Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין איך השרשור הזה נדחק לעמוד 4!!

מכל מקום, לפני 10 דקות הייתי עד לדרך שבה חבילות נעלמות.

בשעות הצהריים אחד הבנים העביר לי הודעה על חבילה שהגיעה אליו. כיון שהדואר בדרך מהבית לעבודה נכנסתי לסניף, והפקידה - שרגילה לראות אותי 3 פעמים בשבוע - קיבלה אותי בברכה. הראיתי לה את ההודעה, וכעבור דקה היו בידי 3 חבילות מאוגדות בשתי גומיות: הקדמית מיועדת לבן, האחורית מיועדת לי - אבל הייתי סקרן לגבי האמצעית. בדלת הסוכנות הפרדתי את האגד - ומצאתי כי החבילה האמצעית כלל לא מיועדת אלי.

החזרתי את החבילה לדלפק. תגובת הפקידה: "ומה אעשה עכשיו עם החבילה?"

בקיצור - 3 שאלות:

1. מדוע מאגדים חבילות המיועדות לאנשים שונים? במקרה שלי אין בעיה, אבל אולי אחד מבני המשפחה לא רוצה שאחרים יקבלו את החבילות שלו?

2. מדוע איגדו בין החבילות שלי חבילה של מישהו אחר? אדם אחר לא היה שם לב ולוקח את החבילה לביתו, וכך היתה נעלמת לעד. כבר היה לי פעם משהו דומה - הזמנה לחתונה שהגיעה לתיבת הדואר שלי עם מדבקה צהובה של דואר עוקב המכסה את הכתובת המקורית, לא שמתי לב לכתובת על פניה ופתחתי אותה. כשראיתי שמדובר במכתב שלא מיועד אלי הכנסתי למעטפה חיצונית, הדפסתי את הכתובת הנכונה (ונעזקתי ב-B144 להשלמת הכתובת שנעלמה בהסרת המדבקה) והנתי בתיבת הדואר השכונתית. לא יודע מה עלה בגורלה.

3. מדוע הפקידה הגיבה כפי שהגיבה כאשר מצאתי שקיבלתי חבילה לא לי. האם אין בדואר נוהל למקרה חלוקה שגויה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

^^

אולי החבילה שלי היתה אצלך?

הזמנתי רספברי פיי 3 מאנגליה. תוך 4 ימים הגיע לארץ.

החבילה אמורה להמסר אצלינו ישירות במשרד על ידי שליח, הזמנתי לעבודה, כל יום מגיע שליח של הדואר עם הכל.

במעקב, כתוב שב-8 לחודש נשלח אלינו פתק לסור לקחת את הדואר, למרות שאמורים פשוט להביא את הדואר וחותמים להם במקום.

לא פתק ולא נעליים. ב-10 כבר התעניינתי בגורל החבילה. השליח הבטיח להביא את זה בראשון בבוקר אלינו. לא נעליים ולא אטמי אוזניים.

בשני אחה"צ כבר התייצבתי אצלם. לא מוצאים - בטח כבר מסרנו במשרד. לא יכול להיות, אבל נניח. איפה הפתק החתום? מחפשים מחפשים, לא חבילה ולא פתק.

אמרו שיחפשו בסוף היום כשיהיה להם שקט ויתקשרו. מה אתם חושבים, התקשרו? הזמנה לחתונה מלפני 14 שנה לפותר נכונה.

התייצבתי אצלם היום, אמרו לי - נו, יש מע"מ עכשיו מאוד עמוסים, נחפש אחר כך ונחזור אליך.

ביקשתי מכתב שמצהיר שהם איבדו את החבילה. לא מוכנים - רק אחרי שיחפשו את זה כמה ימים.

בסוף הצלחתי להוציא מהם תאריך יעד לשיחת הטלפון אחרי שיחפשו את החבילה / פתק היטב. רביעי או חמישי.

איכשהו, אני ממש לא אופטימי.

פורסם

1. מדוע מאגדים חבילות המיועדות לאנשים שונים?

המכנה המשותף לרוב (אם לא כל) הצעדים הננקטים בדואר הוא התייעלות, ובהתייעלות אין כוונה לשירות יעיל יותר אלא להקטנת הוצאות. ברור ששלוש חבילות שמחוברות באופן רעוע על ידי גומייה משרדית דורשות טיפול כמו חבילה אחת ולא 3, דבר שיחסוך זמן ועבודה. גם SMS במקום פתק בתיבה חוסך כסף וזמן, במיוחד אם הוקלד מספר טלפון שגוי.

3. מדוע הפקידה הגיבה כפי שהגיבה כאשר מצאתי שקיבלתי חבילה לא לי. האם אין בדואר נוהל למקרה חלוקה שגויה?

מדוע? כי נדרשת עכשיו עבודה נוספת... לפני כמה ימי הוצאתי 3 מעטפות מתיבת הדואר. אני באמת לא רוצה להתלונן, כי אחת מהן באמת היתה מיועדת אליי. שלא יהיה ספק - השתיים האחרות נשאו כתובת ות.ד. שונים לחלוטין.

:turn-l:
פורסם

yuvk - השאלות שלי די רטוריות. אבל עניין איגוד חבילות המיועדות לאנשים שונים גובל בפגיעה בפרטיות. מה אם היתה לי חבילה שלא רציתי שהבנים ידעו על קיומה, אבל האגד מגיע על שם אחד הבנים? וזה לא צריך להיות משוה סודי או מביך. אפילו מתנת יום הולדת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למישהו יש רקע עם מספרי מעקב בעלי 11 ספרות ללא אותיות בכלל ?

שתי הזמנות מאיביי נשלחו ככה (סין אם זה משנה),עברו כמעט שלושה שבועות ואין שום מעקב או PROGRESS כלשהו באף אתר (גם לא TRACK17)

מין הסתם שכמובן שאין שום מידע באתר הדואר המועיל שלנו.. (אפילו לא הסטטוס המעפן של "הפריט נשלח מסין בתאריך ככה וככה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מספרי מעקב עם 11 ספרות אם אני זוכר נכון הם מספרים פנימיים של הדואר הסיני. צריך לחפש באחד האתרים שלהם. אין מעקב מרגע שעזב את סין.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הבעיה שאתר הדואר בארץ לא מכיר את זה בכלל בגלל שאין בזה אותיות.

אז אני בחשיכה עד שאקבל פתק אם בכלל :|

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

עדכונון - בסוף שני הפריטים (עם המעקב של ה 11 ספרות) הגיעו ביחד יום למחרת.

שלושה שבועות לפריט מסין - לא גרוע אבל גם לא רע.. :)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

רוצה ברשותכם להוסיף דבר מה:

אני מנוי על השרות הבולאי.

כל המכתבים (חשבוניות / הזמנות + הבולים עצמם) שמגיעים בדואר - מגיעים ללא דופי. לא בדקתי אם זה מגיע כמו שעון - אבל זה משהו שדיי מתקרב לכך. איני זוכר עיכובים או שלא הגיעו בולים ואם ההפצה מתעכבת (בדר"כ סיבות טכניות) - נשלח עדכון למנויים עם כך מראש.

נקודה למחשבה.

alfa 156 2.5.

פורסם

ובעוד אני מפליג בשבחיו של הדואר, נזכרתי בחבילה שנשלחה לפני זמן דיי רב ובוששה להגיע.

עיון מהיר באתר הדואר - החבילה בסניף זה מכבר ונשלחה כבר הודעה שנייה למנוי.

איזו הודעה ? מה הודעה ? לא הודעה בפתק ולא sms !

לא דובים ולא זבובים.

למזלי - נתנו לי בסניף את הפריט. יכלו גם לסרב. הכל הם יכולים.

alfa 156 2.5.

פורסם

מישהו יודע במקרה איפה זה לכל הרוחות המקום הזה?

דבר הדואר האמור הגיע בתאריך 23/03/2016 ליחידת הדואר בית עסק - גרין - חנות נוחות אשר בפתח תקוה לשם מסירתו לנמען.

• תוכן חדש...