Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
חכה שהם יאבדו לך חבילה שאתה שולח לחו"ל, ואז יטענו ש "בדואר במדינה השניה איבדו את זה, אין שום דבר שאנחנו יכולים לעשות"

דואר ישראל ינסו להסיר מעצמם אחריות בכל מקרה שלא יהיה.

לא חשבתי אחרת...

פורסם
שימו לב לאתר החדש שעלה הלילה.

מרגש!

הדבר הראשון שחברה קורסת עושה הוא לקחת חברת פרסום כדי "לשנות את התדמית".

רנו "לא רואה מוסך", הוט "שיפרנו את השירות", תנובה, החלב העמיד שלנו מתאים ל"מיר" ואין בו סיליקון, וכו'.

:turn-l:
פורסם

יש לי עוד חבילה שכבר שבוע תקועה על סטאטוס התקבל בסניף המרכזי ויעבר ליחידת הדואר XXX לשם

מסירתו שם, אבל שום דבר לא זז. פעם בלי האתר החדש וההצהרות של המנכ"ל זה היה לוקח יום יומיים

עד שזה מגיע לסניף. אבל יש אתר חדש, זה כבר משהו אחר...

פורסם

גם לי בעבר זה קרה, פשוט ניגשתי לסניף וקיבלתי את החבילה לפי מספר המעקב . לרוב בין יומיים לשלושה אחרי העדכון של הסטאטוס זה מספיק.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

היום קיבלתי חבילה מאנגליה תוך 4 ימים מהשליחה שלה עד לסניף! שיא חדש...

ותוך כדי גם התעדכן הסטאטוס של החבילה שהייתה בסניף הראשי, והיא גם

הגיעה לסניף. ממש יום של מזל עם דואר ישראל ;-)

פורסם

בוקר טוב,

בזמן האחרון שומעים פחות על הבעיות עם הדואר. האם זה כי חל שיפור או כי אנשים התייאשו מלהתלונן ומצאו דברים אחרים להתעצבן עליהם? אני מעוניין לשלוח חבילה לארץ והאפשרות היא או לשלוח עכשיו או לחכות שהמשפחה שלי תגיע לביקור בתחילת יולי. אם אני אשלח בדואר והחבילה תגיע אחרי המשפחה, או אפילו רק כמה ימים לפניה, חבל על הכסף.

מה אומרים?

פורסם

יש אלמנט של מזל. בדרך כלל שירות סביר מאוד, אבל עדיין חבילות נעלמות בדרך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבילה מהונג קונג לקח לה יותר מ 50 יום להגיע. 2 חבילות שאחי הזמין משבדיה עברו 45 יום ושניהם עדיין בדרך.

מה שהשתפר זה זמן המתנה בסניפים (כולל הסניפים החדשים שפתחו בכל מיני מאפיות וחנויות).

פורסם

שיפור?

אני עדיין מחכה לבלנדר שיגיע מהאיביי כולל משלוח ב 30 ש"ח ששילמתי, עברו חודש.

היום קיבלתי הודעה ב 10 בבוקר ש"עדיין יש לך חבילות ממתינות" - כביכול הודעה שניה.

אני - WTF? לא קיבלתי בכלל הודעה שיש חבילות ממתינות.

ניגשתי לסניף, הנציגה אומרת לי "יש לך כאן עוד 4 חבילות! מה לא קיבלת הודעה??"

אפילו ה SMSים שחברת הדואר "שולחת" לא מגיעים, הנציגה בסניף במקרה עלתה שיש לי חבילות ממתינות בגלל שהמס' טלפון שלי כתוב על החבילה וזה קופץ לה אוטומטית, אז כנראה שהמצב אומר שאם לא קיבלתם חבילה אחרי הרבה זמן פשוט תגשו על דעת עצמכם לבדוק האם קיימות חבילות..

בחיי שנמאס לי מהחברה המטומטמת הזו.

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב איזה מידע צריך לתת לפקידים כדי למשוך חבילה שלא קיבלת עלייה פתק \ סמס ?

חוץ משעות פעילות נוספות, שמקצרות את התורים, עדיין קיימות הבעיות של הודעה ראשונה לא נשלחה וזמני משלוח הזויים.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

כן, אפילו שיפור גדול. שתי סיבות עיקריות:

1. האפליקציה המצויינת שמאפשרת להזמין תור מראש.

2. הדואר למעשה הוציאה החוצה חלק גדול מנושא הפצת החבילות. ההפצה נעשית באמצעות עסקים קטנים (חנויות קטנות / מכולות וכו') - שם נדיר שיש תור.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

הזמנתי מקרן מאיביי לפני 40 יום. עוד לא הגיע.

שלחתי מייל למוכר והוא לא ענה לי במשך יומיים אז התלוננתי לאיביי ודרשתי לקבל את כספי בחזרה.

למוכר יש פידבק של 98 אחוז (מוכר מסין) הרגשתי קצת לא נעים בטח ישנא את ישראל, פעם ראשונה שזה קורה לי.

האם עשיתי בשכל או שהייתי צריך לחכות עוד?

תמיר.

• תוכן חדש...