעבר לים ושהסבא שמתעקש לשלם ביטוח לאומי כל חודש עם הפנקס יסיימו לחפור במח של הפקידה שתביא לו עודף עגול. ככה זה לפחות בישוב שלי. אין לי מושג איך זה עובד בסניפים גדולים יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סלורייד - זה למראית עיניים (לפחות אצלי בסניף): מערכת ניהול תורים יש ? - יש.

תורים ארוכים יש ? - יש ויש (יען כי אחה"צ ברוב המקרים יש רק דלפק אחד פתוח מבין שניים).

למה ? ככה (אין כ"א , יש כ"א - מה משנה. תור יש).

סה"כ - למרות שהמערכת מנפיקה (כביכול) פתקים עם סדרות מספרים שונות לתורים שונים - כולם נכנסים לפי סדר ההגעה (לדלפק אחד לפעמים...)

אולי בסניפים הגדולים היכן שיש מספיק עמדות, הם יכולים להרשות לעצמם פתיחת מסלול ייעודי לקבלת חבילות / תשלומים / לא יודע מה.

alfa 156 2.5.

פורסם

הדבר הכי חכם שהם עשו זה לציין את 'מספר המדף' באתר האינטרנט של הדואר. כך, גם אם לא קיבלת פתק וורוד אבל אתה רואה שהחבילה בסניף, יש יותר מסיכוי טוב שהפקיד ימצא את החבילה. פעם הייתי מגיע לסניף ומראה לפקיד את התדפיס מהאינטרנט שהחבילה נמצאת, אבל בלי הפתק הוורוד שעליו רשום המיקום המדויק, לא היה סיכוי רב שהוא ימצא אותה.

פורסם

חבילה נשלחה מאנגליה לפני שבועיים, הגיעה לישראל ב-14 לחודש, הדוור "עשה ניסיון למסירה" פעמיים תוך דקה בשעה שהיעד היה מאויש (כלומר, לא טרח להגיע) ב-17 לחודש, נאספה היום מהסניף לפי מספר מעקב של הדואר האנגלי.

הפקידה אמרה לי לא להתפלא שלא קיבלתי שום הודעה, גם לא בסמס, ושאספור את ברכותיי שהחבילה אכן נמצאה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

גם לך עשו את הקטע של "עשה נסיון למסירה" ואף אחד לא התקשר?

עושים לי את זה כל פעם באופן קבוע "מנסים להתקשר" ולא מצליחים להשיג אותי, אני איש עסוק מאוד ולא בר השגה. :roll:

Opel Adam S 2017

פורסם

הזמנתי לפני כחודש, 11 פריטים קטנים מסין בתקווה שלפחות אחד מהם יגיעה. עד עכשיו קיבלתי 5 חמישה מהם לתיבת הדואר, עוד 2 לסניף הדואר שעליהם קיבלתי שתי סמסים ולהפתעתי כאשר הגעתי לסניף, בלי פתק, רק עם סמס, קיבלתי את הפריטים שלי אחרי 2 דקות בלי שום בעיות.

מחכה ל 4 הנותרים.

אני מרגיש שחל שינוי.

פורסם
קיבלתי שתי סמסים ולהפתעתי כאשר הגעתי לסניף, בלי פתק, רק עם סמס, קיבלתי את הפריטים שלי אחרי 2 דקות בלי שום בעיות.

סמס קביל בדיוק כמו פתקית (וכפי שנאמר מקודם,יש בו מספר שהוא המיקום במדפים בסניף,אז זה מקל עליהם)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...